4 Eylül 2014

MUA lipgloss sweet nothings..

Geçen Gitti Gidiyor'dan yaptığım alışverişi burada anlatmıştım. MUA markasına ait high-intensity lipgloss bu alışveriş ile beraber hediye gönderilmişti. MUA markasına ait daha önce 2 adet far paletini ve bir de kalem rujunu denemiştim. En beğendiğim ve ilk kullandığım hatta Naked palete dupe olarak gösterilen paletin de yazısı burada.
High intensity lipgloss hakikaten yapısı baya yoğun bir gloss, ve ambalajı da tam benim sevdiğim gibi ufak. Bu şekilde belki biter hissine kapılıyorum.

İsmi sweet nothings yani aslında tatlı ve boş sözler demek. Bir de aslında 5.1 ml.'miş ki hiç de az değil aslında.

Klasik sünger uçlu bir aplikatörle rahatça uygulama yapılabiliyor. Buruna yaklaştırıldığında bir kokusu var ama dudakta duyulmuyor o koku.

Oldukça pigmentli gibi ama dudağı kapatmak için mutlaka 2 kat sürmek gerek. Yapış yapış olmuyor ve oldukça da nemlendirici bir gloss. Tabi çok kalıcı değil, bir şey yeyip içmeye kamadan dudağımı yaladığım zaman da yavaş yavaş azalıyor.

Dudakta görünüşü bu şekilde neyse ki kusur göstermiyor.

Ben bu glossu günlük olarak yanımda taşımaya çok sevdim. Böyle uygun fiyatlı ve bol çeşitli markaların bir an önce TR'ye de gelmesi lazım.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Bende MUA'nın rujlarından kullandım hatta bitirdim bile cidden yapıları çok güzel keşke ülkemizde olsa dediğim markalardan birisidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melal.. evet ben de çok isterim gelmesini...

      Sil
  2. yabanci bloglarda cok rasliyorum MUA markasina ama almanyada bir cok marka gibi buda yok tabii, güle güle kullan glossu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj.. teşekkürler.. evet yabancılar rahat rahat erişiyorlar tabi keşke bizde de olsa..

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. @alışverişmanyajı.. :-)) şeker pembesi..

      Sil
  4. MUA'yi çok seviyorum..Undressed palet hep yanımda.. sadece longwear lipstick'lerini pek beğenmedim..daha doğrusu benim dudaklar kuru olduğundan kullanamadım..ben firmaya direkt sipariş veriyorum, sorunsuz geldi hepsi. Burayla fiyat farkları çok fazla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün.. evet kendi fiyatları ile çok fark oluyor tabi ama son zamanlarda yurtdışı alışverişlerin çok takıldığını duyuyorum o nedenle pek cesaret edemiyorum artık..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...