10 Eylül 2014

Günün ojeleri Eve Rose Paris 10&11..

Günaydın. Bugünkü ojelerim sevgili Hayat Reçelimden bana hediye. Bir adet oje delisi olduğum için kendisi bunları instagram hesabında gösterir göstermez göz koydum ve sağolsun 6 Eyliül'de gerçekleşen #hayatımakyajla #sonbaharamerhabapartisi'nde kendi aldığı ojeleri getirip bana verdi. 

10 numara şahane bir turuncu, yaz aylarıda turuncuya olan düşkünlüğüm artıyor resmen enerjimi yükseltiyor. O nedenle ilk onu sürdüm tabi. İnstagram hesabımda bu ojelerin çok fena koktuğu ve içlerinde aşırı kimyasal barındırdığı, ayrıca da tırnaktan çok güç çıktığı ve boyadığı konusunda uyarılar geldi. Evet çok hoş bir kokusu yok, içindekileri göremiyorum ama mutlaka zararlı bir şeyler olduğuna eminim. Ancak tırnağa direk uygulamıyorum, mutlaka bir baz kullanıyorum ve en fazla da 1 gün duruyor oje, bu nedenle çok sıkıntı yapmıyorum bunu. Kokuya gelince, bundan daha kötü kokan ojeler, oje bazları, top coatlar ve asetonlar biliyorum ki bazıları da oldukça iyi markaların pahalı ürünleridir. 

İkinci olarak da 11 numarayı sürdüm. Turuncuya göre daha az pigmentli, onu sürerken 2-3 kat yeterli olmuştu. Bunu 4 kat sürdüm. Ama kuruma süresi o kadar kısa ki inanamadım. Güneş altında süper duran bir renk ve 1 gün kaldı tırnağımda ama dayanıklı olacağını da sanıyorum.

Instagramda gelen uyarılarda çıkartılırken tırnağı boyadığı da vardı, Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Söylediği için biliyorum hayat reçeli de karşılaşmamış. Belki daha koyu renklerde vardır böyle bir problem. Eğer bu problemle karşılaşırsanız, tırnak ve etlerinizi beyazlatıcı bir diş macunu ile fırçalamanız yeterli olacaktır, oje lekeleri hemen çıkar. Bu tatlı ojeler için sevgili hayat reçeli'ne teşekkür ediyorum, gerçekten çok sevdim.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. çok tatlı renkleri bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. O pembeyi o gün sürmemek için delirdim :)
    Muhteşem durmuş parmaklarınızda :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyaküçükaksoy.. ay canım benim keşke sürseydik hemen sana da çok yakışır eminim :-))

      Sil
  3. nerede satılıyorlar? çok yakışmışlar hele turuncu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @euphoria.. aban hediye eden arkadaşım k. çekmece çirkin bijuteriden almış.. bir kaç yerde şubesi daha var sanırım ama bana yakın yok maalesef:-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...