10 Eylül 2014

Estethica’da Ameliyatsız Yüz Germe İle Genç Bir Cilde Kavuşun.

Artık yüz germe ameliyatlarında ağrısız, acısız ve sosyal hayattan kopmadan ciltteki “sarkma ve kırışıklığa”  kısa bir süre içerisinde son veriliyor. Konusunda uzman doktorlar tarafından Estethica’da ameliyatsız yüz germe işlemi ile gençliğinize kavuşmanıza yardımcı oluyor.


Yaşımızı ilk ele veren yüzümüzdür. Hem kadınlar hem erkekler yaşını ele veren bu etkilerden kurtulmak için önlemler alarak belirli bakımlar ve tedaviler peşinde koşar. İyileşme süreci uzun süren açık operasyonlardan kaçınan ve neredeyse işlem görmemiş kadar doğal bir görünüm isteyenler için harika bir yöntem olan FTC(ameliyastız yüz germe), yüzümüzdeki kırışıklığı gidermenin yanında, daha genç görünmek için gevşeyen cildimizi eski gergin haline getirmeye yardımcı oluyor.
Cildin kendini doğal yollarla tamir ettiği FTC yöntemi; insan dokusuna yabancı olmayan PDO ipliklerin ince bir iğne yardımı ile cilt altına, cildin asılacak ve kırışıklıların giderileceği yerlere yerleştiriliyor. İplik gerilince deriyi çekiyor ve istenildiği kadar geriliyor. Kolayca uygulanan bu yöntem, “sarkma ve kırışıklığı” tek seansta gidererek cildin yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor. Belli bir yaş sınırı olmamasının yanında cildin ve yumuşak dokunun sarkma derecesi ve terapiye uygunluğu da önemli bir noktadır. Tüm bunları göz önünde bulundurarak en son ve doğru kararı doktor veriyor. Bu yöntem nasolabiel, çene çizgisi, kaş kaldırma, göz altı torbaları, çene altı, kaz ayakları, alın ve boyun bölgelerine uygulanabiliyor.




FTC yöntemi ile; ciltte hafif sarkıklığı olan ve yorgun ifadeli yüzlerde, dinlenmiş bir görüntü yaratır. Yüz germe ameliyatı sonrası gibi “gerilmiş, gergin” bir çehre yaratmaz. FTC bir cilt germe ameliyatı olmadığı için uygulama sonrasında şişlik, morluk görülmez. Böylece uygulama yapılan kişiler rahatlıkla sosyal hayatlarına devam edebilir. 

*Basın Bültenidir.

1 yorum:

  1. Hürrem hamam otu yağının kullanımı çok kolay önce tüylü bölgeyi ağda epilasyon veya permatikle tüyleri temizledikten sonra hamam otu yağı masaj yapar gibi aynı bölgeye 5 gece sürün ve tüylerin tekrar çıkmasını bekleyin yine aynı işlemi tekrarlayın bu işleme tüyler tamamen azalıp bitene kadar devam edin tüylerin azalıp tamamen bittiğini 3 seanstan sonra göreceksiniz. Hürrem Sultan Hamam otu yağı yorumları , yetişkinlerin düzenli olarak kullanımı ile de istenmeyen tüy sorununa çözüm sunmaktadır.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...