19 Eylül 2014

Sleek arabian nights palet..

Sleek markasının bütün ürünlerine ama özellikle far paletlerine hayran bir şahıs olarak bu paleti ilk gördüğümde mutlaka benim olmalı diye düşünmüştüm. Daha önce arkadaşımın İngiltere seyahati sırasında getirdiği Sleek Vintage Romance Paletinden burada bahsetmiştim. Paletlerin renklerine, dokularına, pigmentasyonlarına ve fiyatlarına hayranım. 
Bu paleti de şuradaki alışverişimde aldım. Bir süre tabi kullanmaya kıyamadım. Ama sonra insan merakına yenik düşüyor, acaba nasılmış renkler diye ve biraz biraz mıncıkla derken makyajlarda kullanmaya başladım. Palet tamamen ışıltılı/sedefli renklerden oluşuyor. Pek günlük makyaja uygun gibi gelmeyebilir size. Ama ben yine de kullanıyorum bunu günlük makyaj için. Önce tüm göz kapağımı tamamen mat bir far ile geçtikten sonra paletten seçtiğim herhangi bir rengi crease bölgesine sürüyorum. İç kısma ise yine mat bir far ile gölgeleme yapıyorum.

İsimleri bire bir masalla uyumlu, bayıldım.

İsimleri unuturum diye içindeki bu koruyucu şeffaf kabı da atamıyorum.

Pigmentasyona bakarmısınız.. Aladdin's Lamb favori rengim ve her makyajda kullanılabilecek bir havası var.

Her rengin swatchını yapmadım, Üsttekiler en sevdiklerim, alttakiler ise paletteki değişik renklerden seçmeler. Fırçaya alınırken çok hafif bir tozlanma yapıyor ama göze uyguladıktan sonra gün içinde dökülme yaşanmıyor. Kalıcılığından memnun kaldım. 1001 Nights, Stallion, Sorcerer gibi renkleri hafif ıslak fırçanın ucu ile alt kirpik dibine eyeliner/kalem gibi de uygulayabiliyorum. 

Palet o kadar ince ve hafif ki gün içinde ihtiyacınız olacaksa yanınıza alabilirsiniz. Ayrıca kabı da gayet sağlam.

İnceliği de böyle. Biliyorum seyahatlerde yanıma alacağım paletler konusundan sürekli fikir değiştiriyorum ama bu sıralar sadece bunu ve/veya Chocolate paleti alırdım sanırım. Tabi bir de mat far almayı unutmazdım.

TR'ye gelmesini istediğimiz o kadar marka içinden sanırım en çok Sleek gelsin istiyorum. Çok çeşitli ürünleri, uygun fiyatları ve kaliteli ambalajları ile gerçekten de çok güzel bir marka. Paleti aldığıma da kesinlikle çok memnunum.
Sevgiler..

11 yorum:

  1. Şuan beni o kadar heyecanlandirdinki anlatamam! 10 gün falan önce Cloud10Beauty'den yaptigim alisveris sayesinde bu paleti aldım ve daha gelmedi. Gördüğüm anda benim olmalı dedim. Bütün renklere bayıldım ve iyiki almışım dedim. Aah bide gelse kavuşsam benden mutlusu olamaz. Buarada güle güle kullan. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider.. Ahh aynı heyecan :)) bende aynen öyle dedim.. Umarım sorunsuzca çabucak gelir ve güle güle kullanırsın.. Teşekkürler :)

      Sil
    2. Umarım :) Teşekkürler.

      Sil
  2. canım cok guzeller iyi gunlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Ayy harika gözüküyor. Benim Wish List'imde de Sleek paletler var :)) Gule gule kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Ah sorma benim de hepsini alasım var :) teşekkürler

      Sil
  4. Sleek paletler çok ilgimi çekiyor ama yüksek fiyatlara instagram satıcılarından almamak için direniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikkitap.. Genelde ben de dayanırım ama bunu çok istediğim için tutamadım kendimi artık :)

      Sil
  5. Renkler harika duruyooor. Fazla renkli şeyleri sevmesem de ilgimi çekti. Güzel günlerde kullan ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @alicemakyajdiyarında.. ağırlıklı olarak nude tonları tercih etsem de bunlara dayanamıyorum.. teşekkürler :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...