25 Eylül 2014

Mac satin tauppe vs. WW Silent Treatment Eyelid shadow..

Mac far paletimin içinde Satin Tauppe rengi ile WW Silent treatment paletteki eyelid için düşünülen rengin birbirine dupe olarak kabul edildiğini WW Silent Treatment paleti yazdığım buradaki yazımda söylemiştim. Şimdi de sıra geldi ikisini karşılaştırıp, gerçekten dupe olup olmadıklarını görmeye.

Bir kere görüntüleri bile çok fazla benzemeyen iki farın dupe olduklarını ben bazı yabancı bloglarda okumadan hiç düşünmemiştim. Aynı şey Mac Club için de geçerli.

Görüntüyü geçip swatchlara baktığımızda ise gerçekten dupe olup olmadıklarını kendimiz görebiliyoruz. Bana sorsanız benzemiyorlar bile derim, nasıl dupe olarak gösterilmişler anlamak mümkün değil. Satin tauppe bariz olarak daha kahve ve diğerine nispeten dana mat yapılı iken, WW daha açık renk, içinde şampanya tonu bulunuyor ve daha shimmery yani parlak.

Hatta gölgede daha da net görülebiliyor. ST kesinlikle kızıllık içeren bir kahve tonu iken diğeri bariz daha açık ve bana sorarsanız içinde kahveden ziyade grilik var.

İkisi birbirinin yerine kesinlikle geçemeyeceği gibi, bence bambaşka renkler oldukları için bambaşka makyajlar çıkarmak için kullanılabilecek renkler. Ben her ikisini de aldığıma çok memnunum.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Gerçekten de hiç benzemiyorlarmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @negiysem.. haha alakaları bile yok bence de..

      Sil
  2. bazen bu dupe yorumları beni de çok şaşırtıyor. artık kullananların cildin de mi renk değiştiriyor bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün.. evet çok ilginç birbirine hiç benzemeyen dupe örnekleri görüyorum ben yabancı bloglarda :-))

      Sil
  3. Hiç alakası yok.. Nasıl benzetmişler ki...
    Her ikisinin de renkleri çok çok güzel bence...

    YanıtlaSil
  4. baya farklilarmis cidden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj.. evet hem görünüş hem de renk olarak farklı..

      Sil
  5. cok cok farklilar gercekten ama silent treatmen harika gozukuyor. almayindusunmedigim bir paletti ama aklima takildi . diren gozde :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. haha ben aklımda kalacağını bildiğim için hiç direnmedim bütün istediklerimi aldım direk :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...