22 Eylül 2014

Pürnem göz ve el kremleri..

Bir süre önce katıldığım bir etkinlikte hediye edilen ve ilk defa denediğim markalardan biri de Pürnem, bize etkinlikte 3 ürün yollamışlardı, ben 2 tanesini kullandım şimdiye kadar ve şimdi onları anlatacağım.
Bir tanesi yeşil çay özlü göz kremi ve diğeri de sarı kantaron ve zeytinyağı içeren el kremi. Bu etken maddeler anti-aging özellikleri ile de biliniyorlar. Ürünlerin ayrıca organik sertifikaları da varmış. 

El kremi özellikle zeytinyağı içermesi ile oldukça yoğun yapıda, çok az miktarı yeterli oluyor. Emilimi zeytinyağından dolayı biraz zor o nedenle gece yatarken sürmeyi tercih ediyorum. Yine zeytinyağından dolayı kokusu da çok güzel değil ama çok da ağır değil. Sarı kantaron ise yara ve yanık tedavisinde kullanılan bir bitki, özellikle yıpranmış ellere iyi geleceği vaat ediliyor. Hakikaten de elim bulaşık deterjanı veya çamaşır suyu gibi maddelerle tahriş olduğunda bu kremin iyi geldiğini gördüm.  Kış aylarında için de özellikle tercih edilebilir bir krem bence. El kremini buradan detaylı inceleyebilirsiniz.

Yeşil çay özlü ve yoğun nemlendirici olan bakım kremi, göz çevresindeki ilk kırışık oluşumu ile mücadele etmeyi vaat ediyor. Benim ilk kırışıklarım çoktan oluştu, o nedenle o konuda bir yorumda bulunamıyorum ama gündüz kapatıcı altına nem versin diye kullanıyorum. O bakımdan memnun kaldığımı söyleyebilirim.Yeterli nemi sağlıyor ve kapatıcının gün boyunca kuruma yapmasını ve çizgilere toplanmasını gayet güzel engelliyor. 

İçinde olanlar ve olmayanlar da gayet güzel belirtilmiş.

Yapısı hafif, sabahları makyaj altı için kullanmama rağmen emiliminde bir sıkıntı yaşamadım. 
Kremi buradan detaylı inceleyebilirsiniz.

Göz kreminin nem vermesi iyi olmasına rağmen, tam bana uygun bir ürün olmadığından bir daha almayı düşünmüyorum. Ama el kremi tekrar alınabilir bir ürün.
Sevgiler..

1 yorum:

  1. @edamamo.. bunların kokuları yine güzel sayılır daha kötülerini de görmüşlüğüm var :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...