3 Eylül 2014

Hafta sonu Alışverişi...

Günaydın. Hafta sonu caddede gezerken ufak ufak da olsa her mağazadan bir kaç parça bir alışveriş yaptım. Detaylarına geçmeden hemen alışverişi yazayım.
Gratis'e Essence'e ait cilt bakım ürünleri gelmiş, ben 3 parça aldım ama BB krem de olmak üzere değişik 9-10 parça ürün vardı. Hepsi Pure Skin serisinden, ben bu seriden oğlum için sivilce karşıtı matlaştırıcı tonik, sivilce kurutucu ve sivilce karşıtı nemlendirici seçtim.  Oğlum aldığım hiç bir ürünü düzenli kullanmıyor ama umarım bunu zorla da olsa kullandırtacağım artık. Bu arada toniği ve sivilce kurutucuyu ben de denedim hemen  fena değil gibi şimdilik bakalım.

Gratis çıkışında hemen FlorMar'a geçtim ve uzun zamandır aklımda olan Beauty Toys koleksiyonundan cookie monster isimli ojeyi ve yanında jelly look koleksiyonundan Ruby isimli rengi aldım. Cadde FlorMar mağazasında alışveriş yap yapma hediye olarak bu çantayı veriyoruz dediler, hafta sonuna özelmiş ama başka mağazalara gidenlere çanta verilmemiş. O mağazaya mı özeldi acaba bilemiyorum. Neyse sonuçta biten ürünlerimi koyabileceğim sağlam bir çantam oldu.

En son olarak da Watsons'a uğradım ve son zamanlardaki takıntım olan tırnak ürünlerinden 2 tane aldım. Birincisi Kalyon'un tırnak ve tırnak eti peelingi, Yves Rocher'in aynı tarz bir ürününden burada bahsetmiştim. Bu sefer de bunu denemek istedim bakalım. Nail Nurse ise baz olarak elimde sürekli bulunan bir seri, bu sefer sertleştirici özellikte olanı aldım bakalım etkisi nasıl olacak.

Tabi ürün yorumları kullandıkça blogda olacak.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Güle güle kullan..
    Peki tırnak sertleştirici ile ilgili yorumların, deneyimlerin var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemin.. teşekkürler :-) daha 3-4 gündür kullanıyorum baz olarak bakalım 15 günü falan bir geçsin de diğer nail nurse ürünleri ile birlikte ayrı bir yazı hazırlayacağım..

      Sil
  2. Güle güle kullan. Essence ürünlere bir göz atmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @çalışananne.. teşekkürler.. denedikçe/denettikçe yazacağım bakalım nasıllarmış..:-))

      Sil
  3. Güle güle gönlünce kullanasın, bende özledim alışveriş yapmayı ah ahh ..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş.. teşekkürler canım..:-))

      Sil
  4. Güle güle kullan cicilerini canım:)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. teşekkürler tatlım :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...