10 Eylül 2014

Catrice multicolor allık..

Sevgili Yasemin tarafından burada bahsettiğim güzel paketten çıkan ürünlerden Liquid Metal farlardan sonra multi-color allık ile devam ediyorum. Ürünleri sipariş verirken sitesinde detaylı bir inceleme yapmıştım. Bu allık özellikle bir kaç renk içermesi açısından hoşuma gitti. Sitesinde 2 rengi vardı, ben bunu tercih ettim.
catrice multicolor blush


Bunun rengi diğerine göre hem daha koyuca, hem de renkler daha şeftali-toprak tonları. Diğerinin ismi strawberry frappaccino ve dolayısı ile daha pembe.

catrice multicolor blush
Benim aldığım peach frappacino, yani renkler şeftali tonlarından esinlenmiş. İçerik listesi çok temiz değil ama titanium dioxide içeriyor ki bu da az da olsa güneş koruma faktörü de var demektir.

catrice multicolor blush
Ahhh ama o renkler o renkler, sitede görünce bayılmıştım, yakından bakınca ölüp bittim tabi ki. Birbiri ile uyumlu 4 adet renge sahip, renkleri ayrı ayrı minik fırçalarla alabileceğimiz gibi karıştırarak da alabiliyoruz. Ben üstteki koyu 2 rengi allık, alttaki açık 2 rengi ise aydınlatıcı olarak kullandım yanaklarıma ve sonuçtan çok memnunum. İşin hoş yanı bütün renkleri de karıştırarak bir deneme yaptım ve palet üzerindeki o renkler birbirine karışmadı. Yani bu da toz toz olmuyor demek.

catrice multicolor blush
Evet pigmentasyonu biraz az, gerçi burada elimi o kadar az değdirdim ki korkumdan bir şey olacak da bozulacak diye, aslında biraz daha fazla pigmenti var burada görüldüğünden. Kalıcılığı ise beklediğimin üzerinde, akşamı çıkarmaz ama yüzümden ter akmadığı müddetçe akşam üstüne kadar güzel dayandı.

Renkler ayrı ayrı ya da her markada bulunabilecek renkler biliyorum ama bir de sunum denen bir şey var ki Catrice de bu işi çözmüş, insan sitede gördüğü her şeyi almak istiyor. Ben ilk defa denediğim markaya ait bu allıktan çok memnun kaldım.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Renkleri çok hoş görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kurbagapirenses.. evet çok hoş çok sevdim :-))

      Sil
  2. bayramda bir aksilik olmazsa Zagreb planlıyorum..Catrice orada satılıyor sanıyorum..heralde bütün standi taşıyacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün.. ahh ne şanslısın ben de olsam bütün standı alırdım.. liquid metal farlardan mutlaka al :-)

      Sil
    2. inşallah bulursam alırım sana da dont worry :)

      Sil
    3. @nilgün.. hahah çok tatlısın ...

      Sil
  3. Renkler şahaneymiş , sadece allık değil far gibi de kullanılabilir sanki.Güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan.. sanırım kullanılır ama kıyamıyorum daha :-)) teşekkürler..

      Sil
  4. bende de dıger rengı var buda cok guzelmıs gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @suvemakyaj.. teşekkürler.. o da çok güzeldir sanırım :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...