25 Mayıs 2013

Hafta Sonu Ojesi Golden Rose Holiday Koleksiyonu 53 numara.

Merhaba ve iyi hafta sonları. Nihayet dün İçerenköy Carrefour AVM'deki Golden Rose standından Holiday koleksiyonu ojelerini bulup alabildim. Golden Rose'un her şeyi harika ama bazı ürünlere ulaşması zor. Neyse toplu olarak 6 oje aldıktan sonra ilk olarak 53 numarayı sürmeye karar verdim. Koleksiyonun iki ayrı dokusu varmış, bunun hakkındaki bilgileri zaten pek çok yerde okudunuz. 53 numara textures (dokulu) veya pixie dust (peri tozu) da denilen dokulu yapıya ait bir ren ve bu seneli hastalığım üzerine en sevdiğim renk olan turuncu. Tırnakta ışıl ışıl ve şahane duruyorlar. Bağdat Caddesi'nde gezerken pek çok kişi sordu bunlar ojemi yoksa takma falan mı diye, Golden Rose'un böyle bir serisi olduğundan da kimsenin haberi yok. 
Sürümü çok çok kolay, Rich Color kadar geniş fırçalı olmasa da yine de genişçe bir fırçası var ve toplamda 5 dakikada falan kurudu. 


Daha önce yine bu dokuya sahip Zoya Pixie Dust koleksiyonundan bir oje sürmüştüm, onun çıkartması normal oje ile kolay olmuştu, folyolamamıştım. Bunu da öyle yapacağım. Yalnız Pixie Dust'ın dokusu biraz daha pütürlü yani daha engebeli buna göre. Ama Golden Rose'un renkleri açık ara daha güzel bence ve fiyat konusunda da mukayese bile edemeyiz. Zoya zaten TR'de yok ve GG'de 30 TL. Falan satılıyor, GR ise standlarında 7.5 TL. sanırım. Bu dokulu ojelerden denemediğim bir China Glaze kaldı, o da gelirse hemen deneyeceğim. 


Ben bu dokulu ojeleri çok sevdim, eğer ışıl ışıl tırnaklardan hoşlanıyorsanız siz de bir şans verin derim. Bu arada doku bozulmasın diye de üzerine topcoat veya kurutucu sürmüyoruz.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Ben bu seriye bayıldım. Ben de bugün aynı rengi sürdüm, çok güzel. Sen de güle güle kullan, çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. @lensmakyaj.. Teşekkürler gerçekten başarılı bir seri hele mavisine bayıldım sen de güle güle sür :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...