3 Mayıs 2013

Garnier Ambre Soleil BB Krem...

Yaz geldi gelecek ve güneş yüzünü sıkça göstermeye başladı. Yüzümüz yanmasın ve özellikle lekelenmesin istemiyorsak artık daha ciddi güneş korum faktörlü ürünlere geçme zamanı geldi de geçiyor bile. Geçtiğimiz cuma günü yine Gratis'i karıştırırken önce Bourjois fondötenlere baktım, %40'da indirim vardı tam alıyordum ki Garnier Ambre Soleil' in yeni çıkan bu yüksek koruma faktörlü bu BB kremini gördüm. İki değişik faktör derecesi var, biri 30 biri de 50 faktörlü ve tek renk seçeneği ile geliyor. Renk ciltle bütünleşiyor. Yine akışkan değil daha çok yoğun bir krem kıvamında, daha çok Garnier'in ilk çıkardığı BB kremin kıvamına benziyor. Ondan biraz daha akışkan yapıda.



Vitamin E ile desteklenmiş ve nemlendirme özelliği de eklenmiş, tabi yağsız ve suya da dayanıklı diyor ki bütün bu özellikleri çok beğendim. Ancak ne kadar nemlendirici dese bile, alta güzel bir nemlendirici sürmeyi ihmal etmiyorum.

Elimde yine 30 GKF'ü olan Essence ve 42 GKF'ü olan Mischa BB kremleri de olmasına rağmen, Ambre Soleil'in güneş ürünlerini çok beğenmem sebebi ile bu kremi de, üstelik de Bourjois almaktan vazgeçerek aldım.
Denediğim kadarı ile önce fazla sarımsı durmakla birlikte giderek ciltle bütünleşiyor. Ama cildi çok koyu ya da çok açık olanlarda nasıl durur bilemiyorum. Belki biraz da yanınca daha uyumlu bile olacaktır.

Yalnız bunu tabi plajda sürmeyi düşünmüyorum, zaten plajda makyaj yapmayı sevmem, ürün water proof bile olsa içime sinmez, geçen seneden kalan bütün güneş kremlerimi atıp, yenilerini almayı düşünüyorum, ama seçimim hangi markadan yana olacak henüz karar veremedim. Büyük olasılık yine Garnier veya Nivea seçebilirim. Ama güneş ürünlerini almak için henüz erken bence. Yüz için olan yeterli, tabi bu kremleri yine şehir içinde de güneşe maruz kalan boyun, dekolte bölgesi ve kollara da sürmeyi ihmal etmemek lazım bence.
Sevgiler..

23 yorum:

  1. Ben de Garnier ürünlerinden çok memnunum bi bakmalıyım :) Çok güzel günlerde kullanırsın umarım.

    YanıtlaSil
  2. Hemen almam lazım yaz için bence gerekli ve güzel bir ürün

    YanıtlaSil
  3. Nedense bana bb kremlerin güneş koruması çok güven vermiyor..GKF güneş koruma faktörü değil mi? SPF niye yazmıyorlar? etkili filte kullanıyorlarmı acaba? missha bb lerdede spf yerine başka bişi yazıyor, güneşte yüzün yanacakmı? koruması iyimi değilmi sonradan habsedersen sevinirim...çünkü iyi koruyorsa cidden kat kat güneş kremi üstüne fondoten süremekten kurtaracak beni..nemlendirici sür, güneş koruyucu sür, üzerine make up baz, üzerine fondoten üzerine pudra süren biriyim:) neden önemsediğimi anla diye yazıyorum, bunun pratik bir yolu yokmudur yahu? :)

    YanıtlaSil
  4. fiyatını hatırlıyor musun?

    YanıtlaSil
  5. Bunu ben de görüp merak ettim.Şimdi garnier'in ilk bb kremine benziyor diyince korkuttu açıkçası :)

    YanıtlaSil
  6. bb krem arayışındayken bu yazı iyi olmuş canım:)))güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. @Lame ve Dore
    türkçe tarafında gkf, ingilizce tarafında spv yazıyor.

    bence 50 faktörlü olması süper olmuş ama tek renk seçeneği çok büyük bir eksisi. rengi de hem koyu hem de fazla sarı geldi. yapay bir görüntüye neden olabilir.

    YanıtlaSil
  8. bende bir bakıcam güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Bence yüzünüz için güneşten koruma faktörlü renkli nemlendirici olarak avene ürünlerini tercih edin..kesinlikle memnun kalacaksınız..

    YanıtlaSil
  10. @cerenesin.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  11. @alya.. Evet bak mutlaka güneş başladı yakmaya..

    YanıtlaSil
  12. @lamevedore.. Çok haklısın pratik yolu olmalı mutlaka.. Bir keresinde yüze üst üste sürülen ve değişik gkf ne sahip ürünlerin tek birinin işe yaradığını okumuştum o nedenle en üste sürdüğüm fondöten ya da bb kremi faktörlü seçiyorum artık bazı faktörlü seçtiğimde işe yaramadığını da gördüm.. Ayrıca ambre soleil çocukluğumdan beri gkf lü ya da gkf süz kullandığım ve çok sevdiğim bir markadır.. Bunu ve misha bb yi kullandığımda yüzümün güneşten etkilenmediğini gördüm şimdiye kadar.. Biraz daha kullanıp daha ayrıntılı bir bilgi de vermeye çalışırım tabi..

    YanıtlaSil
  13. @birmakyajbloguyazarıişte.. 35 tl idi ..

    YanıtlaSil
  14. @beggummy.. Yapı olarak benziyor ama yağlı-karma cildime fena gelmedi şimdilik..

    YanıtlaSil
  15. @makyajlıkareler.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  16. @makyajlıkareler.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  17. @moda.. Evet biraz sarıca duruyor ama uyum sağladı şimdilik tenimle buğday tenlilere uyar sanıyorum..

    YanıtlaSil
  18. @uğurboceğimmutfağı.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  19. @emaangelova.. Avene'nin birkaç ürününü kullandım dediğin renkli nemlendiriciyi de mutlaka denerim teşekkürlet..

    YanıtlaSil
  20. Aaaa ben bu BB kremi hiç görmemiştim. Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  21. @yelda.. Ben de yeni gördüm yaz yakın diye tercih ettim..

    YanıtlaSil
  22. Bu kadar yüksek Spf derecelerine sahip olması çok iyiymiş ^^

    YanıtlaSil
  23. @j.d.. Evet yaz için gayet iyi bence de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...