29 Mayıs 2013

Clinique High Impact Mascara..

Bu mascara bana blog çekilişlerinden kazandığım bir Clinique hediye seti içinden geldi. Kimden kazandığımı hatırlayamadım şu anda ama blogda yazısı vardır. Mascarayı daha önce bir defa kullanıp, makyaj çantama atmıştım. İlk olarak Güzellik ve Bakım Fuarına giderken kullanmıştım. Öncelikle kirpiklere çok iyi hacim verdiğini belirtmeliyim, ancak sanıyorum ki waterproof olmamasına rağmen gözlerime alerji yapıyor. Gözlerim feci şekilde yanıyor ve sulanmaya başlıyor. Daha önce aynı şey Dior'un waterproof bir mascarası ile başıma gelmişti ve satın aldığım yer olan Boyner'e götürdüğümde hemen ilgilenip, değiştirmişlerdi.  Bu güne kadar da bir daha water proof mascara kullanamadım. 


Bu tarz ve/veya waterproof ürünlere alerjisi olmayanlar için harika bir mascara olduğunu düşünüyorum. Kirpiklere tam siyahlık veriyor ve topaklanmadan uzatıyor, ayrıca da hacim veriyor.

Bir seferlik belki tesadüf olmuştur diye o günden beri birkaç defa daha denedim, her seferinde ilk sürüldüğünde mutlaka gözümü feci yaktı, hatta gidip  Boyner Clinique standına da sordum. Tabi hata bende niye soruyorsam bu sefer yüzüme boş boş baktılar ve hayır öyle bir şey nayırr nolamaz bilgimiz yok dediler. Benim bildiğim 1 kişi bile alerjik reaksiyon gösterse, o dikkate alınır. Bütün markaların da yapmaları gereken belki standlarında bir müşteri iletişim-şikayet formu bulundurmalarıdır. Clinique online sitesi daha yeni açıldı ve ben de Müşteri Hizmetleri'ne bu şikayetimi ilettim. Durumla ilgileneceğiz, teşekkürler gibi bir mail attılar bana, neyse bu da bir şeydir hiç ilgilenmeyenler de var sonuçta. Bir kere de belki  direk olarak kullanmadan, kullanacağım başka bir mascara üzerine hafif hafif dolgunluk vermek üzere kullanayım dedim ama sonuç yine hüsran oldu ve maalesef kendisini yeğenime takdim ettim. Artık güle güle kullanır, ben 5-10 TL.'lik mascaralara dönüyorum yine.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. :) Seve seve kullanıyorum çoook memnunum :D

    YanıtlaSil
  2. @senabilen.. :-(( bir bana alerji yaptı zaten güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. bendede cilt bakım ürünleri alerji yapmıştı doktorluk olmuştum :S

    YanıtlaSil
  4. @kozmetikhikayeleri..oww seninki daha fenaymış cilt bakım ürünlerine alerjim yok en azından benim :((

    YanıtlaSil
  5. Aynısı bende de var.Bana alerji yapmadı canım.

    YanıtlaSil
  6. @undenied.. Evet herkes pek memnun bundan benim gözümü yakıyor maalesef :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...