28 Mayıs 2013

Günün Ojesi Golden Rose Holiday 59

Günaydın. Günün ojesinde çok sevdiğim Golden Rose Holiday Koleksiyonunun 59 numaralı, toz şeker dokulu ojesi var. Ojenin rengine hayran kaldım, şişede içinde oldukça yoğun sarı simler olan koyu pembe-kırmızı görünüşlü bir oje. Tırnakta ise yoğun simli ve dokulu, koyu gül kurusu duruyor.

 Gün ışığında dokusu ve ışıltıları harika, diğer ojeler gibi iki ince katta sürdüm ve hemen kapatıp kurudu. Çıkarması da bahsetmiştim normal oje temizleyici ile kolayca oluyor.

 Bu da gölgede görünüşü..

Güneş ışığında yakından görelim.. 


Günün yüzükleri. ışıltılara ve renge uysun diye bunları seçtim.


Armparty..

Günün ig karesi..

Günün diğer ig karesi..

Bu ojelere bayıldığımı söylememe gerek yok herhalde, gerçekten başarılı, kullanımı rahat ve gösterişli ojeler. Bu arada söylemeyi unuttum sanırım, bu tarz ojelerin üzerine topcoat sürülmüyor çünkü dokuyu bozuyor. Zaten tırnağınız bir yere özellikle sürülmez ya da takılmazsa da kolay kolay çıkmıyor.
Sevgiler..


4 yorum:

  1. @naslı.. :-)) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Simli ojelerden nefret ediyorum folyoyla falan uğraşamam zaten aseton ve pamuğun çıkardığı o sese tahammülüm yok :) sizi görünce kendim sürmüş gibi mutlu oluyorum orası başka :) rengi de çok güzel durmuş..
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. @hazelçelik.. jolly jewels konusunda haklısın folyoyla ancak çıkıyor ama bunlara böyle bir şey gerekmedi direk asetonla çıkıyor folyolamaya gerek yok alıp sürebilirsin yani rahatça :-)) teşekkürler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...