13 Şubat 2016

Anadolu Yakası’nda Keyifli Brunchların Yeni Adresi Rotana Elements All Day Dining Restaurant..

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, keyifli brunchların da yeni adresi olmaya aday. “Eat.Sunday.Love"konsepti ile pazar brunchlarını haftasonu sevdikleriyle beraber vakitgeçirmek isteyenlere cazip seçenekler sunuyor.
Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da hizmete açtığı “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” ile misafirlerine ev ortamı sıcaklığını sunuyor. Rotana, Anadolu Yakası’nda ailesi ve sevdikleri ile birlikte güzel bir Pazar günü geçirmek isteyenlere tadı damaklarda kalacak bir alternatif sunuyor. “Eat. Sunday. Love.” konseptiyle sunulan brunch keyfi, hafta sonlarınızı benzersiz kılmayı vadediyor.

Rotana Elements All Day Dining Restaurant
Brunch için Elements All Day Dining Restaurant’ı tercih edenleri, saat 11:00-15:00 arası canlı piyano performansı eşliğinde, zengin açık büfede yerel lezzetler ve uluslararası tatlar bekliyor. Aileleriyle gelen çocuklar da Flipper’s Kids Club’ta eğlenceli aktivitelere ve oyunlara katılma şansı buluyor. Otel bünyesinde bulunan kapalı havuzdan yararlanma imkanı da sağlayan iki farklı brunch paket seçeneği sunuluyor.

Rotana Elements All Day Dining Restaurant

Biz 7 şubat Pazar sabahı arenandfamily blogunun sahibesi sevgili Funda'nın daveti ile Burgu Arjaan by Rotana Otel'e kahvaltı/brunch'a gittik. Otel Maltepe E-5'e yakın ve metro istasyonuna da yüzüme mesafesinde yer alıyor. Kahvaltı büfesi o kadar zengin ki gerçekten insan ne alacağını ne yiyeceğini şaşırıyor. Dikkatimi çeken önemli bir detayı da belirtmeden geçmeyeyim, şimdiye kadar ne kadar otele gittiysem taze meyve suyu hep ekstra paralıydı, burada ise taze meyve suları konulmuş herkes istediği gibi alıyordu.

Rotana Elements All Day Dining Restaurant

Brunchdan sonra otelin ödüllü şefi  Rafet İnce yönetimindeki mutfak ekibi özel bir show sergiledi, bütün bu yemeklerde, sunumlarda aklım kaldı diyebilirim.

Rotana Elements All Day Dining Restaurant

Öğle yemeği için açılan büfede de aynı şekilde  yok yoktu, gerçekten insan buraya gelip sabah akşam yeyip içmek istiyor. Özellikle altta resmi olan alevli beyaz çikolatayı kesinlikle gidip yemek istiyorum.

Rotana Elements All Day Dining Restaurant

O gün tatlı şefimiz Özlem Mekik'de bizimleydi, kendisi, Şef Rafet İnce ve otel müdürü ile birlikte bize hem Türkiye'deki otel hem de dünyada Rotana Otellerinin işleyişi hakkında bizleri bilgilendirdi. Dünyada 70 üstü Rotana Otel bulunuyor. 

İstanbul Maltepe’de yer alan “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” Bağdat Caddesi ile önemli iş, eğlence ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor. Uzun ve kısa dönem konaklamalar için uygun özellikte odaları bulunan oteller, metroya yürüme mesafesinde ve Bağdat Caddesi’ne ise 10 dakikalık mesafede yer alıyor.
Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için 216 500 77 77 no’lu telefonu arayabilir, fb.burgutango@rotana.com.tr adresine e-mail atabilirsiniz.
Rotana Hakkında
Rotana OrtaDoğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’daki agresif büyüme planı ile dünya üzerinde 100’den fazla otel işletmektedir. Rotana ‘Değerli Anlar’ mottosu ile misafirlerine yıllardır değerli anlar yaşatmaktadır. Misafirlerinin beklentilerini karşılamak için en üst seviyede servis veren markanın şemsiyesi altında Rotana Hotels & Resorts, Centro Hotels by Rotana, Rayhaan Hotels & Resorts by Rotana ve Arjaan Hotel Apartments by Rotana olmak üzere dört farklı marka bulunmaktadır. Rotana hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için rotana.com’uziyaretedebilirsiniz.

17 yorum:

  1. Off hayran kaldım ne kadar güzel bir yermiş :) Bende olmak çok isterdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beyazbegonvil evet güzel bir yer gerçekten hiç dışarıdan tahmin edilecek gibi de değil :))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @sedefcoşkun evet büfe bir şahaneydi :-))

      Sil
  3. Çok güzel bir yermiş ,belki bir hafta sonu hep beraber gideriz kahvaltıya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme ah ne kadar iyi olur Yaseminciğim :-))

      Sil
  4. Yemeklerde akşam akşam benimde aklım kaldı şimdi:))harikaymış hepsi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi hakikaten öyle hem göze hem mideye hitap ettiler .-))

      Sil
  5. Bu binaları zaten çok beğeniyordum .Gidip gelirken .İçindeki mekanda ayrı güzel olur tabi.Sunumlar harika.Paylaşımınız için Teşekkürler.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güloannemutfakta bunların önünden geçiyorsanız benim de iş yerime yakınsınız demektir :-))

      Sil
  6. Gerçekten keyifli bir mekanmış. Keşke İstanbul'da yaşasaydım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi artık bir geldiğinizde umarım ziyaret edersin :-))

      Sil
  7. Güzel bir mekana benziyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet çok hoş ve güzel bir mekan ..

      Sil
  8. O gün gelemedim. Şahane bir günü kaçırdım sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdoğan aa tüh üzüldüm ne güzel tanışmış olurduk :-(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...