15 Mayıs 2012

Mayıs ayı Lila Kutusu geldii..

Günaydın.. Dün sabah erkenden Lila kutum gelince çok sevindim. Her ay bu kutuları büyük bir heyecanla bekliyorum zaten. İçindekileri görünce önce bir hayal kırıklığı yaşadım çünkü hiç renkli makyaj ürünü yok gibiydi. Golden Rose'un ruj samplelarını göndermişler ama onları da kullanmak o kadar zorki. Bir kere açıldıkta sonra açılan sampleın hemen bitirilmesi lazım çünkü daha önceki tecrübemden de biliyorum, o tarz samplelar her tarafa bulaşıyor. Korumak imkansız çünkü kapaklı bir kutuya da aktarmak imkansız. Neyse şimdi diğer ürünlere bakalım..


Görüldüğü gibi kutuda cilt bakımı üzerine denenecek ürünler çoğunlukta..


Renkler güzel ama bir kere açıldımı korumanın imkanı olmayan bir paketleme türünde gelmiş olması eksi puandır bence... Bunun yerine bazı kutularda gelen Palladio renkli nemlendirici herkese gelseymiş daha iyiydi.

Güneş koruma ürünleri bütün kutularla gelmeye devam ediyor. Bu yaz ayrıca güneş koruma ürünü almama gerek kalmayacak sanırım bu gidişle..

Bu oje çıkarıcı mendilleri hafta sonu Gratis'de görmüştüm. İyiki de almamışım, şimdi denerim en azından. Ancak bu mendiller sadece normal iki kat sürülen ojelerin çıkarılmasına uygun. Işıltılı, simli ojeleri pek çıkarmıyor ya da çok zor çıkarıyor diyelim..

Ozonlu el kremi.. Bunu denemek istiyordum zaten iyi oldu.

Tanıtımında profesyonel cilt bakım jeli diyor. Dün akşam bir tane paketini açtım ve sürdüm. Kokusu tam anlamıyla iğrenç. ama dediği işleri yapıyorsa katlanmaya değer. O minik paket yüzüme, elime ve ayağıma sürmeme yetti de arttı bile. Her akşam birini kullanacağım. Bu oksijenli bakım ürünlerinin cilt yaralarına da iyi geldiği biliniyor.

Şampuan.. Bir seferlik kullanıma ancak yeter. Hakkında karar verebilmek için yeterli değil tabiki..

İşte bu toz maskelerin ününü uzun zamandır okuyorum bloglarda. Tarifi kolay ve birkaç kullanıma yetecek gibi görünüyor. Bakalım en kısa zamanda deneyeceğim.

Swarovski parfüm. Vanilya Club kutusu ile de gelmişti. Çok bayılmadım.

Bu da zahter çayı.. Zahter güney ve güney-doğu bölgelerinde daha çok kullanılan kekiğin daha ağırı bir bitki. Yöre halkı bu otu kekik gibi yemeğin içine kattığı gibi, salata olarak da yiyor. Ben nefret ediyorum. Eşime verdim. Artık içermi yemeğin içinemi döker ben karışmam. (kendileri bu ota bayılırlar.)

Evet bu ayki Lila Kutu'dan izlenimler de bu kadar. Lila Kutusu gelmiş olanlar zevkle kullansınlar..
Sevgiler..

3 yorum:

  1. cool thanks for Reisadvies sharing! btw are there feeds in your blog? I want to add them to my reader Finnaly i discovered your postkeep blogging Damn ! I simply found a mistake within your website! See if css is managed right!
    HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

    YanıtlaSil
  2. Hi there I am so delighted I found your blog, I really found you by error, while I was researching on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you for a marvelous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent work.
    HTTP://www.CoolMobilePhone.net

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...