2 Mayıs 2012

Her güne bir fondöten #gün3

Tekrar günaydın.. Salı günü tatilden sonra çarşamba geldi ve ben de yeni bir fondöten sürdüm. Aslında bu fondöteni uzun bir zamandır kullanıyorum, şişe neredeyse bitmek üzere ki benim için büyük başarı bu. Genelde ürün bitirmekte çok zorlanıyorum. Bugün sürdüğüm  ve tanıtacağım Fondöten Maybelline Dream Satin Liquid. Fondöten çok hafif, ama çok akıcı değil, hafif kıvamlı, köpük fondöten olmamasına rağmen köpüksü de bir yapısı var. Ciltde hemen emiliyor ve kapatıcılığı da fena değil yine 5 üzerinden 4 diyebilirim. Sevdiğim için olacak oldukça sık kullanıyorum. Fondöten hafif mat yapıya sahip ciltde aşırı parlama yapmıyor, ancak günün ilerleyen saatlerinde T bölgesi hafifçe parlamaya başlıyor.




Ürün 30 ml.'lik oldukça fazla, fiyatı da 20-25 TL. civarıydı hatırladığım kadarıyla.  Bunu artık kullanıp mayıs ayında bitiririm diye umuyorum.

Renk elimin üzerinde biraz koyu gibi durmuş ama yüzümde öyle durmuyor aslında. 


Gördüğünüz gibi ürünün 1/3'ünü kullanmışım ne mutlu bana..

Bu fondötenin altına da uzun süredir kullandığım ama nedense ara verdiğim Pastel Matifying Gel kullandım. Bu jelden gerçekten çok memnunum, hem cildi gerçekten pürüzsüz yapıyor hem de parıl parıl parlamasını önlüyor ki bu özellikle yağlı ciltler için çok önemli.




Ürünü aslında makyaj bazı olarak düşünüp kullanmama rağmen aslında geçen gün tanıttığım Benefit Mr. Feelgood gibi makyaj üzerine matlaştırıcı olarak da kullanılabilecek bir ürün. Fiyatı açısından da Benefite çok uygun bir alternatif oluyor.  Özellikle yazın cildinde parlama sorunu olanların çok rahat kullanabileceği, pudraya alternatif bir ürün. Fiyatı da 15 TL., son derece uygun Mr. Feelgood'un fiyatı 29 Dolar ve Türkiye'de bulunmuyor.
Ürünün tek sorunu ambalajında,  daha yarısına inmeden kutu çok sert olduğundan,  rahatça sıkamadığım için kutusunun  içinden çok zor çıkmaya hatta çıkmamaya başlıyor, ben de çözümü kutuyu ortadan kesip, kalan ürünü başka bir kutuya boşaltmakta buluyorum. Bunu yaparken de Starbucks'dan aldığım kahve karıştırmak için kullanılan uzun, tahta çubukları kullanıyorum. Pastel bu konuya çözüm bulsa ürün süper bir ürün olacak.
Yarın yeni bir fondötende görüşmek üzere..
Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...