3 Mayıs 2012

Vanilya Club Mayıs Ayı Kutusu..

Vanilya Club güzel bir uygulama ile ay başında hemen ayın kutusunu yolluor, böylece ay ortasında gönderim yapan Lila Kutu ile de çakışmamış oluyorlar. Bu ayki kutuyu oldukça beğendiğimi söyleyebilirim ama bazı eksikleri de yok değildi tabi.





Kutuda pek çok yeni marka geldiği gibi klasik Alessandro'da yerini almış. Bu ayki kutumuzun en büyük sürprizi muhteşem China Glaze ojeler oldu. Sanırım 4 değişik renk yollanmış bana gelen gerçekten de kendim seçsem alacağım renk olan Heart of Afrika oldu. Bunun yanında aynı kutuyu alan arkadaşıma da Solar Flare gelmiş ki kendisi de ona bayıldı.


 Heart of Afrika

Solar Flare

Tabi bu ojeler normal boy ojelerden küçük. China Glaze'in yılbaşı için hazırladığı minik hediye setlerinden geliyorlar sanırım. Yani gerçek fiyatları aslında 18 TL. değil ya da olmaması gerekir. Çünkü büyük 12 ml'lik ojeleri aslında 18- TL.'ye alıyoruz China Glaze'den.

Kutunun diğer bir sürprizi de BBW Body Lotion oldu. Bu marka da uzun süredir denemek istediğim ürünler içindeydi. Sabah biraz ellerime sürdüm, kokusu çok güzel, fena da yumuşatmadı ellerimi ama biraz daha denemem lazım kesin bir karara varabilmek için.



Bir başka denemek istediğim ürün de GK'in Color Protection nemlendirici şampuan ve kremi. Bu markaya da uzun zamandır bakıp kararsız kalıyordum. Bu akşam hemen denemeyi düşünüyorum.



Ve işte Lancaster'ın SPF 50 Sun Beauty yüz için güneş kremi ve yine Lancaster'ın SPF 15 Sun Beauty vücut güneş kremi. Bu iki ürünü de hemen yarından itibaren denemeye başlayacağım. Güneş iyice kendini göstermeye başladı, lekeler şakaya gelmez.



Alessandro'dan bu ay Lip Liner gelmiş. Bu ürünü hemen kullanıma soktum tabi. Bana gelen aslında daha açık bir pembe rengiydi ama arkadaşımla daha koyu olan 36M rengini değiştirdim. Bu arada kalemin üstü baya bir hasar görmüş olarak geldi ve üstüne bant yapıştırılmıştı. Bu bir defaya özgü bir durum olduğundan çok önemsemiyorum. Kalemin orijinal fiyatı da 35 TL. imiş zaten.


Görüldüğü gibi kalemin üstü hasarlı.



Renk kalemin üstünde görüldüğü kadar koyu değilmiş. Daha çok portakal-pembe arası bir renk.



Ve bir adetde çiçekli böcekli bir tırnak sticker'ı gelmiş.Tırnak süsleri ile herşeyi çok sevmeme  rağmen  bunun deseninden çok fazla hoşlanmadım. Ama yazın açık renk tırnak üzerine bunları yapıştırmayı deneyeceğim.

Bütün bunların yanı sıra bir adet de BBW'den indirim kuponu geldi. 30 Hazirana kadar geçerliymiş, kullanmaya niyetiniz varsa zamanı geçirmeyin. Kupon üzerinde maksimum miktar belirtilmemiş, bu durumda her miktar için geçerli demek oluyor diye anlıyorum.




Ve en son olarak da iki adet minnak deneme boyu parfümcük gelmiş. İlki Swarovski Aura, ki önce kendisini beğememe rağmen hiç kalıcı olmadığını farkettim.  İkinicisi de Azzaro L'eau erkek parfümü.  Bunu niye yolladılar bilemiyorum. Koku klasik bir erkek kokusu, hafif odunsu notalar var (ve kesinlikle dalga geçmiyorum) eğer CK One tarzı gibi bir koku olsaydı kendim de kullanmayı düşünürdüm ama bu durumda kocamın başucuna bırakıverdim parfümü, bakalım kendileri beğenecekmi.???!!!!
Bu ay da bu kadar..
Sevgiler..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...