17 Mayıs 2012

Maskara dosyası devam ediyor..

Günaydın.. Dün ara verdikten sonra bugün de yeni maskaralarla dosyamıza devam ediyorum. İlk maskara Flormar'ın dolgun gösteren maskarası. Bu maskarayı sanırım Flormar'ın yılbaşından önce Twiterda yaptığı bir yarışma sonucu kazanmıştım. Ara ara kullanıyorum. Fırçası kısa ve tombul fırçalardan, sürümü kolay ve kirpikleri çok uzatıp kıvırmasa da hafifçe dolgun gösteriyor. Fiyatı sanırım 15-20 TL. civarı birşeydir.



Kullanması kolay ve kirpikleri toparlamasına rağmen kirpik uçlarında hafif bir topaklanma olmasına da engel olamıyorum. Çünkü tam renk ve biçim için birkaç kat sürmek gerekiyor. Yine de kullanmaya devam ediyorum.
İkinci maskara yine Flormarın Spider Lash Deep Black maskarası. Bu maskara adından anlaşılacağı gibi kirpikleri uzatmak amacını taşıyor. Kullandığım zamanlar kirpiklerim gerçekten uzuyor ama bunun da dolgunluk işlevi yok ve yine uçlarda hafif bir topaklanması var. Rengini tam vermesi için yine 2-3 kat sürmek gerekiyor.




Fırçası uzun ve inca, sürerken bazen kenara bulaşabiliyor. Ama genel kullanımından memnunum.
Üçüncü maskara ise Golden Rose'un şeffaf maskarası. Bu maskara aslında çok kullanışlı bir maskara. Çünkü normal maskaranın altına sürüldüğü zaman hem o maskarayı water proof yapıyor ve aynı zamanda kirpikleri ekstaradan uzatıyor. Ayrıca makyaj yapmadığım zaman sadece bu maskarayı sürsem bile kirpiklerim daha uzun ve düzgün görünüyor. Ama üzerinde multi vitamin yazsa bile kirpik besleme gibi bir özelliği yok bence. Bir süredir düzenli kullanmama rağmen kirpiklerimde bir değişiklik görmedim. Fiyatı 10-15 TL. gibi bir şey olması lazım. Günlük kullanıma çok uygun bir ürün.



Bu arada Gabrininin yeni çıkardığı renkli ambalajlı maskaraları da merakla bekliyorum.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...