10 Mayıs 2012

Günün Ojesi Flormar Supershine U33

Bugünlerde hem hava hem de modum kapalı olunca bahar gelmiş olmasına rağmen hep koyu ve kasvetli renkler sürüyorum. Bloglarda herkes açık pembeler, turuncular sürüyor görüyorum çok da hoşuma gidiyor ama elim bir türlü açık renklere gidemedi. Bugün de uzun zamandır sürmediğim Flormar'ın supershine serisinden U33 numaralı ojeyi sürdüm. Aslında üstüne de siyah çatlayan oje sürecektim ama hadi dedim en azından bir gün bu şekilde sade olarak kullanayım. Ama birazdan çatlayan oje bulabilirsem arkadaşımda üzerine sürüp bir post daha hazırlayacağım.
Flormar ojeler rahat sürülüyor ama ilk katta yol yol olup, rengi vermiyor. Ancak ikinci katta istediğim rengi verdi ama ben yine de 3 kat sürdüm.





Bu arada bu yanar döner ojeleri de çok seviyorum. Chanel 331 numaraya da bu bağlamda gözümü dikmiş durumdayım. Bir wishlist hazırlamadım ama olsaydı başında yer alırdı. Genelde bir ojeye 50 TL. vermem ama bu seferlik bir istisna yapacağım sanırım. Ojeyi bulabilirsem hafta sonu Anneler Günü şerefine kendime almayı düşünüyorum.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...