21 Mayıs 2012

Pazar alışverişi devamı..

Sephora alışverişini bitirdikten sonra uzun zamandır denemek istediğim bir marka olan Kiehls'e girdim ve ordan da satış danışmanın önerdiği, hem göz altı kuruluğunu önleyen hem de sıkılaşma sağlayıp koruma yapan Midnight Recovery  göz altı bakım kremi aldım. göz altı torbalarını azaltan, şişliği önleyen ve ince çizgilere de bakım yapan bir ürün olarak lanse edilmiş ürün.  Ürünü hemen dün akşamdan kullanmaya başladım bile. Artıları ne makyajla ne de makyajsız olarak gözlerimde yanma yapmadı. Bazı ağır kremleri makyaj altına sürmenin imkanı olmuyor. Hemen reaksiyona girip gözlerimi yakmaya başlıyorlar. Sürdüğüm zaman gözlerimin altında hafif bir parlaklık ve yumuşaklık da oluştu. Bunu 2 günde anlamanın imkanı yok ama ürünün organik olması bakımından da iyi geleceğini umuyorum.




Bunun dışında satış görevlisi sağolsun ilgilenerek denemem için birkaç tane ürün verdi bana. Bunlardan bir tanesi saf C vitaminin konsantre olarak bulunduğu bir serum. Bunu dün akşam duştan sonra yüzüme sürünce gerçekten inanamadım. Yüzüm bir anda parladı ve yumuşadı. Bunu hergün akşam kullanacakmışım. C vitamini bulunan ürünleri güneşe çıkarken yani gündüz vakti sürmüyoruz kesinlikle.




Diğer  denemelerim de markanın çok methettiği yüzde soyma işlemi yapan Epidermal Re-Texturing Micro Dermobraison kremi. Bunu satış görevlisi hanım mucize diye tanımladı ama açıkçası en ucuzundan en pahalısına kadar çeşitli markaların bu tarz ürünlerini kullandığım ve hiç bir işe de yaramadığı için bu ürüne de boşa para vermeye çekiniyorum. O nedenle deneme ürününü özellikle verdiler bana. Küçük bir poşet gibi görünüyor ama içinden baya çıktı. Bozulmasın diye bütün ürünü boş bir kutuya aktardım. Haftada bir kullanılacağı için uzun süre gidecek gibi, bakalım sonucu göreceğiz.



Bunun dışında bir adet yine kırışık azaltıcı ve aydınlatıcı bir göz altı serumu ve Kiehls'in yine çok gözde ürünlerinden biri olan Marine Lifting Cream. Bu kremin canlandırıcı, yenileyici ve sıkılaştırıcı özellikleri olduğunu ve içinde de Akdenizdeki kayaların üzerinde yetişen bir bitkinin özünün bulunduğu belirtilmiş. Bana verilen ürün deneme boyunun biraz daha fazlası gibi oldu. Şimdi gündüz kremi olarak bunu kullanacağım, bakalım nasıl bir değişiklik gözlemleyeceğim.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...