8 Mayıs 2012

Hergüne bir fondöten #gün7

Merhaba, bugün de yeni bir fondötenle serimize devam ediyoruz. Bugün Sephora'nın 2 ay önce falan yaptığı kış sonu indiriminden 10 TL:'ye aldığım mineral toz fondöteni kullandım. Fondöten gramaj olarak 3.2 gram ve gerçek satış fiyatı 30TL: civarında birşeydi yanılmıyorsam. Yine orta kıvamda bir bej rengi. Ambalajı küçük ve tuzluk gibi. Ancak bu tuzluk kutuların sakıncasını daha önce de belirtmiştim, ürünü dökerken miktarı ayarlamak biraz zor. Fazla döküldüğü taktirde o fazla kısmı kutuya geri koymanın imkanı yok. Onun dışında çantada da taşınabilecek ebatda minik bir ambalajda geliyor. Sürümü rahat ve ciltte maske eskisi yaratmayan bir fondöten ve gerekli matlığı da çok az bir miktarda elde ediyorsunuz. Özellikle yağlı ve yağlıya dönük ciltler için yazın tek başına veya başka bir baz ürün, aydınlatıcı ürün hatta başka bir fondöten üstüne bile sürülebilecek, kullanılabilecek bir ürün. Kapatıcılığı tek başına fena değil, 5 üzerinden 3 verebilirim. Ama başka bir fondöten üzerine sabitleyici gibi sürülürse de kapatıcılığı artıyor.



Akşam flaşlı çekimden ötürü fotoğraflar kötü çıkmış, bunun için kusura bakmayın. Sephora'nın toz mineral fondötenleri de uygun fiyatlı ve oldukça başarılı fondötenler. Yaz aylarında ve hafta sonlarında özellikle çok yoğun bir makyaj istemediğim durumlarda kullanabileceğim bir fondöten.
Bu fondötenin altına da aslında baz değil de aydınlatıcı olarak geçen bir ürün sürdüm. Oriflame'in VeryMe serisinden Peach Me Perfect Skin Glow aydınlatıcısı. Aslında ürün bana göre aydınlatıcı da değil daha önce birkaç defa hafif bir fondöten olarak kullanmıştım ürünü ve yüzümün tek başına bu ürünle bile gayet düzgün ve parlak göründüğünü düşünüyorum. Aydınlatıcı olarak geçen bir ürün için kapatıcılığı bile oldukça başarılı 5 üzerinden 4 verebilirim. Üzerine Sephora toz mineral fondöten de gelince tamamen pürüzsüz yaptı yüzümü. Emilimi konusunda ise biraz sıkıntı yaşadım, ürünü sürdükten sonra birkaç dakika beklemek gerekiyor makyaja geçmeden önce. Ama alerjik ve hassas bir cildiniz yoksa ve cilt tipiniz aşırı kuru veya aşırı yağlı değilse rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün. Ürün 30 ml., az az kullanıldığı göz önüne alınırsa uzun süre gidebilecek bir ürün. Fiyatını hatırlamıyorum ama Oriflame ürünleri genelde çok pahalı ürünler değildir biliyorsunuz.




Ürün tam fondöten görünümünde ama onun kadar yoğun olmadığı için aydınlatıcı kategorisine girmiş sanırım.

Oriflame ürünlerini biliyorsunuz satış temsilcileri yoluyla alabiliyorsunuz. Benim de çevremde artık Oriflane satışı yapan kimse kalmadı, belki de yakında ben temsilci olabilirim. Bu konuda deneyiminiz varsa, paylaşırsanız çok sevinirim. Arada almak istediğim güzel ürünleri oluyor.
Sevgiler..

1 yorum:

  1. Oriflamenin bu ürününü çok merak ediyordum,ama t bölgem yağlı olduğu için pek yanaşmadım iyi ki almamışım :P

    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...