11 Mayıs 2012

SYNERGEN Renkli Gündüz Bakım Kremi

Daha dün bu ürünü ilk defa kullanmış ve yazmayı düşünürken bir de baktım sevgili ojemrujumrimelim burada aynı ürünü tanıtmış. Olsun ben de deneyimlerimi yazayım siz de hepsini okuyun güzelce değilmi?
Arkasındaki türkçe çeviride gündüz bakım kremi demesine rağmen bu bir renkli nemlendirici veya BB krem benzeri bir ürün. Sanırım 3 rengi vardı ve ben orta (medium) rengini aldım. Kremin üç farklı fonksiyonu olduğu söyleniyor. Kapatıcı, matlaştırıcı ve nemlendirici özellikleri varmış. Ayrıca hassas ciltlerin kullanımına da uygun olduğu belirtilmiş.
Şimdi sırayla gidersek; kapatıcı özellliği kesinlikle yok ama cilt tonunu hafifce dengelediğini söyleyebilirim. Matlaştırıcı etkisinden ise çok memnun kaldım, normal fondötenlerle ışıl ışıl parlayan cildim sadece elmacık kemiği üstünde ve alnımda hafifçe parladı. Nemlendirici özelliğini ise ancak kremi tek başına yani altında başka bir nemlendirici olmadan kullanarak test etmem lazım ki bunu yapamadım. O nedenle bu konuda bilgi vermem doğru olmaz.


Orta renkdeki krem çoğu açık ve buğday tene uyacaktır.


Standart uygulama belirtilmiş.





Görüldüğü gibi renk orta koyulukta, kremin kıvamı çok yoğun değil, hemen dağılıyor, cilde kolay emiliyor ve yağlanma yapmıyor. Az bir miktardaki ürün bütün yüze yeterli oluyor. Ürün Rossmann'da satılıyor ve 4-5 TL. gibi olması lazım. Rossmann İstanbul'da Üsküdar ve Nişantaşı'nda bulunuyor. Yaz için hafif ve fiyatı da uygun bir ürün arıyorsanız bu tam size göre olabilir.
Sevgiler...

3 yorum:

  1. fıyatı cok uygunmuss hemen denıcem :)

    bu arada blogumda 3 kısıye ıstedıklerı ayakkabıyı hedıye edıyorum :) cekılısıme beklerım :) sevgıler :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/2012/05/dikkat-hediye-varrrrr-giveaway.html

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler davetin için zaten izliyordum seni ve haberim var..:-)

    YanıtlaSil
  3. fiyat çok iyiymiş denenebilir

    bloğunu yeni keşfettim ben de beklerim bloğuma

    www.gecekiyafeti.com

    sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...