10 Mayıs 2012

Dior Long Lasting Setting Powder

Günaydın.. Geçen gün bir arkadaşımızı Heybeliada'da ziyaret ettiğimizi ve bu sırada da artık kendi kullanmadığımız ya da istemediğimiz bazı eşyalarımızı değiş tokuş yaptığımızdan bahsetmiştim. Şimdi bunlardan en hoşuma giden ve en en "bonus" olanından bahsetmek istiyorum.  Christian Dior Diorskin Extreme Fix (Long Lasting Setting Powder) makyaj sabitleyici şeffaf pudra. Bunu sanırım 2 sene falan önce Boyner'in bir kampanyasından beraber almıştık. Ben benimkini 1 sene gibi uzun bir sürede kullanıp bitirmiştim. Arkadaşım bunu sevmemiş ve bir süre önce de kendisinin kullanmadığını ve istersem bana verebileceğini söylemişti. Ben de fırsatı hiç kaçırmadım tabiki ve hemen istedim. Bu pudra gerçekten makyaj üstüne kullanıldığı zaman makyajı harika bir şekilde sabitliyor ve parlayan kısımları çok güzel bir şekilde kapatıyor. Aldığımız sırada fiyatı 110 TL. idi. Şimdiki fiyatını hiç bilmiyorum ama elimdeki bittiğinde bir daha o parayı vermek istemedim. Ürünün benzerleri başka markalarda 40-50 TL. arası bulunabiliyor. Ama cumartesi tekrar elime gelince de büyük bir zevkle kullanmaya başladım.



Ürün 15 gr. ambalajı çok şık, klasik Dior kalitesi, ama gün içinde çantada taşımak ve kullanmak için fazla büyük tabi. O nedenle sabah çıkarken biraz sürüp, gün içinde blotter paper gibi birşey kullanıyorum parlamayı azaltmak için.
Ürünün kendi pomponu da var ama ben Sephoradan aldığım bronzer fırçası ile sürmeyi tercih ediyorum, daha iyi sonyç veriyor bence.




Fırçanın ucunda görüldüğü kadar alınan ürün, bir seferde bütün yüze yetiyor, o nedenle bu kutu bir sene gibi yeter bana tahmin ediyorum. Bundan sonra ne kullanacağımı da artık bitince düşüneceğim. Sevgili arkadaşıma da teşekkür ediyorum bir kere daha..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...