17 Kasım 2015

Gaia Güzellik Merkezi..

Önceki hafta cumartesi günü sevgili Fatma'nın daveti ve şefimiz Özlem Mekik'in moderatörlüğünde , güzellik ve bakım uygulamaları hakkında bilgi almak üzere  Bağdat Caddesi Gaia Güzellik Merkezi'ne davetliydik. Esra Kızıltaş’ın Bağdat caddesinde açmış olduğu GAİA Cadde Güzellik Merkezi Şubat ayı itibari ile hizmete girdi. Estetik ve güzellik uygulamalarında yeni bir dönem başlatan Gaia Cadde, uzman ekibi, elegan ve şık dekorasyonu, en son teknoloji ekipman ve ürünleri, büyüleyici atmosferi ile Bağdat Caddesine yeni bir soluk kazandırdı. GAİA Cadde Güzellik Merkezi medical/klasik cilt bakımı uygulamalarından, zayıflama metotlarına, masaj uygulamalarından, reformer pilates derslerine ve beslenme danışmanlığına kadar birçok hizmeti bir arada bulundurarak bu kapsamdaki en geniş hizmet yelpazesine sahip güzellik ve sağlık merkezi olmayı hedefliyor.


Gaia Güzellik Merkezi

Gaia Güzellik Merkezi'nin sahibesi Esra Hanım bize o gün çok güzel bilgiler verdi, bu merkezde bir kadının isteyip de yaptıramayacağı hiç bir şey yok gibi. Cilt bakımından, yüz toparlaması ve sıkılaşmasına, zayıflamaktan selülit bakımına, masajdan  pilatese kadar pek çok hizmet sunuluyor.

Gaia Güzellik Merkezi Pelleve Altın Ütü

“PELLEVE ALTIN ÜTÜ” uygulaması ile ağrı hissetmeden gençleşmek mümkün!
Pelleve, altın ısı ile radyofrekans yöntemi ile cildi sıkılaştırarak germe ve gözenekleri daraltma etkisi ile kırışıklık ve elastikiyet kaybını azaltan ileri düzeyde gelişmiş bir radyofrekans sistemidir. Aynı zamanda cilde zarar vermeden yenilenme yaratarak adeta cildin kumaşını değiştirir. Pelleve Altın ütü tedavisi yüz ve boyun bölgelerinde istenmeyen kırışıklıkların azaltılması ve göz çevresine uygulanan tek sistem olma özelliğine de sahip GÜVENLİ, AĞRISIZ, AMELİYATSIZ, ACISIZ yüz germe ve kırışıklık tedavisi yapan en etkili uygulamadır.Uygulama haftada 1 veya 2 haftada 1 olmak üzere toplamda 6-10 seanstan oluşur.

Gaia Güzellik Merkezi AWT Akustik Dalga

AWT Akustik Dalga Tedavisi olarak bilinmektedir ve enerji kaynağı bir şok dalga üreticisidir. Ultrason dalgalarından 10 kat daha yüksek enerjiye sahip olmalarına rağmen dokuda ısı, ağrı, acı ve yanık oluşturmazlar. AWT, yağ doku fizyolojisini bozmadan, yağ doku hacmini dengeli bir şekilde azaltan insan sağlığına zararlı olmayan bir cihazdır. AWT cilt, cilt altı yağ doku, bağ doku, dolaşım sistemi kaslar ve metabolik sistemi düzenleyen tam kat doku aktivasyon tedavisidir. Bunun doğal sonucu olarak selülit giderilir, cilt sıkılaşır ve yağ doku hacmi azalır.

Gaia Güzellik Merkezi VelaShape

VelaShape3 ile; İnfrared (Kızıl ötesi) ve RF(Radyo Frekans) enerjilerinin birlikte kullanılarak cilt yoğun olarak ısıtılır. Bu sayede dokunun oksijenlenmesi artar ve metabolizma hızlanır. Bununla birlikte Velashape 3 lenfatik dolaşımı arttırarak, yağ hücrelerinin küçülmesini ve azalmasını sağlar. Derin dokuda oluşan ısınma sayesinde kolajen ve elastin hücreleri uyarılarak üretimi artar. Böylelikle cilt sıkı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Beraberindeki mekanik masaj ve vakum sayesinde ciltte sıkılaşma ve toparlanma, vücut hatlarında belirginleşme sağlanır. Tüm diğer zayıflama işlemlerinde olduğu gibi VelaShape 3 uygulaması Gaia Aestehetic&Wellness’te doktor kontrolünde yapılmaktadır.

Gaia Güzellik Merkezi UltraShape

UltraShape odaklı ultrason ile seçici olarak yağ hücresi parçalayan ilke ve tek FDA onaylı invaziv olmayan vücut şekillendirme tedavisidir. Yağları ısıtarak veya dondurarak tedavi eden diğer yağ parçalayıcı cihazlardan farklı olarak UltraShape ağrısızdır* ve tedavi bölgesinde görünür bir iz bırakmaz. UltraShape’in ultrason enerjisi vücudunuzdaki yağ hücrelerinin duvarlarını parçalayarak, yağların trigliserit olarak serbest kalmalarını sağlar. Sonra bu trigliseritler karaciğerde işlem görür ve vücuttan doğal yollarla dışarı atılır. Çevredeki doku, sinirler ve kaslar etkilenmez. UltraShape odaklı ultrason ciltte hasar, şişme veya tedavi sonrası bünyede bir rahatsızlık yaratmaz. Tedavi sonrası günlük yaşantınız aksamaz. Bu sayede nedenle günlük yaşantınıza hemen geri dönebilirsiniz.
 Çok merkezli klinik çalışmalarda tedavi bölgesine ve tedavi sayısına bağlı olmakla birlikte bel çevresinde 2,5 ile 12 cm arasında değişen bir incelme elde edilebilmektedir.

Gaia Güzellik Merkezi Cilt Bakımı

Bütün bu sofistike ve Amerikan Sağlık Bakanlığı onaylı aletlerin yanında merkezde bir de 1 saati geçen ciddi bir cilt bakım hizmeti verilmekte. Üstelik Orkide,, havyar gibi değişik metaryeller kullanılarak değişik ihtiyaçlar için bakım seansları uygulanıyor. Bazıları cilt bakımı yaptırmayı sevmiyor ben inanılmaz keyifli ve rahatlatıcı buluyorum. En kısa zamanda yaptırmayı da düşünüyorum.

Gaia Güzellik Merkezi Masaj
Yine uzman bir masöz ile merkezde tüm vücut ayrıca reflexoloji yani ayak, el ve yüz masajı hizmeti veriliyor Ben o gün 15 dakikalık bir ayak masajı yaptırdım ki o bile bütün yorgunluğumu aldı o anda. Bütün vücut masajı yaptırmamış olan varsa bence çok şey kaçırıyor. iyi bir masör veya masözün elinden o masaj bir rahatlama ve şımarma seansına dönüşüyor. Yıllarca her hafta yaptırdığım vücut masajını uzun süredir iyi bir yer bulamadığım için yaptıramıyordum. Şimdi Gaia Güzellik Merkezi ile bu yere yeniden kavuşmuş olabilirim.

Gaia Güzellik Merkezi Profesyonel Makyaj Uygulaması

Son olarak da merkezde mineral makyaj markası Jane Iredale kullanılarak yapılan profesyonel makyaj uygulamalarından bahsetmek istiyorum. Jane Iredale zaten çok sevdiğim ve kullandığım bir marka, o gün bir kaç arkadaşımıza da harika uygulamalar yapıldı. Özellikle benim de denediğim kaş maskarasına hepimiz hayran kaldık. Ayrıca benim özellikle denemek istediğim ürünü de markanın fondöteni ve makyaj sabitleyicisi, bunları da en kısa zamanda deneyerek memnun kalırsam koleksiyonuma eklemeyi düşünüyorum.

Kısaca bahsetmeye çalıştığım uygulamalar hakkında tabi ki daha detaylı bilgiyi Gaia Güzellik Merkezi'nin internet sayfasından alabilirsiniz. Bu arada sevgili şefimiz Özlem Mekik merkezde yukarıdaki uygulamaların bir kaçını kullanarak zayıflama macerasına başladı, sonuçlarını da paylaşıyor olacağım.
Sevgiler..








16 yorum:

  1. Çok steril ve hoş bir mekana benziyor.....

    YanıtlaSil
  2. Ben de otellerin spalarını çok seviyorum masaj için. Kış geliyor artık yaptırılabilir^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam evet ya ben de çok severim gitmeyi öyle yerlere daha biraz önce Dedeman'a mı gitsek saunaya diye konuşuyorduk hatta :-)))

      Sil
  3. Elit bir mekan olduğu belli. Altın ütüyü denemek isterdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zencefiltasarımevi evet ben de denemek istiyorum onu -)))

      Sil
  4. hergün yeni estetik yöntemler çıkıyor hangisini uygulatacağımızı şaşırdık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet haklısın ama şu altın ütüyü denemeyi isterim yani..

      Sil
  5. Böylesi güzel bir mekan ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahih teşekkür ederim canım benim :-))

      Sil
  6. canım kalemine sağlık sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmasamsayılmaz teşekkürler Fatmacım :-)))

      Sil
  7. güzel mekana benziyor. ayrıca anlatımıznızı da çok beğendim. sevgiler
    https://www.facebook.com/belkovan/
    http://bahareli.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası çok teşekkür ederim .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...