6 Kasım 2015

Ekim Bitenler..

Ekim ayı da bitti, bu ay oldukça fazla bir bitenler yazısı yazıyorum yine. Baya bir ürün bitirdim çünkü yaz boyunca kullandığım ne varsa hepsinin içinde az az kalmıştı. Bir kısmının da artık bozulma zamanları gelmiş ve diplerinde çok az kalmış. O yüzden onlar da çöpe gittiler. Bu ara dolaplarım baya baya ferahladı ben bile şaşırdım yani. Hemen başlayalım.

bitenler
Moshos Garden kil maskesi ve body butter, ikisi de çok severek kullandığım ürünlerdi. Moshos Garden ürünleri tamamen doğal biliyorsunuz o yüzden fazla bekletmeye gelmiyor çok çabuk bozuluyor. Neyse ki bunlar bozulmadan kullandım ve bitirdim. Özellikle kil maskesi cildin fazla yağını güzel alıyor.

bitenler

Erboristica makyaj temizleme sütü, çok sevdiğim bir ürün, güzel temizliyor denk gelirsem alırım tekrar. Garnier tek fazlı göz makyaj temizleme suyu, hiç bir işe yaramıyor, makyajı temizlemiyor, kabasını bile almıyor. Makyaj fırçası temizlemek için kullandım ve bitirdim, bir daha bunun çift fazlı olanından şaşmam o gayet güzel. TBS C vitaminli microexfoliating peeling krem, kokusu şahane, taneleri ince, cildi nazikçe soymak için düşünülmüş bir peeling. Ben seviyorum bunu, set olarak almıştım, yine alabilirim. Burock yüz yıkama jeli, kremlerini ne kadar sevdiysem de bunu sevemedim, sanırım sivilce de yaptı cildime en son fırça yıkayıp bitirdim. Isis cilt beyazlatıcı krem, bu durmaktan bozulmuş o nedenle attım.

bitenler

Essence göz makyaj bazı, seviyorum yine alacağım tabi. Smashbox Sumatra göz kalemi yazmıştım, çok memnun kaldığım bir kalem, yine indirimli falan bulursam da alırım. Çakma bir Mac fırça, maske sürmek için kullanıyordum ama artık tüyleri yapışmış ve temizlenmiyor, o yüzden attım. Loreal yüz yıkama pedi, bu da eskidi ve atıldı.

bitenler

Arko nem gece bakım kremi, devasa boyu ile bitiremeden bozuldu ve çöpe gitti tabi. Çok ağır yapılı bir krem yüze pek uygun değil zaten. Ancak çok kuru ciltlere iyi olabilir.  Solait güneşten koruyucu ve matlaştırıcı krem, güneşten koruyor ama parlama da yaptı bana, o yüzden plajda kullandım ve bitirdim. Yine alır mıyım bilmem.  Kiehsl göz şişlikleri için stik krem, yazısı burada sevdiğim bir ürün yine alınabilir. Farmasi pure herbal el kremi, gayet memnun kaldığım bir krem, yazısını ayrıca yazacağım. Loreal revitalift göz kremi, memnun kalmıştım, indirimde yine alabilirim.

bitenler

Bir sürü eskiyen oje, kuruyan oje temizleme mendili ve nail art kalemi ki bunlar hiç bir işe yaramadı zaten. Aldığımdan beri hiç kullanamadım çünkü yazmadılar çizmediler. 

bitenler

Yine çoğu biten ya da dibinde kalan ve kuruyan dudak kremleri. Hepsi çöpe zaten hiç birini de sevmedim buna Blistex' de dahil.

bitenler
Neutrogena'nın Türkiye'de olmayan bir güneş koruma kremi, bana Amerika'dan arkadaşım getirmişti bunu, güzel ama parlama yapan bir krem maalesef zaten bir daha almam da mümkün değil. Isparta'dan gelen bir güllü el ve vücut losyonu, çok sevemedim ama bitirdim. Piz Buin oto bronzer, kokusu çok fena ve çok da rahat dağılan bir krem değildi, yeniden almam. Nereden aldım hatırlamadığım bir cilt kremi, içinde biraz kalmış çöpe gitti tabi.


bitenler

Rival de Loop yüz bakım kürleri, 7 minik kapsül yağ içeriyor bunlar,  7 gün üst üste kür olarak uyguladım ben, isterseniz haftada 2-3 de kullanabilirsiniz tabi. Cildime iyi geliyor, ara ara alıp kullanıyorum. Göz altı için, yüz için, anti-aging etkili, aloe vera katkılı çeşit çeşit var.

bitenler

Bioblas boyalı saçlar için saç dökülmesine karşı şampuan, bunu severek kullandım, saçlarımı kızıla boyattığım için akmaması için tek çare kuru temizleme, onun dışında ne yaparsam yapayım o saç 10 güm içinde akıyor maalesef. Ama saç dökülmesi konusunda etkili bir şampuan, baya baya azaldı dökülmem. Yves Rocher'in Jardin du Monde serisinin en sevdiğim kahve kokulu duş jeli, bundan ciddi bir stok var elimde ve bittikçe de alıyorum. Ida Kew doğal ürünlerle ve doğal reçetelerle üretim yapan bir marka, bu da onun vücut peelingi bir workshopa çağırmıştı bizi sahibesi ve kendimiz, kendi zevkimize göre yapmıştık. Harikaydı ama ne yazık ki bitti. 

bitenler

Yine bir Moshos Garden el ve vücut kremi harika kokuyor bu da ve elleri nefis besliyor. Ida Kew kil maskesi, bunu da doğal kilden aynı workshopda kendimiz yapmıştık. Harika kokular eklediğimden nefis kokuyordu tabi.

bitenler

El sabunları özellikle soldaki Madame Coco'dan aldığım güzel kokuyordu, yine alınabilir.

bitenler

Eklips yüz süngerini yeni açtım, içindeki orijinal Konjac, baya iyidir. ilk intiba olarak Eklips'den çok memnun kaldım diyemeyeceğim. Konjac'a göre çok sert yapıda ve su çektikçe yumuşamıyor. Bakalım biraz daha kullanayım da yazacağım. Splat Blackwood diş macunu, çok sevdiklerimden Splat Diş Macunu yazım da burada bakmak isterseniz.  Artık sürekli kullanıyorum bunları zaten. Eyüp Sabri Tuncer Bodrum mandalina kolonyası, çok sevdiğim kokulardan ve evde yedeğim bol.

Evet bir ayı daha böyle kapattık. Eğer daha fazla detay istediğiniz bir ürün varsa yorum olarak bırakın lütfen.
Sevgiler..

42 yorum:

  1. Aaa neutrogena ultra sheer parlama mı yaptıı! İsabet olmuş onu almadığım. Break out free olanda hiç öyle bi sorun yaşamadım ama^^
    Biirsürü ürün bitirmişsin ne güzel tebrik ederim vala İrem abla=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı teşekkürler canım evet parlama yaptı maalesef neyse tekrar alamayacağım nasıl olsa sorun yok :-))

      Sil
  2. oh nasıl ferahlık..darısı başıma ! Madame Coco'nun sabunlarını alayım artık, neredeyse üste para verecekler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet ya 2.50-3 tl gibi bir şeye almıştım bunları kokuları da nefis :-))

      Sil
  3. Ay lipbalmlara çok güldüm "hiçbirini de sevmedim zaten :))))" seveceğin bir tanesini bulman dileğiyle diyorum o zaman :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik nivea her daim favorim bu lip balm işinde bir tek onu tam anlamı ile seviyorum Başakcım :-)))

      Sil
  4. Nail art kalemleri genelde öyle oluyor. Nedense ben de çok çok iyi bir ürüne rastlamadım. Bu yüzden fırçalarla devam. Sana da şimdiden iyi alışverişler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahmeral evet boşa para verip aldığıma değmezmiş yani :-((( teşekkürler :-)

      Sil
  5. eklips konjac aldım henüz açmadım kötü mü ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi kötü değil ama orijinali gibi değil .-((

      Sil
  6. Essence göz bazını bu postu okuduktan sonra deneyeceğim :) RDL kürleri herkes çok tavsiye ediyor,onu da denemem gerekenler listesine aldım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şirinkanatlar umarım memnun kalırsın.. RDL kürlerinde mutlaka sana uyan bir tane vardır bence :-)) sevgiler :-))

      Sil
  7. Boyanın çok çabuk akması cidden sinir bir durum, Bioblas dökülme sorunuma iyi gelmişti bir de bunu deneyeyim bari :) Kahveli duş jeli konusunda da aynen katılıyorum nasıl bir ürünse çekiyor bizi kendine :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaynarta evet kahve kokusu şahane bir şey gerçekten :-)) bioblasla bir parça fazla kullandım saçı ama kızıl ne yaparsam yapayım akıyor :-((

      Sil
  8. Gercekten cok urun bitirmissiniz cok fazla lip stick almissiniz deneme amacli heralde benim de moshos urunlerim yeni bitti uzun bi sure killanmamistim tekrardan sac maskesini deneyince aman allahim dedim mukemmel bir urunmus saclarim hala yumusacik sanirim tekrar alicam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zeynepintatlıdüşleri evet nedense almışım sürekli :-(( neyse azalttım baya şimdi ama .. moshos garden ürünlerini ben de seviyorum saç maskesi denemedim ama bakayım ona da ..

      Sil
  9. Gelsin yeniler, darısı da benim yazıma (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet hepimizin başına :-))

      Sil
  10. Benim kil maskem çok kötü kokuyor .Bozulmuş olduğundanmıdır acaba :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme ne kadar bekledi?? gerçekten de çok çabuk bozulan ve kokuları değişen ürünler 2 ay içerisinde kullanmadıysan gidiyor ..:-((

      Sil
  11. Yine şaşırtmayan fazlalıkta ürün bitirmişsin.Dudak balmı bitirme konusundaki azmini alkışlıyorum.Bitenler yazınla çekmecemde bekleyen pek çok ürünü hatırlattın bana.Hemen gidip kullanmaya başlıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin bazen ben de unutuyorum canım kullanmayı öylece kalıyor.. neyse açılmadığı sürece sorun yok deyip bekletiyorum..

      Sil
  12. Aaay o nail art kalemlerine çok üzüldüm halbuki neler yapılırdı senin o şahane tırnaklarında :)) Darısı başıma olsun şuara elimde sürünen bütün ürünler bitsin artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @shewgy evet ben de çok umutluydum alırken ama foss çıktı zaten satıştan da kalktı sanırım... yılbaşına kadar bir sürü ürün biter umarım herkesin :-)))

      Sil
  13. bioblas bana göre de dökülmeye karşı etkili bir şampuan dönem dönem kullanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bioblas evet en büyük faydayı ondan aldım ben de mevsim geçişlerinde kullanacağım..

      Sil
  14. rdl kürleri bende kullanıyorum bir de parfüm olmasa daha çok seveceğim.gelsin yeniler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @füsunçöteli evet parfüm var ama beni çok rahatsız etmiyor.. özellikle Q10 in öyle bir kokusu yok bana göre..

      Sil
  15. el sabunları özellikle ilgimi çekti.. deneyeceğim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti madame coco sabunlar harika kokuyor bayılacaksınız...:-))

      Sil
  16. RDL kürlere bakmam lazım o halde.
    Ve bu arada tebrikler, bir sürü ürün bitmiş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet bak mutlaka her yaşa ve ihtiyaca göre var ve fiyatları çok uygun...teşekkürler :-))

      Sil
  17. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Hem beğendiğiniz, hem kullanamadığınız ürünleri belirtmeniz ayrıca güzel. Bizlere de fikir veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef rica ederim beğenmenize çok seviniyorum böyle :-)))

      Sil
  18. Nail art kalemlere yazık olmuş :( :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senabilen sorma ya çok umutluydum onlardan :-((

      Sil
  19. Yorumlarına oldukça güvendiğim bloggerlardan birisiniz. Bu nedenle bitenler yazılarınızı okumaya çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  20. Bioblasın şampuanını ben de denemeliyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nergiskaraman saçınız boyalı ve dökülüyorsa bir şans verin derim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...