8 Aralık 2015

Kasım Bitenler...

Fazla gecikmeden Kasım ayı bitenler yazısını yazmak istiyorum. Bu ay yine çeşit çeşit ürün bitti, yine karışık olarak kullandığım için aynı anda benzer ürünler bitti. Ama hepsinin fonksiyonu ayrı benim gözümde.
Missellar water
Bioder Bio-clean tonik, oldukça sevdiğim bir tonik bu, sabah akşam rahatça kullanılıyor ve cildi yumuşatıp matlaştırıyor. Elimde yedek var, sürekli kullanılabilecek bir ürün bence. Cyrene'in sürpriz kutularından gelen bir makyaj temizleme suyu, sanırım Cyrene'in şuradaki  misel suyunu daha çok sevmiştim ve alırsam da onu alırım yine. Bu da fena değil ama makyajdan tam olarak arındırması için biraz uğraşı gerektiriyor. İlk olarak bir süt ile temizleyip, kalanı bununla temizlersem daha güzel oluyor. Erboristica tonik, içinde alkol bulunan ama benim sevdiğim bir tonik, rastlarsam alabilirim. Doa makyaj temizleyici tonik, fena değildi yazısı burada.

Liquid soap

Çok sevdiğim B&BW köpük sabunlar, mağazaları benden çook uzağa gittiği için bu ara stok yapamadım ama en kısa zamanda kendimi İstinye Park'a atıp yenilerini almayı düşünüyorum. Madame Coco gardeia kokulu el sabunu, şahane kokuyordu, fiyatı da uygundu alınabilir.

Shampoo

Morphose Milk Threapy şampuan, köpüğünü ne kadar sevdiysem bundan da o kadar nefret ettim, saç derimi çok kuruttu, kalanı duş jeli olarak kullandım. Tabi harika kokuyordu o ayrı. Biopoint şampuan, bundan ayrıca bahsedeceğim.


Nail care

Bir adet devasa no name aseton, çok başarılı bulmadım bir daha almam. Moshos Garden nail care bakım yağı, çok çok memnun kaldığım bir ürün, tırnak etlerime süper bakım yapan ayrıca tırnağımın da rengini açan bir ürün. Neredeyse her gün kullanmama rağmen 2 seneden fazla sürdü bitmesi, yani alınır aldırılır. Eski bir törpü ve bozulan bir oje de çöpe gitti. 

Cilt bakımı

Kiehls Midnight Recovery, bana kesinlikle iyi gelmeyen bir ürün, tester olmasına rağmen yine sivilce yaptı, ben de dekolte bölgeme sürdüm sadece. Lush dudak balmı, güzel ama kullanması zordu, içinde çok az kalmış ve bozulmuş çöpe gitti. Catrice Prime&Fine bazı yazamadan bitirmişim bile, çok güzel beğendim ama çok çabuk bitti sanki anlamadım bile. Neyse yazısını ayrıca yazacağım ve indirimde bulursam yine alırım. Hylexin göz altı kremi, koyu renk halkalara bildiğim kadarı ile en iyi gelen göz altı kremlerinden biri, ben yurt dışından almıştım, TR'de var mı bilemiyorum. Ayrıca da oldukça pahalı bir ürün. Lancaster gece kremi fena değildi ama bir etkisini göremedim tabi.


deodorant

Lapitak ayak ve ayakkabı deodorantı, bütün yaz kullandım, çok faydasını gördüm. Çok bereketli bir ürün ve yedeğim de vardı zaten. Isana deodorantlar çok seviyorum, her cinsini alıyorum. Aliminyum içermiyor ve güzel kokuyorlar ancak kokuları çok kalıcı değil. Caudalie Zest de Vigne parfüm, sevdiğim bir parfüm, kokusu orta derecede kalıcı. Kozmetik sitelerinde indirimli ve kofre halinde bulunup alınabilir.

Splat toothpaste

Artık sürekli kullandığım Splat macunlardan iki tanesi daha, Love yazılı olanın büyük boyunu kullanıyorum şu an ve her indirimde stokluyorum.

Make up

Bazı çöpe gidenler, Rimmel London'ın o ispirtolu kalem gibi olan rujları çok kötüydü. Dudağımı çok kuruttu ayrıca da hemen bitti zaten. Wonderfull maskara fena değildi ama yeni maskara denemek istiyorum bunu almam sanırım. Diğerleri çöpe gitti.


Tek kullanımlık maske ve Rawganic makyaj temizleme mendili, fena değil ama kuru yapıda o nedenle açıldı mı dayanmıyor ben de fırça temizlemek için kullanıyorum. Pore cleansing pad ise fena değil, indirimde alınabilir. 

Clinique beyond perfecting

İşte tam boyunu kesinlikle alacağım bir ürün, bu minik tester bile bana çok uzun süre yetti. Aslında hem fondöten hem göz altı kapatıcısı ama ben kapatıcı olarak kullandım sadece, gerçekten çok başarılı buldum. Çok çok örtücü ve çok da kalıcı. Ama yapısı kalın kuru ciltleri çok iyi nemlendirerek kullandırmak gerekir. Ayrıca renk skalası da oldukça geniş. Fiyatı 119 TL. olduğu için Sephora Black Card'a %20 indirim gelmesini bekliyorum bunu almak için.

Evet bu ayın bitenleri de bu şekildeydi, sizin kullandıklarınız, memnun kaldıklarınız veya kalmadıklarınız var mı, yorum yazın konuşalım.
Sevgiler..

50 yorum:

  1. Epey biten olmuş...keyifli alışverişler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu teşekkürler yılbaşına saklıyorum artık kendimi..

      Sil
  2. baya ürün bitmiş, ferahlıyor insan di mi bol bol bitirince:) Moshos Garden tırnak yağını merak ettim, Clinique de merak uyandırdı, epey de pahalıymış gerçi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belgingüven evet pahalı geldi bana da indirim beklemek lazım ona.. ürün bittikçe banyoda yer açılıyor ya en çok onu seviyorum ben :-))

      Sil
  3. Clinique'in bu ürününü hiç görmemiştim. Buse terim tarzı olmuş bu kapatıcı ama fondöten niyetime kullanılıyor :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam hahaha yok canım ya ürün hakikaten çift kişilikli hem fondöten hem kapatıcı hangisini istersen artık...

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi :-))) teşekkürler..

      Sil
  5. Clinique testerı bende severek kullanmıştım yapısının ince olması benimde hoşuma gitmişti, gelsin yeniler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun evet ve uzun zamanda gitti o tester baya bereketliymiş :-))

      Sil
  6. Çok güzel ürünler bitirmişsiniz gelsin yeni ciciler :)
    https://matmazelgreen.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matmazelgreen evet çoğunun yerine yeni ürün geldi :-))

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası ben de yazmayı değil ama okumayı çok seviyorum bitenleri :-))

      Sil
  8. Yılbaşı alışverişine yer açılmış ne güzel ;) indirimler başlar bu sıra artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet ben de onları bekliyorum denemek istediğim 1-2 şey var :-)))

      Sil
  9. Matlaştırıcı jeli yazdım bir kenara:)) Klavyenize sağlık

    YanıtlaSil
  10. Ne kadar çok ürün kullanmışsınız. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Ayak ve Ayakkabı spreyi bence de çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef evet yazın çok faydasını gördüğüm bir sprey oldu o sürekli kullanacağım..

      Sil
  11. Oh gelsin yeniler ablacım :) Bayılıyorum bu yazıları okumaya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hergün1kozmetik ben de çok severim bitenleri okumayı :-)))

      Sil
  12. Rawganic temizleme mendilini almayı düşünüyordum ama ben 3-4 ayda bir paket anca bitirdiğimden eğer kuru yapıdaysa hiç olmaz bana. Kiehls Midnight Recovery testerı bende de Kasım ayının bitenlerindeydi ve cildimde sivilcelenmeye neden oldu aynı şekilde :( Clinique belki yılbaşı için online sitesinde güzel bir indirim yapar, orayı da takip etmeni öneririm. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beatheo hergün makyaj yapıyorsan bir seferde açılıp biter ama bekliyorsa kuruyacaktır hepsi kuruyor genel olarak zaten.. bu midnight recovery yağlı cilde göre değil kesinlikle :-(( evet haklısın indirim olabilir kendi sitesinde de takipteyim...

      Sil
  13. Darısı başıma. Şu ürünleri kullanıp bitirmek çok keyifli ama yazması epey zahmetli.2016'dan itibaren aylık olarak yazmayı planlıyorum bakalım. Çok birikince üşeniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi evet benim 1 ayı geçti mi çok zor oluyor yazması bir kere 2 aylık yazmıştım da baya uzun sürmüştü..

      Sil
  14. Masallahiniz var. Bol bol kullanmissiniz. Darısı yenilerin başına

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet sene sonuna kadar biraz daha biterse baya bir temizlik olacak evde..

      Sil
  15. valla tebrikler her ay bu kadar ürün bitirebilmenize hayranım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bidolukozmetik tabi uzun süre düzenli kullanmanın sonucu bu :-))

      Sil
  16. Bitirmek ve yenisini almak çok keyifli ama keşke her biten üründen memnun kalsak :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tuğbanohutlu evet bitenin yerine yenisini alıp açmak çok keyifli bence de :-))

      Sil
  17. guzel bir yazı :)bayagı ürün kullanmışssınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı evet bu ara öyle oldu :-)

      Sil
  18. Yanıtlar
    1. @çatlakkafe teşekkürler artık yılbaşına saklıyorum...

      Sil
  19. Yanıtlar
    1. @örgüçantam haha evet yılbaşında biraz hakkım var artık yapacağım..

      Sil
  20. Bitenler yazılarına bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  21. Bayağı ürün bitmiş, tebrikler :)
    Yılbaşı indirimine çok kanmadan azar azar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi teşekkürler evet kesinlikle azar azar almak istedğiğim merak ettiğim 1-2 şey var alırsam onları alacağım o kadar..

      Sil
  22. ohh ablacım ne güzel birsürü ürün bitmiş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet iyi oldu yer açıldı :-))

      Sil
  23. Ooh ne çok ürün bitmiş^^
    Isana'Yı kolatına kullandın mı hiç İrem abla? Ter kokusunu da önlüyor mu? Benim stok çekmecemde öylece duruyor da.. Allfree'den sonra elim bişiye gitmez oldu:)
    Aııyyy Rimmel'ın o keçeli kalemimsi iğrenç şeyini herhalde 2.kullanımda filan atmıştım rezalet bi ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı evet isanayı kullanıyorum kol altıma çok yaz sıcaklarında dayanmıyor tabi sık sık yeniliyorum ama kış için idare eder bütün gün... ben de crystal deodorandı beğenirim en çok.. ay sorma aldığıma çok pişman oldum o keçeli kalemi :-(( nasıl bir ürünse artık..

      Sil
  24. Yine bir suru ilginc urun bitmis :) Splat dis macunlarina denk gelirsem bakacagim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr türkiyeye geldiğinde dene umarım seversin :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...