14 Aralık 2015

Skincode Agelab Essencials Time Rewinding Serum & Age Renewing Mask..

Geçtiğimiz aylarda uzun zamandır kullandığım ilk Skincode ürünüm ile dermodolap.com  sayesinde tanıştım. Daha önce de bir maske ve krem kullanmıştım ama uzun zaman oldu etkileri konusunda hiç bir şey hatırlamıyorum. Tam Time Rewinding Serum'u denemeye hazırlanırken sevgili Makyaj Kelebeğim de bana Age Renewing Maskesini hediye etti. Böylece iki Skincode ürününü bir arada deneme fırsatım doğdu.
Skincode Agelab Essencials Time Rewinding Serum
Skincode İsviçreli bir marka ve daha önce duyduğum, gördüğüm kadarı ile de oldukça başarılı. Türkiye'de eczaneler ve online kozmetik sitelerinde satışı yapılıyor. Oldukça yenilikçi ve yüksek teknoloji ürünlerine sahip bir marka. 

Skincode Agelab Essencials Time Rewinding Serum

Canlandırıcı Yaşlanma Karşıtı Maske  markanın exclusive serisinin en özel ürünlerinden biri. Cilt altındaki kolojeni koruyor ve cildi uyandırıyor. Bunu önce maske olarak sürüp, bekletip çıkartayım demiştim ama yapısı o kadar hafif ve yumuşak ki ciltten temizlememe hiç gerek bile kalmadı. ince bir tabaka halinde sürdüğüm kremin üzerine de gece yatarken Zamanı Geri Alan Serumu da sürerek bütün gece yüzümde tuttum.

Skincode Agelab Essencials Time Rewinding Serum

Yukarıdaki Hücresel Kırışıklık Önleyici Serum ve sürer sürmez ciltteki ince çizgilerin görünümünü gözle görünür şekilde yok ediyor. Cilde mat ama son derece sağlık bir görüntü veriyor. İçindeki güçlü anti-oksidanlar cilde hemen anında taze bir görünüm veriyor. Maskeyi ise cildimde beklettikçe daha yumuşak ve nemli bir cilde kavuştuğumu görüyorum. Ama bir süre bekletip silseniz bile nemli ve yumuşak bir etkisi var.

Skincode ürünlerinden hakkında çok övgü duyduğum Hücresel Mükemmel Cilt Kapsülleri de deneme listeme eklendi bu iki ürün sayesinde. 
Sevgiler..

22 yorum:

  1. Cilt bakım ürünlerini genelde aralık ayında alırım bu markayı da mutlaka inceleyeceğim ;) kalemine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gulsahönen teşekkürler evet aralık ve ocak ayları indirim açısından kozmetik almak için iyi aylar gerçekten..

      Sil
  2. Bende şuan skincode gündüz&gece kremlerini deneyimliyorum. Fiyat/performans açısından markanın iyi yerlede olduğunu düşünüyorum. Maskeyi çok merak ettim, kışın kuruyan karma cildime iyi gelir mi acaba :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet fiyatları bir eczane markası için fena değil bence de.. benim cildim yağlıya dönük karma bana yetiyor..

      Sil
  3. Bu ürünleri not ediyorum....

    YanıtlaSil
  4. Skincode benim çok merak ettiğim markaların başında geliyor. Özzellikle S.O.S Instant Radiance ürünü çok dikkatimi çekiyor . Alsam mı almasam mı yoğun kararsızlık yaşadığım ürünlerden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik hımm adı bile direk ilgimi çekti inceleyeceğim bu bahsettiğin ürünü :-))

      Sil
  5. Skincode ürünlerini ben de çok merak ediyorum, elimdekileri bitirip ilk fırsatta deneme planım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bakımlıginepig evet ben de daha göz kremini ve kapsüllerini denemek istiyorum..

      Sil
  6. Yaşım itibariyle bu ürünlerin isimleri bile ;kendimi iyi hissettirdi:)teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ortadakarışıkblog evet her yaşa göre ayrı ürünler düşünülmüş çok iyi bence..

      Sil
  7. 'Zamanı Geri Alan Serum' adı bile güzelmiş,çok merak ettim.Cilt yenileyici kapsülleri ise 14 gün boyunca deneyip çok sevmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet o kapsüller benim de deneme listemde :-))

      Sil
  8. hmm başarılı ürünler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @baharelkovan evet marka iyi markadır :-))

      Sil
  9. Ywtişemiyorum bakım ürünlerini takip etmeye. Hepsi ilgimi çekip heyecanlandırıyor. Hele yazısını senin yazdıkların daha bir başka.
    Bir gün tamamen kozmetik yazıp makyaj videoları çekmeye başlarsam bunu üç suçlusundan biri sensin bir Makyaj Kelebeği diğeri Güzellik Kazanı :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @huzunsarısı :-)))) çok teşekkürler canım ama sen de çok güzel ve içten yazıyorsun ne yazarsan zevkle okuyorum hattaarada böyle lifestyle falan da yazsam mı diye düşünüyorum senin gibi..

      Sil
  10. yaşlanma karşıtı maske denince bütün kadınlar için akaln sular durur herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şafakkaradeniz evet kesinlikle öyle :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...