11 Aralık 2015

#yaseminkokuluevent Sponsor Firmaları..

Sevgili Yasemin'in blogunun 4. yılını kutlamak üzere Taksim Konak Otel'de gerçekleşen #yaseminkokuluevent blogger buluşmasından geçtiğimiz hafta burada bahsetmiştim. Şimdi de o gün bizlere denememiz için yeni ürünlerinden gönderen değerli firmalardan bahsetmek istiyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve ürün deneyimleri de kullandıkça  burada olacak tabi.

#yaseminkokuluevent
Öncelikle taçlarımızdan, şans kurabiyelerimizden, minik kolonya şişelerimizden ve kupamdan bahsetmiştim geçen yazıda ama olsun, bir kere daha hatırlayalım istedim.

Dermadolin

Ürünlerini zevkle kullandığım Dermadolin koskoca bir paket yollamış. İçlerinde kullanmadığım bir tek Ceradolin krem, onu da hemen denemeye aldım yakında detaylı bir yazı yazacağım. 


dermokil

Dermokil maskeleri tabi ki çok severek kullanıyorum, temizleme sütünü de hemen kullandım, hatta ikinci tüpümü açtım bile, onun da yazısı gelecek.

revox

Şampuan ve kremini severek kullanıp bitirdiğim Revox yeni ürünler çıkartmaya devam ediyor. Daha önce de denediğim ve  bahsettiğim At Kuyruğu Saç Maskesi bu etkinlikte de bizimleydi.

Saloon 

Saloon sıvı sabunlarından bahsetmiştim daha önce, ilk defa tanışıyorum marka ile, hemen lavanta kokulu olanı kullanmaya başladım. Kokusu güzel bir sabun.

Kertil çam incir kolonyası

Yine daha önce gördüğüm ama hiç denemediğim bir marka, Kertil Çam Kolonyaları da bizimleydi. Markanın değişik değişik pek çok kokusu var. Özellikle sitelerinde gördüğüm Şehr-i Banu Kolonyasını çok merak ettim.

Redist

Daha önce kuaför salonlarında gördüğüm ancak denemediğim bir marka Redist hakikaten dolu dolu bir paket yollamış. Özellikle çok övülen tuz içermeyen şampuanlarını çok merak ediyorum. Bunun dışında ilgimi çeken saç parfümü,  oje kurutucu ve argan yağlı saç bakım iksiri  de hemen denenmeye başlayan ürünlerden oldu.

fresh'n soft

Her zaman severek kullandığım bir marka olan Fresh'n Soft makyaj temizleme mendilleri, aseton içermeyen oje temizleyicisi ve pamuklarından yollamış. Bu pamukları seviyorum, kullanımları rahat. Asetonsuz oje çıkartıcısını daha sonra detaylı anlatacağım.

Cecile Beauty

Son zamanların popüler markası Cecile'i ben eskiden beri tanır ve kullanırım. Tabi ürün yelpazeleri de benim tanıdığım zamanlara göre baya genişledi, Başka bir etkinlikte tanıştığım likit rujlarının bir rengini daha bu vesile ile denemek fırsatı buldum. İkisinde de detaylı olarak bahsedeceğim. Ojelerini ise zaten severek kullanırım. 

Odak parfümeri

Bünyesinde pek çok markayı bulunduran ve oldukça uygun fiyatlarla tüketiciye sunan Odak Parfümeri bu sefer tamamen kendine özel çıkarttığı Ziyba isimli parfümü ile bizimleydi. İki değişik kadın ve bir de erkek parfümü ile oldukça ses getireceğe benziyorlar. 

Sosyopix

Facebook ve instagram fotoğraflarını ölümsüzleştiren Sosyopix herkesin instagram hesaplarından seçilen fotoları hazırlayarak bize sürpriz yapmıştı. Fotoları siteden seçeceğiniz istediğiniz formatta hazırlatıp bastırabiliyorsunuz. İster magnet, ister takvim olarak veya isterseniz kartpostal olarak bastırabiliyorsunuz.


Senscience

İlk defa tanıştığım  Senscience Shiseido laboratuarlarında hazırlanan bir profesyonel bir saç bakım markası, ürün gamları oldukça fazla ve her saç tipi için, her saç problemi için mutlaka bir ürünleri var. Ben de özellikle yoğun saç onaran maskelerini çok merak ediyorum.

Mediwell

İşte her yerde görüp hiç bir yerde bulamadığım Mediwell'in minik lip balmları, bunları denemeyi çok istiyordum ve nihayet bu fırsatı buldum. Hemen hem de iki tane birden açtım kullanıma, yakında yazıları blogda olacak. Bunun dışında minik bir manikür kiti ve ateş düşürücü bantlardan da yollamışlar. Mediwell ürünlerini özellikle bu ateş düşürücü bantları eczanelerde bulabilirsiniz. Duyduğuma göre özellikle migren için oldukça faydalıymış.

Moroccan Oil

Daha önce denemediğim ancak öğrendiğime göre şahane ürünleri olan bir marka Moroccan Oil şampuan, saç kremi ve saç bakım yağları yollamış. Özellikle beyaz etiketli yağın ince telli, açık renkli  ve sönük saçlar için olduğunu öğrendiğim için öncelikle onu denemeyi düşünüyorum.

Orkide Hareketi

Daha önce de tanıştığımız Orkide Hareketi katalog yolu ile doğrudan satış yapan ve helal sertifikaslı ürünleri olan bir Türk  firması.  Mavi tüpteki mineral su çok ilgimi çekti ve hemen kullanıma açtım, yorumları çok yakında burada olacak. 

Alessandro

Ojelerini severek kullandığım Alessandro bir el kremi ve tam yazlık renk bir oje ile destek olmuş, teşekkür ederiz.

Bebak

Ürünlerini özellikle de acıbadem sütünü severek kullandığım Bebak mini boy bir acıbadem sütü ve gül özlü el kremini yollamış. Bu kremi daha önce kullandığım için yorumları yakında burada olacak.

Rituel de Beaute

Rituel de Beaute merak uyandıran ürünleri, özellikle diş temizleme mendilini en kısa zamanda deneyip yazacağım. Dışarıda ve acil durumlarda oldukça pratik olacağa benziyor.


Bu güzel kitapların biri yine Orkide Hareketi'nin diğeri ise Minval Yayınlarının hediyesi, zevkle okunacaklar, teşekkür ederim.

Bunların dışında daha sonra instagram hesabımda da göstereceğim dreacosmetics, miaorganics,  Duru Bulgur,  Calve, Tuğba Kuruyemiş, Chocoleb, ekolojik ve organik ürünleri ile Nuhun Ambarı ve tam kışa girerken en ihtiyacımız olan şemsiyeleri ile Özcan Şemsiye 'de bizimleydi. Bu güzel günü hazırlayıp bizimle paylaştığı için Yasemin'e ve bizimle olan bütün firmalara bir kere daha teşekkür ediyorum, detaylar ve sürprizler yakında gelecek.
Sevgiler..

34 yorum:

  1. Güle güle kullanın çok güzel ürünler gözlerim kamaştı :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. @fatmadoğan teşekkürler sen de öyle :-))

      Sil
  3. Birkaç blogda daha görmüştüm bu etkinliği. Kitap hediyesi özellikle dikkatimi çekmişti...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet kitaplar benim de hoşuma gitti :-))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet bence de öyle :-))

      Sil
  5. Hepsi harika güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Canım güle güle kullan hepsini! Ceradolin yüz kremini ben çok beğendim, kuru cildime hem nemlendirici, hem de maske olarak çok iyi geldi. Şu Dermokil temizleme sütünü de merak ettim; bana da Ebru'nun etkinliğinde hediye edildi. Ama ay sonundaki seyahatime saklıyorum. Göz makyajını da rahatça çıkartıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım o krem bu soğukta iyi geldi bana da :) göz makyajını temizliyor ama bşraz uğraş istiyor bir çift fazlı kadar çabuk ve kolay değil bence çıkartması yine de seyahatte tek ürün gayet iyi olur bence..

      Sil
  7. Güle güle kullan canım hepsi çok güzel:))

    YanıtlaSil
  8. Her şey çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. Takipteyim, sizi de benim bloguma beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @haticedoğan teşekkürler bakacağım bloga hemen :)

      Sil
  9. hepsi birbirinden güzel canım,mutlu günlerde kullanmanı diliyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Hepsini güle güle kullanın hepsi harika ürünler.

    YanıtlaSil
  11. Ürünlerin detaylarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi hepsi yakın zamanda gelecek :)

      Sil
  12. sponsor ürünleri harika güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  13. Redist ürünlerini merak ediyorum tatlım, öncelik verme imkanın olursa sevinirim.
    Güzel günlerde kullanman dleğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun teşekkürler Senacım tabi ki kullandığım iki ürün hakkında hemen yazı gelecek :)

      Sil
  14. Ne güzel bir gündü.Sosyopix kartlarındaki resimlere de bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet canım çok güzeldi :) resimleri özenle saklıyorum :)

      Sil
  15. Hepsi birbirinden güzel. Ama isme özel tacı çok beğendim.. İnce düşünülmüş.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti isme özel hediyeler benim de favorim her zaman :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...