4 Aralık 2015

Amutiya Tree of Life Lip Gloss..

Fondöteninden daha önce burada bahsettiğim Amutiya Tree of Life markasına ait biri mat biri de parlak bitişli iki lipglossdan bahsetmek istiyorum bugün. Markaya ait diğer ürünler gibi argan yağı içeriyorlar. Ayrıca mat olan gloss bir de E vitamini barındırıyor içinde.

Amutiya Tree of Life Lipgloss

Markayı geçen yazımda tanıtmıştım, İstanbul'da kurulmuş ama İran'a taşınmışlar ve şu anda İran'ın en gözde markalarından biri, özellikle de maskarası İranlı kadınlar arasında çok popülermiş.

Amutiya Tree of Life Lipgloss

Glosslardan mat olanın içinde bulunan E vitamini sayesinde dudakta kuruluk yapmayacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı. Gerçi bütün likit rujlar bende aynı etkiyi yapıyor alıştım artık. Mat ve çok pigmentli olduğu halde hemen dudakla bütünleşip sabitleniveriyor. O nedenle düzgün sürülmezse düzeltme yapması çok zor.  Tek hamlede sürüp hiç dudağa yedirme hareketi yapmazsanız daha güzel duruyor. Bir şey yenilip içildiğinde içten içten siliniyor ve tazelemek için mutlaka silip yeniden sürmek gerekiyor.  Parlak olan ise harika, hayatımda en sevdiğim glosslardan olabilir. Çünkü yapış yağış değil, zaten kolay sürülüyor ve tazeleniyor ayrıca da dudağı şahane nemlendiriyor. Tabi bu da hiç kalıcı değil ama olsun, gün içinde tazeleme yapmak çok kolay zaten bu glossla.. 

Amutiya Tree of Life Lipgloss

Parlak olanın yapısı sheer, ama rengini dudakta çok güzel belli ediyor, ayrıca içinde minik ışıltıları da var.  Mat olan ise çok net bir bitişe sahip. 

 Sanırım glossların fiyatları 20 TL. ve 35 TL. üzerine kargo ücreti alınmıyor. Yine de en doğru bilgiyi firmanın instagram hesabından öğrenebilirsiniz.
Sevgiler..

23 yorum:

  1. iremcim likitler ve glosslar benim dudaklarımı da kurutuyor maalesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk likit rujlar değil mi benim de kurutuyorlar ama güzel duruyor diye sürüyorum :-D

      Sil
  2. Mat olanı çok merak etmiştim ama sabitlenip düzeltilmesi zor olan rujları kullanmayı pek sevmiyorum.Diğerine şans verebilirim belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet o dışarıda sil düzelt işine pek uygun değil ne yazık ki...

      Sil
  3. Markayı birkaç kez duymuştum, instagram üzerinden alışveriş yapmaya nedense ısınamadım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş online alışveriş işine artık iyice alıştım ben sanırım :-)))

      Sil
  4. mat olanin rengini cok begendim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dreamella evet ben de turuncu kahve tonlarını çok severim :-))

      Sil
  5. Renkleri çok güzelllll :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  6. Uuu o parlak olan gloss tam yazın bronz ten içinmiş... bayıldım :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet ben de aynısını düşündüm canım teşekkürler :-))

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. @zencefiltasarımevi evet güzel bence de .-))

      Sil
  8. Parlak olan ne güzelmiş keşke benim olsa:))

    YanıtlaSil
  9. Merhaba bir problemim var benim. Okuma listem dolmuş.Başka blogları izleyemiyorum.Error veriyor.Başka bloglara girdiğimde izleyiciler kısmı görünmüyor bana. Ne yapabilirim bilgin var mı bu konuda:((( Benim bloğa yorum yazarsan sevinirim yayınlamam:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevdicann bildiğim kadarıyla gfc ile istediğim kadar yani sınırsız blog takip edebiliyorum benim izlediklerim 300 ün çok çok üzerinde çünkü o unun dışında başka nasıl oluyor bilmiyorum ya email yoluyla takip ediyorum ya da hiç takip yolu yoksa blogu favorilerden açıyorum .. Bloguna yorum bırakmıştım en son yine yazarım ..

      Sil
  10. Yine harika bir anlatım.kendim kullanmış gibi hissediyorum...

    YanıtlaSil
  11. Lipleri kullanmayı çok seviyorum. Dudakta kuruluk hissi bırakmıyorlar.. Elinizdeki soldaki rengi çok beğendim. Güle güle kullanın.. Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet benim de favorim oldu o renk teşekkürler :-))

      Sil
  12. Mat rujun rengi çok iddialı. Ojelerde ne kadar mat tercih ediyorsam, gloss ve rujlarda tam tersi. Burada da yapış yapış olmamasının büyük etkisi ile ben markanın ig hesabına bir bakayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet başka güzel ürünleri de var özellikle maskaralarını denemek istiyorum ama elimdekiler biraz azalınca :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...