27 Şubat 2017

Şubat Alışverişler..

Evet bir ay daha bitince ne oluyor, tabi ki bir alışveriş yazısı yazmak gerekiyor. Her ay ben almayacağım dedikçe yeni şeyler çıkıyor, ben mutlaka denemek istediğim bir şeyler görüyorum ve almadan da edemiyorum. Bilmiyorum bunda blogger olmamın payı %50 ise kozmetiğe ve makyaj ürünlerine gerçekten meraklı olmamın payı da %50'dir bence. Hemen bakalım bu ay neler almışım  hatta dün instagramda Başak'la konuştuğumuz gibi neler almamışım ki yine.
makyaj ürünleri


Önce bu ay aldığım ürünlerden minik bir kuple görelim. Aldıklarım alacaklarımın teminatıdır gibi bir şey oluyor bu aslında..


kiko milano

Hemen Kiko ile başlayalım. Adını sıkça duyduğum bir marka ama mağazaları benden çok uzakta açıldığı için bugüne kadar denemek fırsatım hiç olmamıştı. Tam da 14 Şubat'da Blana'cığım ile Ataşehir'de yeni açılan Watergarden AVM'yi çok lazımmış gibi  ziyaret ettik. Tabi buluşmak görüşmek harika ama cüzdan ve kredi kartı çöktü o gün o kadar diyeyim ben size. Kiko'dan ilk defa merak ettiğim ürünleri aldım, bir bu kadar da alamadığım var. Güzel markaymış maalesef. Hele o aydınlatıcı serum bir efsane olacağa benziyor. Kalp desenli fırça ise sevgililer gününe özel bir koleksiyon, hem Blana hem de ben aldık. Ama kullanmaya kıyar mıyım bilemedim şu anda. 

Cyrene

Cyrene sürpriz kutu çıkartsın ben alayım, resmen o moddayım. ne yaparlarsa beğeniyorum yani. Bu kutu sevgililer gününe özel çıktı. 59 TL. ,idi. İçi yine sürprizdi ama tam boy 3 ürün yani daha ne diyeyim ben. Toplam olarak zaten 200 TL. üzerinde bu kutunun normal maliyeti. Günlük peeling tozunu kullanmaya başladım bile, bakalım ne kadar gidecek bana.

Miniso

Yine ilk defa tanıştığım bir marka Miniso, instagram hesabımda da baya bir ilgi çekti. Türkiye'ye yeni girdi. Bir japon markası ve mağazada kozmetikten su matarasına, yastık kılıfından, eldivene her şey bulunuyor. Fiyatları fena değil, orta karar diyelim. Blana ile beraber denemek için bir kaç ürün seçtik. Detayları yakında tek tek gelecek. Ama ojeleri sürdükçe instagramda yayınlıyorum, instagram hesabımı takip edip görebilirsiniz.

Avon şampuan

Vazgeçemediğim şeyler arasında Avon'un özel günlere has çıkarttığı duş jelleri var. Bu sefer de sevgililer gününe özel olanları aldım. Rossmann'dan da boyalı ve özellikle de kızıl boyalı saçlar için bir şampuan aldım ki hiç de fena değilmiş.

too faced

İşte ayın yıldızı, yeni bebeğim ve kıymetlim Too faced Sweet Peaches palet, böylece Too faced'in iki çikolata paletinin yanında şeftali paleti ile üçlüyü tamamladım. Paleti bana İspanya'dan sevgili Filizciğim getirdi sağolsun. 

Loreal maske

Yine yabancı blogger-vloggerların esintisine kapılarak indirimde aldığım iki ürün. Loreal'in yeni çıkan saf kil maskeleri. Aslında fena değiller ama bunların yerine Glam Glow ya da TBS'mi alsaydım diye de düşündüm doğrusu. Neyse bunlar 10 kullanımlıkmış çabuk biterler. Fiyatları normalde 38 TL. galiba ben 16 mı 18 mi öyle bir şeye aldım.

HM makyaj ürünleri

Hafta sonu H&M 'e uğrayınca tabi ki boş çıkamadım. Bir gün önce Beyoğlu'ndan bir serinletici ve nem veren maske almıştım. Hafta sonu da kendimi resmen aydınlatıcı ve fırçalara boğdum. Aslında bronz saplı fırçayıdaha önce almıştım ama o da girsin bu kareye önemli değil.

Rival de Loop 

Bu sevgililer günü çok fena oldu, Rossmann'ın getirdiği bu koleksiyona kayıtsız kalamazdım değil mi, allık ve ruj aşırı şirin. Şirinden öte allığın rengi ve pigmentasyonu da harika. Koleksiyonda bir de paleti vardı ama onu instagramda hediye ettim. Keşke yerli markalar da böyle şirin koleksiyonlar çıkartsa değil mi ama. 

Yani aslında Too Faced ve Kiko haricinde çok pahalı şeyler değil aldıklarım. Bu ayı böyle atlattık diyelim hadi. Önümüzdeki ay bakalım neler olacak.
Sevgiler..

58 yorum:

  1. hepsi harika ama o kalpli allık fırçasını istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer çok tatlı değil mi o firça :-)))

      Sil
  2. kikonun ürünlerini çok merak edıyorum gule gule kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. harika şeyler almışsın güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirligünlük çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  4. Çok güzel şeyler almışsın canım merakla bekliyorum incelemelerini.:)Loreal maskelerin detox olanından çok memnun bir on kere yapmışımdır,daha da on kere yapacak kadar var.Hemen bitmiyor yani,glam glow a çok benziyor ona artık o kadar para vermek gereksiz bence.Tbs nin himalayan chorcoal da güzel tavsiye ederim.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı teşekkürler en kısa zamanda yazacağım hepsini :-)) o glam glow'da gerçekten aklım kalmıştı ama benzer diyorsan o kadar para dökmeyeyim dediğin gibi .. TBS'yi de bunlardan sonra artık demek ki :-))

      Sil
  5. Ben de haftaya buluşmamız şerefine bir alışveriş yazısı yazacağım İrem'cim😃 Uzun süredir kendimi takdir ediyordum uslu duruyorum diye fakat huylu huyundan vazgeçmiyor işte😂🙈 İyi yaptık yani sefamız olsun😍❤ Peaches palet şahane ama🙈🙈 Hepsini güle güle kullan, öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog :-)) valla sefamız olsun dediğin gibi o ay almayacağım bu ay az alacağım derken ben aldıkça alıyorum gerçi ama ne yapalım tamamen ihtiyaç benim için :-D bekliyorum alışveriş yazını canım sevgiler ..

      Sil
  6. Güle güle kullanın. Bende bir mağazaya girince elim boş çıkamıyorum, bayanların klasik sorunu. 😀 Kiko ürünlerini bende çok merak ediyorum henüz deneme fırsatım olmadı. The Body Shop'un Himalayan Charcoal maskesi o kadar çok övüldü ki bende alacağım sanırım. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızıbaşlıkız teşekkürler :-)) ben de mutlaka bir oje bir sabun olsun alıp çıkıyorum çok fena durum..

      Sil
  7. Canım benim ne çok şey almışsın güle güle kullan hepsini.Benim Ocak ayı alışverişim çok olunca Şubat'a alacak hiçbir şey kalmadı.Hatta yaza kadar almasam iyi olacak gibi.
    Güle güle,mutlulukla kullan hepsini ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler Filizcim :-)) valla değil yaza kışa kadar almasam iyi bana aslında ya işte :-D

      Sil
  8. kalpli ruj ne şirinmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu ah o şirinlikleri beni bitiriyor zaten -)))

      Sil
  9. Merhaba, Cyrene'in setinden ben de aldım, fakat nemlendiricisi daha ilk kullanımda cildimi gerdi, kullanmaya devam ettiğimde de kuru cildimi daha da kuruttu ve kullanmayı bıraktım. Bilmiyorum belki benim cildime uymadı. Kullanınca yorumlarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tuncmenn aa çok şaşırdım henüz açmamıştım onu açıp bir deneyeyim bakayım nasılmış..

      Sil
  10. Ohh maşallah ne güzel bir ay olmuş. Cyrene konusunda ben de senin gibiyim ablacım. Yeni çıkan bu kutuyu aldım ama yanına diğer kutuyu da ekleyiverdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik hahaha ben o kutunun içeriğini okuduğum için almadım artık içindekiler fazla gelecek diye ama alabilirmişim de yani...

      Sil
  11. Çok güzel şeyler almışsınız.İlk dikkati Too faced palet ve Kiko makyaj fırçası çekiyor.Avon'un özel zamanlarda çıkardığı duş jellerine de bayılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca too faced palet en sevdiğim oldu bu ay çok memnunum aldığıma :-))

      Sil
  12. Musmutlu günlerde kullanın :) :)

    YanıtlaSil
  13. Loreal'in bu kil maskelerinde benim de çok aklım kaldı ama biraz zaman geçince almak istiyorum. Bu ay Kiko'dan ürün alma ayıydı sanırım hepimiz için :)) Aldıklarınızı güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet kiko'ya ilk defa gidince ben açıkça kendimi tutamadım.. teşekkürler :-))

      Sil
  14. Güle güle kullan. Kozmetikçiler de pek keyifli albenili yerler oluyor. Ben makyaj malzemesi cok almasam da kalem rimel ruj oje krem v.s derken çanta doluveriyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ya onun rengi güzel bunun deseni güzel derken bir bakıyorum almışım yine bir sürü şey .. teşekkür ederim :-))

      Sil
  15. Ayy o allıklardan istiyorummm kalpli olandan...çok şeker yaaa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak ay keşke daha çok olsaydı bunlardan da hepsini alsaydık ...

      Sil
  16. Gule gule kullan hepsini :) Loreal maskeleri ben de goruyorum bu ara her yerde, bir ara incleyecegim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr teşekkürler :-)) herkes özellikle yabancı bloggerlar pek övünce deneyeyim dedim fena değiller diye düşünüyorum şimdilik..

      Sil
  17. neler neler almışsın canım iyi günlerde kullan Miniso'yu ilk kez duydum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus teşekkürler .-)) evet yeni bir markaymış Türkiye'de...

      Sil
  18. hepsini güzel günlerde kullanın markalar böyle güzel ürünler çıkardıkça biz daha çok cüzdanları kartları boşaltırız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eminekanak aynen öyle valla :-)) teşekkür ederim...

      Sil
  19. Güle güle kullan İrem'cim harikalar, Kiko'ya bir kere uğramıştım geçen sene ama mağaza hiç sarmamıştı beni belli ki büyük değişimler olmuş çok heveslendim. Ben de bir bakayım :) O fırça da aşk yanii :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler :-)) çok albenili bir yer mağaza gerçekten insan o renkleri görünce tutamıyor kendini...

      Sil
  20. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası teşekkür ederim .-))

      Sil
  21. Keyifle okuduğum bir yazıydı, Kiko'nun serumu en çok merak ettiklerimden oldu,hepsini güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajterapisi çok teşekkürler :-)) kiko serumu çok beğendim ama detaylı yazacağım tabi...

      Sil
  22. Kiko serum aklımda olsun :) Peach Paletini güzel günlerde kullan
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun teşekkürler Senacım .-)) serumu mağazaya gittiğinde bir dene bayılacaksın..

      Sil
  23. Hepsi çok güzel görünüyor, güle güle kullan İremciğim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @periscope çok teşekkürler canım :-))

      Sil
  24. Harika şeyler almışsın hepsinin yazısını merakla bekliyorum. Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
  25. Pembe ojelere bayıldım, tam en sevdiğim renkler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @iskandinavevim çok da tatlı oldular sürünce :-))

      Sil
  26. Hepsi birbirinden güzel.Sağlıkla iyi günlerde kullanın.Too faced Sweet Peaches paletin renklerine bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sosyalmedyacafe çok teşekkürler :-) too faced o kadar güzel kombinliyor ki o renkleri almamak imkansız bizim için.. :-D

      Sil
  27. Sevgililer günü ayına ne kadar hitap eden ürünler bunlar^^ hem göze hem kalbe güzel gelen^^ güle güle kullan hepsini irem abla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı teşekkür ederim canım sevgiler :-))

      Sil
  28. Wow yine bir sağlam alışveriş, yine birbirinden güzel ciciler.
    Yok yok, biz yeni birşeyle almadan duramayız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet aynen mutlaka her seferinde alacak bir şeyler buluyorum kendime :-)))

      Sil
  29. Çok güzel ürünler alınmış. Mutlulukla kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın teşekkürler Nilgüncüm .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...