2 Şubat 2017

Flormar Daily Party Kontur Paleti..

Flormar Daily party koleksiyonu serisinin son yazısı Face Sculpting Kit yani yüz kontur paleti hakkında olacak. Uzun zaman önce yabancı markalar sayesinde kontur paletleri ile tanışmıştık. Türk firmaları da bu paletlerin bize ne kadar gerekli (!) olduğunu anladılar ki arka arkaya çeşitli renk ve tonlarda kontur kitleri çıkarmaya başladılar. Bu kervana en son Flormar 'da katıldı  kontur kitleri satışa sundu. 
flormar kontur paleti

Flormar'dan gelen basın tanıtım kitinde kontur kitlerinin Peach Coctail isimli 02 numarası vardı. Diğer renkler bronz ve rosy yani gül renklerinden oluşuyor. Sanırım ben içlerinden bir palet seçecek olsam yine bunu seçerdim. Rosy benim için fazla pembe, bronz ise fazla koyu. Ayrıca allığın rengi de tam bana göre ışıltılı bir mercan rengi.

flormar kontur paleti

Daily Party koleksiyonundan daha önce makyaj blogumda iki yazı ile bahsetmiştim. 

flormar kontur paleti

Renkleri tek tek incelersek, paletteki bronzer rengi benim görüşüme göre biraz grilik içeriyor. Çok pigmentli değil ve benim tonuma göre kontur yapmaya da uygun değil. Ama daha beyaz tenliler için olabilir. En azından tamamen mat ve çamur gibi de durmuyor. Ben bunu yazın pudra yaparım diyorum sanki gayet iyi olur.

flormar kontur paleti

İşte bence serinin en güzel allığı, harika bir şeftali tonu, içinde hafif altın yansımalar var hafif bir pembelik de içeriyor. Beyaz tenli ve kumrallar için harika bir allık bence. tek kusuru evet yine pigmenti az ama 2-3 kat uygularım sıkıntı yok derseniz gayet güzel iş görür. 

flormar kontur paleti

Aydınlatıcının ise daha ışıltılı olmasını beklerdim doğrusu. Bu bana göre çok mat, daha çok hafif aydınlık veren bir pudra havasında ki öyle kullanıyorum kendisini. Verdiği aydınlık hava güzel ama benim için bir aydınlatıcı değil kendisi.

flormar kontur paleti

02 numara peach coctail..

flormar kontur paleti

Pigmenti çok az demiştim, parmağımla uygulamada allık ve kontur rengi bu şekilde gözüküyor. Fırça ile yoğunluğu daha arttırarak sürmek mümkün. 

flormar kontur paleti

Altta aydınlatıcının rengi gözüküyor. Pudra olarak harika, aydınlatıcı olarak bana yetersiz.

Bu paletlerin renk çeşidi ve pigmentasyonu arttırılabilir hatta aydınlatıcılara biraz daha ışıltı eklenebilir diye düşünüyorum. Ama fikir olarak bence olmuş, Flormar'ın  fondöten ve farlarında olduğu gibi yeni ürünlerinde de  kendini geliştireceğine eminim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgiler..

34 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @bolkahveli evet hoş albenili bir ürün..

      Sil
  2. Banada 02 numarasını yollamışlar. Bende kontür rengi zerre belli olmuyor yahu :D Aydınlatıcı desen 5 kat uygulasam yine aydınlatıcı olarak göremem :D Sadece allığı harika diyebilirim ama o da pigmentsiz. Genel olarak palet pigmentsiz :/ Kesinlikle geliştirilmesi gerekiyor bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu evet biraz daha çalışma istiyor kesinlikle ama fikir olarak iyi gidiyor Flormar :-)) o aydınlatıcının yaldır yaldır olmasını isterdim yani..

      Sil
  3. Bende Bronzu olan var ve renklerini sevdim. Fakat aydınlatıcı konusuna kesinlikle katılıyorum... madem party, hiç korkmadan bassalarmış ya sedefi içine, cayır cayır yansaymış! Hatta sim bile olurmuş yani :))) Allığın rengine ise diyecek yok, muhteşem! Güle güle kullan İrem'cim, öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik kesinlikle Başakcım :-)) hele de yılbaşı makyajı için düşünüldüyse sim basmaları lazımdı içine harika olurdu valla bayıla bayıla sürerdim ben.. neyse devamı gelecektir diye umuyorum :-)) teşekkürler canım...

      Sil
  4. Flormar markasını pek kullanmayı tercih etmiyorum :( İrem hanımcım ama siz ürünü harika açıklamışsınız. Teşekkürler. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Dün mağazasında bu paletleri kurcaladım ben de, bu iki numara cidden güzel ve açık tenliler için de ideal olabilir. Pembe allık ben de pek sevmediğimden, sanırım ben de bu tonu tercih ederdim İrem'cim :) Güle güle kullan, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım :-)) evet bana göre de bu renk sana çok yakışacak ve kontur rengi de senin teninde daha belirgin olacaktır.. sevgiler :-))

      Sil
  6. Ortadaki rengi sevdim 😊

    YanıtlaSil
  7. cok guzel bir palete benziyor denemek lazim:)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba ben geldim :)
    Sürümünü merak ettiğim bir üründü bu, rastladığım iyi oldu, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet pigmentleri az :-(

      Sil
  10. Sizin gib parlak renkleri seven birisi içn epey matlar sanki....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu allık güzel ama aydınlatıcısı hakikaten daha ışıltılı olsa daha iyi olacakmış..

      Sil
  11. Pembe allığı görür görmez gözlerimden kalpler çıktı <3 Nasıl güzel görünüyor güle güle kullanın <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mary allığın rengi şahane teşekkür ederim :-))

      Sil
  12. Renkler çok hoş görünüyor.Bahar ve yaz ayları için harika olur bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet güzel durur bence de :-)

      Sil
  13. Çok güzel. Güle gule kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın çok teşekkür ederim Nilgüncüm :-))

      Sil
  14. Biraz aceleye gelmiş gibi sanki.. yoksa flormar son zamanlarda Harika ürünler çıkarıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam ben bundan sonrakinin daha iyi olacağına yani iyi derken yaldır yaldır diyorum eminim :-)))))

      Sil
  15. Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkür ederim canım:-))

      Sil
  16. bu palette ben de en çok allığı beğendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk aynen Elifcim çok güzel bir renkmiş :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...