21 Şubat 2017

Flormar Sevgililer Günü Ürünleri..

Türk firmalarının özellikle Flormar'ın kendini giderek geliştirmesi ve yeni ürünler çıkartması harika diyoruz. Ama bu sefer Sevgililer Günü için Flormar bize eski ama güzel ürünleri ile bir sürpriz yaptı. Bakalım dolu dolu Flormar makyaj çantasında neler yer alıyor.
Flormar
Sevgililer Günü için Flormar çok tatlı bir makyaj çantası içinde Smooth Touch fondöten, mat allık, Silky matte serisi rujlardan cherry blossom, prime n' lips serisinden carmen red, lip&cheek serisinden mulberry burgundy, triple action maskara, smokey göz kalemi, ve en en sevdiğim mat far serisinden pixie dust'ı yollamış.  Çantadan Sevgililer gününe uygun bir pembe bir de kırmızı renkte iki oje çıktı ayrıca.

Flormar

Bir kısmını kullanmaya başladım. mesela maskarayı ilk geldiği günden beridir kullanıyorum. 

Flormar

Ojelerden pembe renkli Full Color serisinden rose pumps'ı da instagram hesabımda göstermiştim. Bir de başka bir şey istesem olacakmış sanırım silky matte serisinden cherry blossom en istediğim renklerden biriydi. Bu yazı içinde zaten likit ruju, kalemi ve farı ve maskarayı tanıyacağız.

Flormar

Önce silk matte serisinden hakikaten göz koymuş olduğum harika bir renk cherry blossom ile başlayalım. Daha önce bu seriden autumn timber rengini kullanmıştım ve hem rengine, hem de yapısına bayılmıştım. Bu seri mat rujlar inanılmaz güzeller, yapıları hafif ve dudağı ölesiye kurutmuyor ve zor çıkıyor. Seriden daha almak istediğim bir kaç renk daha var.  Bu seri ile ilgili tek bir sorun var o da yazılarının 1 hafta bile geçmeden silinmesi. Çantamda taşımaya başladığım anda siliniyor. Hatta bunu da çantaya atmıştım ama resmini çekmediğimi hatırladığım anda geri çıkarttım ama bir kısmı silinmişti bile. 

Flormar

Tam bir kiraz çiçeği rengi diyebiliriz buna, Flormar harika tarif etmiş. Çabuk sabitlendiği için akma bulaşma da yapmıyor. İnsan bir rujdan daha ne ister ki.

Flormar

İkinci olarak bende Cocoa ve orange popsicle renklerinin olduğu mat farlardan pixie dust'a bakalım. Bu seri bence gerçek bir efsane, zaten toplamda 4 renkten oluşuyor. Cocoa rengini çok uzun zamandır kullanıyorum ve ayrılmak istemeyeceğim tek farımdır diyebilirim. Hem far hem kaş farı hem de arada kontur için bile kullandığım bir renktir kendisi. Zaten bu serinin bütün renkleri çok amaçlı. Pixie dust'da hem far hem de aydınlatıcı olarak kullanılabilir. yapıları yumuşacık ve oldukça da pigmentli bir fardır kendisi.

Flormar

Yakından bakalım. Tamamen mat olduğu halde nasıl bu kadar aydınlık görünüyor değil mi. İçinde sim falan yok. Göz kapağında da parlak değil aydınlık duruyor. 

Flormar

Aydınlık ama yaldır yaldır simli sedefli görünüm istemeyenler için pixie dust iyi bir seçenek olabilir. Floırmar gerçekten bu seriye daha çok renk eklemeli diye düşünüyorum ben. 

Flormar

Gelelim Triple action yani 3'lü etki maskarasına.. Bu maskara üstten kıvırarak değiştirdiğiniz 3 değişik şekle göre kıvırıcı, hacim verici veya uzatıcı etkiler sağlayabiliyor. 

Flormar

Ben en çok tabi hacim veren özelliğini seviyorum. Verdiği uzunluğu da günlük kullanıma uygun buldum diyebilirim. Çift fazlı bir göz makyajı temizleme ürünü ile de sorun yaşamadan çıkartabildim.

Flormar

Son olarak smokey eyes göz kalemi, Bu şekilde jel yapıda olan kalemleri aslında çok seviyorum. Çünkü uygulamaları kolay ve pigmentasyonları da iyi oluyor. Ayrıca beni gibi düşük göz kapağına sahip değilseniz ürün silinmeyecektir de sizin gözünüzden. Benim göz kapağımın crease bölgesi ile birleşmesi neticesinde kalem içten hafifçe siliniyor bende. O kısmı gün içerisinde tazelemek zorundayım. Onun dışında bir silinme veya akma yaşamadım.

Flormar

Rengi tam siyah ve mat, koyu siyah kalemlerden hoşlananlar için ideal bir ton. 

Flormar

Arkası ile dağıtınca da aldığım sonuç bu oldu. Smokey efekt yaratmadı bence, en azından bu şekilde. Ben bu kalemle birlikte siyah-gri veya mürdüm bir far sürüp üzerinden fırça ile geçerek dağıtmayı tercih edeceğim. Gerçekten arkası süngerli kalemler bence çok kullanışlı olmuyor. Ben fırça ile dağıtmayı daha pratik buluyorum. Yine de renginden ötürü kalemi sevdim. Ama hala smokey dendi mi sadece siyah akla gelmesine üzülüyorum doğrusu, şöyle güzel bir acı kahve rengi, mürdüm, mor kalemler niye olmasın bu yapıda, bence harika olur.

Makyaj çantasındaki diğer ürünler de bir sonraki yazının konusu olacak.
Sevgiler..


40 yorum:

  1. ürünler harika tesadüf bugün ben de bu ürünlerin incelemesini yazmıştım :) ruj efsane dediğin gibi yazısı da çabuk silinmese iyi ama performansına diyecek birşey bulamıyorum rengine de aşığım :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet performansı süper bence de ve renkler de harika :)))

      Sil
  2. Pixie dust ilgimi cekiyor. Rimeli kardesim kullaniyor bence harika bir rimel denedigim kadariyla bende sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun evet rimel iyiymiş.. pixie dust ise serideki kardeşleri ile birlikte favori farım olabilir :-)

      Sil
  3. İndirim var diye geçenlerde sitesinden baktım ben de bazı ürünlere çok hoş renkler var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet flormarın indirimleri harika oluyor :-))

      Sil
  4. Ay o yazısı silinen ambalajlara sinir oluyorum.Colour pop rujlarda öyle 1-2 kere kullandım bir baktım yazılar falan gitmiş.Halbuki rujlardan ok memununum ablajlara biraz daha özen gösterseler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı evet en pahalı markada bile oluyor bu silinme dior farların da üzerinden yazıları siliniyor mesela çok sinir bozucu..:-((

      Sil
  5. Far,likit ruj ve allık favorim oldu benim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin allığı henüz denemedim ama far ve ruj 10 numara :-)))

      Sil
  6. Hepsi cok hos ama benim de ilk dikkatimi ceken maskara oldu ki kullanmaya baslamissiniz bile, detayli yorumlarinizi merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan evet ilginç bir maskara ve 3 fonksiyonlu olması güzel uzatma ve kıvırma fonksiyonları iyi bence..

      Sil
  7. hepsi birbirinden güzel görünüyor güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  8. İremcim pixie dust farı göz altı kapatıcını sabitlemek için de denemelisin😍 Ben öyle kullanıyorum ve duruşunu çok seviyorum🙈 Maskara çok ilginçmiş. Smoky kalemlerle ilgili düşüncene de katılıyorum, acı kahve ve mürdümleri de olsa harika olur😍 Güle güle kullan, öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog o şekilde hiç düşünmemiştim canım hemen yarın deneyeceğim :-))) çok teşekkürler sevgiler :-))

      Sil
  9. Pixie dust kullanışlı göründü gözüme...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak evet hem far hem aydınlatıcı hem pudra olarak kullanılabiliyor .-))

      Sil
  10. Güle güle kullan canım, hepsi de gayet işe yarayacak renklerde.

    YanıtlaSil
  11. hepsi harika iyi günlerde kullan canım. Bende smokey eyes göz kalemi almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara çok teşekkürler :-)) kalemin siyahlığını çok beğendim...

      Sil
  12. Far, ruj bir de -instagramda görmüştüm- makyaj çantası çok güzel. Hepsini güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ßevda teşekkür ederim. evet makyaj çantasına da bayıldım tam bizlik :-))

      Sil
  13. Flormar ın ürünlerini sevgili Ümran'da görmüştüm güzel ürünler mutluluk ile kulllanın.

    YanıtlaSil
  14. i truly love all of this staff:) so cool it looks:) follow U on google plus and blogger:) now waiting for U:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kathyleonia thank you :-)) I follw you back..

      Sil
  15. Flormar'ın bu paketine bayıldım ben de :) Smoky Eyes kalemini yıllar önce kullanmıştım, yanlış hatırlamıyorsam o dönem farklı renk seçenekleri de vardı ama siyah rengi oldukça koyu ve hoş duruyor. Silk Matte rujlardan Cherry Blossom'ın rengini ben de çok sevdim, hatta alınacaklar listemde yer alıyordu :) Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajblogum silk mat serisinin tamamını çok beğendim.. indirim bekliyordum almak için zaten iyi oldu :-)) kalemin siyahlığı çok güzel belki ben görmemiş de olabilirim bakayım bir daha farklı renkleri varsa kesinlikle alırım.. teşekkür ederim .-)

      Sil
  16. O kirmizi kirmizi görünen herseyi begendim hiç dayanamam kirmiziya 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet kırmızı detayları ben de çok severim..

      Sil
  17. Flormar'ın ürünlerine kolay ulaşabiliyorum. Aktif olarak kullandığım bir ürünü mutlaka oluyor. Cherry rengi bana yakışmaz diye ömrüm boyunca hiç almamıştım. Saç boyası alışverişimde hediye olarak bir ruj geldi. Kullandım ve rengine bayıldım. Cherry rengi dudakta harika duruyor... 3 etkili maskara da hoşuma gitti, sitesine gidip baktım. Şu an indirimde değilmiş.
    Silinen yazılar için üzerine bir tık cila, parlatıcı, renksiz oje gibi bir şeyler sürünce ürünün markası, numarası falan kaybolmuyor, dayanıklı oluyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemicom aslında o oje numarasını ben fırçalarıma yapıyorum bunlara da yapacağım bundan sonra.. bence normalde kişiye yakışmayacak renk yoktur sadece doğru tonu bulmak lazım. ruju güle güle kullanın :-)))

      Sil
  18. Far,rimel,ruj hepsi ayrı güzel:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi evet ben de hepsini sevdim :-))

      Sil
  19. Çok güzeller mutlu günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  20. İndirimde alacaklarım çoğaldı, beklemedeyim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın ben de hasretle bekliyorum özellikle de mat rujlar için :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...