3 Şubat 2017

Pure Beauty SPF50 Silky Touch Güneş Kremi..

Watsons'da satılan Güney Kore menşeeli Pure Beuty markasının çeşitli ürünlerinden daha önce makyaj blogumda bahsetmiştim. Uzun süre kullandıktan sonra yenisini aldığım Pure Beauty SPF50 Silky Touch Güneş Kremi için bir yazı daha yazmaya karar verdim çünkü fikirler değişebiliyor kesinlikle.
Pure Beauty Güneş Kremi

Bu güneş kreminin iki seçeneği var, biri SPF 50 içeriyor diğeri de SPF 30, ben daha önce de 50 faktörlüyü kullanmıştım yine onu aldım. Aslında yaz başında almıştım ama hem sık kullanamadım hem de yüzüme o kadar az gerekiyor ki daha uzun süre bitecek gibi gözükmüyor.

Pure Beauty Güneş Kremi

Kremi yeniden almamdaki en büyük sebep bulgar gülü ve  anti oksidanlar içermesi, buna karşılık paraben, lanolin ve alkol içermemesi. Hassasiyeti olanlar için ise parfüm içerdiğini hemen söyleyeyim. Ancak bana göre oldukça güzel ve hafif bir çiçek kokusu var. 



Pure Beauty Güneş Kremi

Ürün çılgın bir şekilde 90 gr. kullan kullan bitmeyecek bir miktarda. Gerçi hem yüz hem de vücut için kullanılabilir şekilde sunuluyor ama yapısını  gördükten ve denedikten sonra vücudumda kullanmanın en azından bana aşırı zor geleceğini düşündüğüm için kullanmadım. 

Pure Beauty Güneş Kremi

Ucu ürünü oldukça kontrollü almaya uygun ve üzerinde yazdığı gibi super sheer, süper parlak bir ürün.

Pure Beauty Güneş Kremi

Bu kadarı bütün yüzüme yetiyor, ürün o kadar yoğun bir yapıda ki az az alarak iyice yedirerek sürmek gerekiyor. Azıcık fazla kaçırdığımda bütün yüzüm anında bembeyaz parlamaya başlıyor. En doğru uygulama az az kullanarak yedirmek ve bir süre kremin cilde oturmasını beklemek. 

Pure Beauty Güneş Kremi

İlk uygulandığında bu şekilde parlak bir görüntü ile baş başa kalıyorum. Daha sonra eğer doğru miktarda uygulamış isem krem emilerek daha matlaşıyor tabi. Bu şekilde parlak yapısından dolayı strobe cream gibi makyaj altı gibi de kullanılabilir bence.

Vücuduma uygulayamamın başlıca sebebi de kremin çok yoğun olması ve kolay dağılmaması. O nedenle vücutta kullanmayı çok pratik bulmuyorum. Zaten vücudum için yaz aylarında tatilde başka başka ürünler, güneş kremleri ve yağları kullanmayı sevdiğim için bunu sadece yüzümde kullanmakta bir sakınca yok. Ama yaz ayları için yanınızda taşıyıp ellerinize de uygulama yapabilirsiniz. Biliyorsunuz eller yaş gösteren en önemli ve hassas iki bölgeden biri, o nedenle çok iyi bakmak gerekiyor.
Sevgiler..

51 yorum:

  1. Bu markanın bazı ürünleri beni de memnun etmişti, şimdilik güneş kremim var ama yaz için belki denenebilir. Kalemine sağlık, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet güneş kreminden başka cilt bakım ürünlerini de seviyorum ben ..

      Sil
  2. ayyyyyyy hadi yaz gelsiiiiin :)

    YanıtlaSil
  3. hep satın almak isteyip sonra vazgeçtiğim bir güneş kremiydi iyi ki tanıttınız İremcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi beğenmene çok memnun oldum canım .. :-)

      Sil
  4. Yaz gelmeden böyle ürün alışverişi yapamıyorum ben bahar gelirse anca o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico yaz kış güneş ürünü kullandığım için mutlaka her kış alırım ben bir tane..

      Sil
    2. kuru normal cilt tipine uygun mu??

      Sil
  5. Merhabalar :)
    Cilt tedavisi görenlerin gündelikte güneş kremi ihtiyacını karşılar mı sizce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşenur roacotane tedavisi görüyorsanız doktorunuza sormalısınız bu kozmetik bir krem ve aşırı kuruluğa çok iyi geleceğini sanmıyorum..

      Sil
  6. Bu ürünü severek kullandım :) bitmiyor ama pek bereketli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun ay hem de ne bereket valla :-))

      Sil
  7. Ben de sevmiştim bu ürünü kullandığım zaman, baya başarılı bir güneş koruyucu idi... Tek kusuru bence de aşırı parlaması :) Güle güle kullan İrem'cim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet o yüzden kışın mat bir fondöten altına sürüyorum da ancak biraz dengelesin diye :-)) teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  8. Kullanımı yapısından dolayı bana da her seferinde zor geliyor (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet sürüp biraz bekletmek gerekiyor tam oturması için...

      Sil
  9. yoğun ürünler vücutta çok zor oluyor. Hatta ben sprey güneş ürünlerini de seviyorum özellikle çocuklar için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu yazın vücuduma ben de sprey kullanıyorum ama yüzüme mutlaka böyle yoğun bir şeyi bulamaç kıvamında sürerim ki lekelenmeyeyim diye..

      Sil
  10. bu markayı hiç denemedim aklımda olsun şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Amaan antioksidan filan tam bizim yaslara göre 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya hahah Deryacım anti-oksidan yazarak kutunun üzerine beni tavlayabilir firmalar o derece yani...

      Sil
  12. Kolay dağılmayan kremlerle aram pek iyi değildir hemen sür çık insanlardanım maalesef :D Harika bir yazı olmuş, emeğinize sağlık <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mary evet hele de insanın acelesi varsa krem beklemeye tahammülü olmuyor :-) teşekkür ederim...

      Sil
  13. İrem'cim geçtiğimiz yaz bende kullanmıştım ama bahsettiğin parlak görünümden dolayı uzun süre devam edemedim kullanmaya.Bunda benim yazları iyice yağlanan cildimin etkisi de büyük tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet ben de yaz aylarında rafa kaldırıyorum ya da plajda sadece yüzüme kullanıyorum bunu yoksa makyaj altında inanılmaz parlar tabi...

      Sil
  14. Spf 50 tam benlik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın kesinlikle canım çok beyaz tenlisin ve anladığım kadarı ile bronzlaşmaktan da hoşlanmıyorsun değil mi..

      Sil
  15. bende sürekli güneş kremi markamı değiştirdim bir sebamed bir başka birşey hepsinde ortak bir şey varsa oda az miktarda sürüp vücudun emmesini beklemek aksi takdirde parlama yapıyor ve bembeyaz olabiliyorsunuz. benim kllandıklarım parümlü olmadıkları için pek de güzel koktuklarını söyleyemem ama koku dan çok içinde kimyasalların çok olmaması olduğundan bu da tercih edilebilir bir ürün. birde kullan kullan bitmiyor bereketli ise bu da onun bir artı özelliği. bu seerde bunu deneyebilriim. neden olmasın ki. yazınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sümeyyekip aslında çok memnun olduğum başka 2 tane güneş kremi de var benim pek de parlama yapmıyorlar da niyeyse onları kullanmıyorum bu ara... :-)) rica ederim...

      Sil
    2. Onları da paylaşırsan çok mutlu olurum :)

      Sil
    3. @sümeyyekip La Roche Posay ve Kiehls..

      Sil
  16. Krem yapıda olduğu için hiç bana göre değil. 3 gün kullansam sivilce basar yüzümü.. iyi günlerde kullan sen ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam senin hassas cildine ağır gelebilir canım haklısın ama 50 faktör sana da tam bence.. teşekkürler :-))

      Sil
  17. Pure Beauty ürünlerini yeni yeni denemeye başlamıştım ki, watsons saçmaladı😣 Bb kremi ve kağıt maskeleri var elimde, bu koruyucuyu da çok merak etmiştim aslında, keşke zamanında alsaymışım😂😂 90gr olması, makyaj altında da iyi durduğunu düşünürsek harika bence😃 Güle güle kullan İrem'cim, sevgiler❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet ya benim de daha denemek istediğim bir sürü ürün vardı orada :-(( umarım halledilir bu sorun diye düşünüyorum .. teşekkürler canım öpüyorum .-))

      Sil
  18. Ambalajlarını çok beğeniyorum bu markanın (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @asimettikblog evet değil mi pembe olanlar çok hoşlar :-)

      Sil
  19. Yazın o kadar parıldamak hiç işime gelmez, makyaj altına güzel bir parlaklık verirmiş ama. Güle güle kullan İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler ben de kış aylarında kullanıyorum :-))

      Sil
  20. Surdugum urunun biraz parlaklik katmasi cok hosuma gidiyor. Bir de icerigi harikaymis. Kesinlikle denenmesi gerekenler listeme yazdim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayça çok seversin o zaman bu kremi :-))

      Sil
  21. roaccutane tedavisinde kullanılabilir mi sizce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown olabilir yumuşak bir kremdir ama tedavide çok kuruyorsa daha dermokozmetik tarzı bir ürün kullansanız daha iyi bence..

      Sil
  22. Canim plajda guneslenirken yuzune bunu uyguladinmi.. ben gecen yaz avene kullandim okadrda övülen bir marka eczacim onermisdi.. 30 yasindayim ilkdefa yuzumde kahverengi ufak ufak noktalar halinde birsuru gunes lekesi oldu aylardir ugrasiyorum cogu gecti ama haala var.. bi c vitamini serumu almam lazim bi onu denemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eds baya bir zaman oldu ama evet kullandım yüzüme diye hatırlıyorum. bu arada C vitaminli serum demişsin ama güneşte sakın kullanma çünkü daha çok leke yapar. leke tedavisinde en doğru yöntem bir cilt doktoruna gitmektir. Avene iyi bir markadır ben de sürekli kullanıyorum belki sürekli yenilemediğin için leke oluşmuş olabilir. bazen hormonların da etkisi oluyor .. avene iyi gelmediyse seba-med, sun ozon markalarını da önerebilirim 30 SPF değil 50 kullan yüzüne lekelenmeye meyilliyse bunda sonra..

      Sil
    2. nerden bulabilirim bunu yok hiç biyere de bulamıyorum

      Sil
    3. @unknown watsons da satılıyor ama bu versiyonu kaldırıldı yeni bir tane çıktı...onu denemedim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...