11 Şubat 2017

Basın Bülteni...BVLGARI ERKEKLERE ÖZEL İLK LÜKS PARFÜM KOLEKSİYONUNU TANITIYOR..

Bulgari erkeklere özel yeni Le Gemme koleksiyonunu sunar. Romalı mücevheratçının hikayesinde devrim niteliğinde yeni bir sayfa.

Bulgari’nin günün birinde değerli taşlar ve kokular arasındaki gizli uyumu ortaya çıkartmak için yol yol gezeceği, renkli değerli taşların ustasının DNA’sında yazılıydı. Ve bu yüzden 2014 yılında kadınlar için ilk Le Gemme koleksiyonu çıktı, Romalı mücevheratçıyı temsil eden 6 değerli taşa kokusal bir övgü.

Bulgari parfüm



Değerli Eaux de Parfum’leri yansıtan bu erkeklere özel yeni parfüm koleksiyonu, Antik çağın şanlı fatihleri ve zengin göçebelerin seyehatleri ve seferleri esnasında keşfettikleri değerli taşları ve parfüm yollarını takip ederek antik tarihin bütün bir yönünü tekrardan ziyaret ediyor. Değerli taşların ve kokunun çifte yolculuğu, Akdeniz havzasından Uzak Doğu’ya kadar ünlü yollar ve hayali bölgelerde, efsanevi bir macera dünyasını tekrardan yaratıyor. Erkeklere özel Le Gemme koleksiyonuyla Bulgari, 21. yüzyıl erkeğinin varisi olduğu çağdaş ve yeni bir maskülenlik haritası çiziyor.

Radikal bir palette altı değerli taşın kopyalanmasında Bulgari, Usta Parfümör Jacques Cavallier’ye güvendi. Kokusal bir “big-bang”e benzeyen bu koleksiyon, lüks erkek parfümü kodlarını yerle bir ediyor. Taş kesicilerin yetenekleriyle değer taşların güzelliğini ortaya çıkarttığı gibi Jacques Cavallier de zenginliklerini yüceltmek veya onları yeni ve beklenmedik bir ifadeyle ortaya çıkartmak için saf materyallerle çalıştı.


Kutsal ve sekülerin, vahşi ve medeninin, teklik ve başkalığın arasında, erkekler için Le Gemme koleksiyonu çağdaş erkeğin pluralist kişiliğini yansıtıyor. Zamanın başından beri Akdeniz ve çevresindeki hem fatih hem gönül çelen erkekleri asla terk etmeyen karşı gelinemez güç ve magnetik karakterin kombinasyonu.
Bulgari parfüm

YENİ BVLGARI İKONUNUN DEĞERLİ KODLARI

Kolay taşıyabilmek için obeliskin içine kazıldığı  devasa granit taş bloğunu parçalara ayırmadan önce Mısırlılar bir takım çentikler attılar. Bunlar yeni Le Gemme şişesinin bombeli yüz kesiminin kenarları ve kıvrımlarında yansıtıldı.

Şişenin kapağı obelisklerin üstünde bulunan piramidin şeklini yansıtıyor. Genelde altın veya elektrumla, gümüş ve altın alaşımı, kaplanan piramit, sulardan çıkan ilk karayı temsil ediyor, ilk güneş ışının düştüğü: Bulgari’nin her bir parfümün tekabul ettiği değerli taşları koymaya karar verdiği yere: Kaplan Gözü, Malahit, Kehribar, Safir, Lal Taşı, ve Akik. Maskülen bir aurası olan değerli taşlar, zamanın başından beri mücevherleri, tılsımları ve büyük fatihlerin silahlarını süsledi.

Tamamen siyaha bürünmüş şişe, yansımalı altının zarif etkisini vurguluyor, vücudu ve tepesinin ayrımını işaretleyen bloğa kazınmışçasına.



BVLGARI logosu, Romalı mücevheratçının değerli kodlarının konstanre bir incelemesi olan bu sanat eserine imzasını atıyor. 

*Basın Bültenidir.

2 yorum:

  1. Ben bunu görünce koklayayım İrem'cim :) Eşim parfüm kullanmıyor çok fazla ama belli olmaz tabi :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog bulgari'nin erkek kokuları pek hoştur canım bence de bir bak..:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...