12 Temmuz 2016

Zararlı Güneş Işınlarına Cildinizi Teslim Etmeyin Eau Thermale Avène Crème Teintée SPF 50+..

Eau Thermale Avène  Crème Teintée SPF 50+ kuru ve hassas ciltlerde UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlar. İçeriğindeki E vitamininin antioksidan etkisiyle serbest radikallere karşı savaşırken, Avène Termal Suyu  doğal yatıştırıcı ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir. Kolay emilen, ince dokusu sayesinde cildi nemlendirir ve mükemmel bir cilt tonu sağlar.



Ozon tabakasının incelmesi, güneş ışınlarının daha çok zarar vermesine, bağışıklık sistemini olumsuz etkileyerek,  cilt kanserlerinin artmasına neden oluyor.

Özellikle hassasiyeti olan kuru ciltlerde kullanılan minimum filtre sayısı ile UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan Avène Teintée SPF50+, kuru cildi nemlendirmeye yardımcı olur, ince yapısı sayesinde kolay uygulama sağlar. Teintée SPF50+, uzun süreli koruma, suya ve tere dayanıklılık sağlar. E vitamini öncüsü olarak serbest radikallere karşı anti-oksidan etki yapan pre-tocopherly içerir. Avène Termal Su sayesinde doğal olarak yatıştırıcı ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir. Paraben ve silikon içermez. İz bırakmayan, nemlendirici yapısı ile kuru ve hassas ciltleri korur ve nemlendirir.



Kullanım şekli: Güneşe çıkmadan en az 30 dakika önceden tüm yüze ve vücuda uygulandığında güneşin zararlı etkilerinden korur. Tüm dış etkenlere karşı Eau Thermale Avène Crème Teintée SPF 50+ kremin her iki saatte bir yenilenmesi tavsiye edilir. Şeffaf ve kolay emilen bir dokuda olduğundan ciltte saten bir görünüm sağlar.

SPF 50 korumasını elde edebilmek için, yaklaşık olarak yetişkin insan vücudunda 6 çay kaşığı ölçüsünde ürün kullanmalıdır.

Avène Crème Teintée SPF 50+ Eczane Satış Fiyatı: 50 ml Pompalı Tüp 72 TL.

*Basın Bültenidir.

16 yorum:

  1. Ben de 3 sene önce renksizini kullanıp sevmiştim bu ürünü. Renkliler pek bir şey ifade etmiyor bana :) Bir de bu çay kaşığı ölçüsü işini seviyorum, ne kadar kullanmam gerektiği ile ilgili bilgi almak iyi oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik renklisini yüzüme kullanıyorum onun da 50 faktörlük koruması var ve nemlendirdiği için de ayrıca bir şey sürmüyorum iyi oluyor.. cildime de yine avene kremlerden birini kullandım tatilde hangisi adını unuttum şimdi sanırım bundan sonra da avene ile devam edeceğim..:-))

      Sil
  2. paraben içermemesi çok güzel alacağım sanırım ben sebamedden memnun kalmadım attım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @alakadın sebamedi dağıtması çok zordur yapısı çok yoğun hele yüze asla kullanamadım çünkü makyajın altında parıl parıl parladı :-((

      Sil
  3. Çay kaşığı ölçüsünü ilk defa duydum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam ben de öyle ama iyi tarif olmuş değil mi :-))

      Sil
  4. Ben kullandım bu ürünleri.Ortalama bana göre ama memnuniyet görecelidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dahamutluyaşam bana göre makyajın altında parlama yapmaması en önemli kriter.. şimdiye kadar hiç bir avene ürünü parlama yapmadığı için memnunum ..

      Sil
  5. Daha önce hiç dikkat etmezdim ama güneş koruyucu kullanmak gerçekten önemli paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilmodadüşleri kesinlikle özellikle yüzünüzü güneşten koruyun mutlaka ..

      Sil
  6. Geçen yıl çok severek kullanmıştım.Kısa sürede tekrar alıp kullanabilirim bunu ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin ben şu sıra renkli olanı kullanıyorum gayet memnun kaldım..

      Sil
  7. Fiyatı biraz yüksek ama ben de sebamed den memnun kalmadım, çok yoğun yapılı... Yeni arayış içindeyim bir de bunu deneyim bakalım... Sevgiler... https://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bizimevinmutfağı evet sebamed şehirde gün için oldukça ağır bir krem makyaj olsa da olmasa da..

      Sil
  8. bu ürünü yıllardır kullandım çok da memnundum herkese öneririm ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet ben de memnunum :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...