12 Temmuz 2016

Catherine Arley Kaş Maskarası..

Sevgili Gülşah yani onyüzmilyonoje'ni Bursa Blogger şenliğinde Elit Kozmetik tarafından gönderilen çantada bulunan Catherine Arley marka bu kaş maskarasından bahsetmek istiyorum. Malum kaş maskaraları son zamanların yükselen olmazsa olmaz bir makyaj malzemesi. Eskiden sadece bir kaş farı hatta normal far veya kalem ile doldurduğumuz kaşlarımızı artık çeşit çeşit kaş maskaları ile sabitlemeye de başladık. Catherine Arley kaş maskarası da bunlardan biri, bakalım yapısı ve kullanımı nasılmış.
Catherine Arley Kaş Maskarası
Kaş maskaraları hayatımızın değişmez birer parçası oldular. Eskiden sadece bir far ile kaşlarımızı doldururken şimdilerde kaş farı ile doldurduktan sonra ya şeffaf bir maskara ile ya da bu şekilde renkli bir maskara ile sabitleme yoluna gidiyoruz. Tabi kaş maskaralarının asıl amacı kaş farı ya da kalemi ile doldurmaya gerek kalmadan kaş boşluklarını doldurması ama çoğu bu işlevi yerine getirmediği için sadece renk dolgunlaştırma ve sabitleme amaçları için kullanılıyor. Bir etkinlikte hediye edilen Catherine Arley Kaş Maskarası da yarı dolgunluk ve renk, yarı sabitmele için kullandığım kaş maskaralarından biri. Öncelikle ben artık kaş maskarası ile kaşlarımı sabitlemeden dışarı çıkmıyorum. Elimde pek çok değişik markadan kaş maskarası da var. Hatta bir grubun kaş maskarası karşılaştırma yazısını da yazmıştım.  Maskaranın kendisi oldukça tombul ve büyükçe bir ambalaja sahip olmasına rağmen fırça boyutu çok ideal bence, piyasada bulunan bazı maskaralar gibi çok büyük ve kalın değil, çok ince kaşlara bile etrafa bulaşmadan uygulama yapılabilecek boyutta diyebilirim. Kaşıma sürdüğüm zaman taşma yapmıyor. Güzelce boyuyor, sabitliyor  ama doldurma özelliği yok.

Catherine Arley Kaş Maskarası

Toplamda 3 değişik renk seçeneği bulunan maskaraların bendeki 01 Light yani en açık rengi. Renk olarak kaşlarıma tam uymakla birlikte ton olarak biraz kızılımsı kalıyor. Bunun da çaresini öncesinde daha koyu bir kaş farı ile kaşlarımı doldurarak buldum. Renk olarak uymasına rağmen sanki 02 numaralı natural rengi bana daha iyi olurmuş gibi geldi.  Kaş maskarasının fırça boyutu çok ideal bence, piyasada bulunan bazı maskaralar gibi çok büyük ve kalın değil, çok ince kaşlara bile etrafa bulaşmadan uygulama yapılabilecek boyutta diyebilirim.

Pek çok ufak kozmetik mağazasında bulabileceğiniz Catherine Arley'in online satışı da var. Bu maskaranın fiyatı da 16 TL. imiş. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
Sevgiler..

50 yorum:

  1. Ben kaş kalemi kullanıyorum arada ama galiba biraz zarar veriyor kaşlara. Kaşın doğalkenki şekli daha farklı geliyor şimdi bana. Belki de gözüm dolgun kaşa alışınca öyle geliyordur bilmiyorum. Ama farlar daha az zararlı olabilir. Bir denemek lazım :) ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eminebektaşi nasıl zarar veriyor kaşa kalem çok sert mi ucu acaba? daha yumuşak uçlu bir kalem kullanın ya da far daha doğal durur zaten..

      Sil
  2. Benim bu maskaralar arasında uygun fiyatlı olarak en çok sevdiğim Essence oldu <3 Fırçası Gimme Brow kadar etkisi de hemen hemen aynı :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu maskaranın fırçasını beğenip, sabitlemesi ve kızıllığından çok memnun kalmamıştım :) Güle güle kullan İrem'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet biraz kızıl onu da daha koyuca bir far ile boyayarak çözüyorum kaşlarımı nasıl oluyorsa renk eşitleniyor..:-)) teşekkürler canım..

      Sil
  4. Fiyatı da çok uygunmuş aslında :)

    YanıtlaSil
  5. Denemek için aldığım bir torba Catherine Arley ürünü arasına bir bu maskarayı atmamışım, pişmanım :) Sanırım en başarılı ürünlerinden biri... Ben kırmızı ambalajlı maskarayı sevemedim mesela, bulaşıp akıyor. :-/ Bir denk gelirsem, bu kaş maskaralarından bir tane de ben kapacağım. :) Ben hala şeffaflardan gidiyorum, renkli kaş maskaralarını denemedim hiç. :) Mutlulukla kullanın İrem Hanım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog ben daha o maskarayı tam deneyemedim çekmecede duruyor denemeye başlamam lazım o zaman :-)) çok teşekkürler :-))

      Sil
  6. Maskarayla ilgili açıklamalarınız çok güzel, ayrıca harika da bilgiler vermişsiniz teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Ben shisedo'nun kini kullanmıştım. Acayip değiştiriyor yüze anlam katıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaydurukan onu ben de kullandım çok daha iyidir buna göre..

      Sil
  8. benim saçlarım şuan kızıl kaşlarım siyah ve farla kaşlarımı boyuyorum bi tane the balm paletindeki renk var tam oluyor çok da doğal duruyor üzerinden bu rengi geçebilirim madem kızılmsıymış, burdan da kızıl gözükmekte.. tanıttığın bu ürünü çok iyi oldu benim için audrey teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi ben de genelde far paletlerindeki mat kahveleri kullanırım ve her gün farklı bir ton bu maskara hepsinin üzerinde iyi duruyor ilginç bir şekilde :-))

      Sil
  9. bu kaş maskarısını bende çok severek kullanıyorum ve genelde sabitlemek için tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ğmrantuncer evet hiç far sürmeden de sabitlemek için kullanılabilir..

      Sil
  10. Kızıllık yapması ve boşlukları doldurmamış olması kötü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri yine de bir şekilde işe yarıyor tam boşluk doldursun başka ürün kullanmayayım diyorsan benefit gimme browa bakman lazım..:-)

      Sil
  11. Kaş maskarası duymamıştım, bir de dolgunluk verseymiş çok iyi bir ürünmüş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nergismevsimi evet içinde micro fiber tanecik olmayınca o işlevi yapamıyor maalesef..

      Sil
  12. Bunu ben de çok beğendim. Hatta daha önce kaş maskaralarına önyargılı iken, bu markayla fikrim tamamen değişti. Bence bu renk de size uygun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet kesinlikle sana da uygun bir renk bence :-))

      Sil
  13. Bende kaş kalemi kullananlardanım sayende kaş maskarasını da tanımış oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sosyalannem kalemden sonra mutlaka bir maskara ile geçiyorum ki düzgün dursun diye fatmacım :-))

      Sil
  14. böyle bir ürüne ihtiyacım var doğrusu tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevimaskanası pek çok markada bulabilirsiniz bu tarz ürünleri artık..

      Sil
  15. Ben hayatimda hiç kullanmadim okudukça bilmedigim ne çok ürün var diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deryasoygul ben de ilgilendiğim için biliyorum yoksa eskiden ben de sadece kalem kullanırdım :-))

      Sil
  16. Fırça yapısı kullanımı kolay, sevilecek cinsten gibi. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  17. İrem Hanım ben hiç kaşlarıma ellemedim daha, boşlukları doldurayım dedim geçen baya abarttım sanırım kaşlarıma dokunmamam gerekiyor :)) Bu tarz ürünleri gördükçe de mirak ediyorum insanın alası geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü ben de henüz hiç kaş almış değilim ama kaşımda eski bir kazadan oluşan boşluklar var bazen doldurmayı unutursam çok tuhaf geliyor gözüme makyajım eksik gibi ve insanın eli yaptıkça alışıyor :-))

      Sil
  18. Kaş maskarasını ilk defa duydum, ben de hangisi daha güzel diye diğer yazılarınızı okuyup alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kşrazkahve tabi ki ihtiyacınıza göre belirleyebilirsiniz hepsine bakıp

      Sil
  19. Siz makyaj bloglarıyla tanıştıktan sonra öğrendiğim ürünlerden biridir çok da yaygın bir kullanımı var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @örgüçantam evet oldukça yaygın bu maskaralar..

      Sil
  20. Duyduğumda şaşırdığım ürünlerden biridir bu.....Bu kadar yaygın ve bilinir olmasını kendi cahilliğime vermiştim tabiki:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu yok canım olur mu ihtiyaç yoksa bilmemeniz çok doğal bence..

      Sil
  21. Benim gibi boşluk sorunu olmayanlar sever o Zaman ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam boşluk yoksa valla süper durur sende :-))

      Sil
  22. Kaşlarımdaki boşluklar yüzünden kalemlere daha yakınım ancak maskaralardan da vazgeçemiyorum.Bu ürün benim elimde de olsa gerek.En kısa zamanda denemeli o zaman ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet ben de hem kalem-maskara ya da far maskara ikilisini kullanıyorum kaşımdaki boşluktan dolayı dene bakalım senin fikirlerin nasıl olacak :-))

      Sil
  23. Güle güle kullanın, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  24. Bende de aynı rengi bir etkinlikte gelmişti ama renk bana uymuyor ne yazık ki, yapacağım çekilişe eklerim sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet rengi uyan birine gider umarım :-))

      Sil
  25. Kaşlarım için daha çok kaş farı tercih etsem de maskaraları da sabitleme amaçlı kullanıyorum çünkü kaşlarımda yer yer boşlukları maskara ile dolduramıyorum. Kaş kaleminden vazgeçeli çok oldu zaten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı 2 tane kalemim var dior ve alix avien ikisini de severek kullanıyorum ama dior tabi çok daha başarılıdır bu konuda..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...