11 Temmuz 2016

Guerlain Terra Ora Bronzer..

Aydınlatıcı ve bronzerlar uzun zamandır makyajda en severek kullandığım ürünler, Guerlain'in bronzerları da pek meşhurdur ama pek de pahalıdır. Guerlain Terra Ora Bronzer'ı da sanırım ben bir çekilişten kazanmıştım. Hem bronzer hem de aydınlatıcı olması sebebi ile kullanışlı bir ürün gibi görünüyor.

Guerlain Terra Ora Bronzer

Ambalaj çok hoş, zevkli ve sağlam ama büyük ve ağır ayrıca ne kadar mıknatıslı ve sağlam bir kapağı da olsa o kapak çantada kayıp açılabilir ve her yere sürünüp kirlenebilir veya kirletebilir. 

Guerlain Terra Ora Bronzer
Resmini çekmedim ama kapağın arkasında aynası da var. Yine de dışarıda kullanmaya hiç uygun bir ürün değil bence. Yapısı oldukça sert ama alırken tozlanmıyor. 
Guerlain Terra Ora Bronzer
Özellikle dış kenardaki bronzer kısmının pigmentasyonu o kadar az ki defalarca üzerinden geçmek gerekiyor. Ayrıca da ürün zaten sedefli bronzer olarak mat görünümden hoşlananlar için çok da uygun bir renk değil. Verdiği bütün renk bu kadar. İç kısım aydınlatıcı olarak güzel duruyor ve pigmentasyonu da fena değil.

Guerlain ürünleri hem ambalaj hem de renk açısından çok güzel ve albenili olmalarına rağmen çok yüksek fiyatları ve neredeyse duyduğum her ürünün çok da iyi olmaması sebebi ile alınacaklar listemde  yer alamıyorlar. Denemek istediğim tek ürünü altın ışıltılı makyaj bazı, o da  250 TL.lik fiyatı ile çok da kolay deneyebileceğim bir ürün değil ne yazık ki, Sizin Guerlain ürünleri hakkındaki fikriniz nedir?
Sevgiler..

45 yorum:

  1. Bronzerdan ziyade yaz günlerinde yüze canlılık katmak için kullanılabilir diye düşünüyorum çünkü oldukça pigmentsiz ve ışıltılı duruyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydakrhn evet ben de şöyle bir allığın üzerinden geçerek kullanıyorum bu ara..

      Sil
  2. Highend ürünler kullanıyorum, ancak Guerlain ambalajları hariç bu zamana kadar hiç dikkatimi çekmedi. Bana biraz fazla şatafatlı geliyor. :) Bronzerlarını öven çok kişi duydum ancak, özellikle yazınızı okuduktan sonra, o kadar para vereceksem Nars yada Mac gibi alternatifleri tercih ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog sanırım bir bronzer daha var terracota olması lazım o çok güzelmiş...

      Sil
  3. Such a nice review...
    Cool products ...
    http://dimplekhadi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Oooo hakikaten çok pahalı :)

    YanıtlaSil
  5. gereksiz pahalı gerçekten çok da iyi muadil olacak uygun ürünler varken boşa para vermeye gerek yok ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet ben de çekilişten kazanmasaydım almazdım kesinlikle..

      Sil
  6. bilgi için teşekkürler aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer rica ederim Ümrancığım .-))

      Sil
  7. @edamamo evet görüntü şahane :-)))

    YanıtlaSil
  8. Yazın BB krem ya da fondöten sürmeye üşendiğim için bende bronzer kullanmayı çok seviyorum 😊 Ama bu çok pahalı açıkçası bu kadar vermek bana gereksiz geliyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdenibloggünlüğü evet bence de çok pahalı ve değecek bir ürün de değil..

      Sil
  9. Ben de görünüşünü çok beğeniyordum bu bronzerın ama üzüldüm bak şimdi rengini zor vermesine :/ Bende Terracota Bronzer var ve çok memnunum; kadife gibi bir his veriyor ve ciltte kusursuz duruyor. Sephora'da denemeni öneririm ^_^ Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçekil evet onun methini çok duydum aklımda olsun deneyeceğim :-))

      Sil
  10. Bende terracotasını biliyordum da bunu duymadım :) o kadar para verince çok iyi olmasını bekliyoruz ama bazen öyle çıkmıyor malesef. Benimde tercih ettiğim bir marka değil highend markalardan başkalarını tercih ediyorum. Guerlainin meteorites pudrasının görüntüsünü ambalajını çok beğeniyorum, performansı iyi değilmiş o yüzden almayı düşünmüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @redhead evet o meteorites'de benim de gözüm var ama sırf şirin diye iyi olmadığını duymuştum ben de..

      Sil
  11. İç kısmına bayıldım resmen <3 hem pahalı hemde pigmentasyonu zayıf akılda kalmasına gerek yok desene yine :) Bu tip ürünleri sende görüp ''aman yaa iyiki almamışım, yada alamıyorken malum tamamen duygusal nedenlerden dolayı :)'' diyorum ya benden keyiflisi yok :)) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum :-))))aynen hiç aklında kalmasın bence de ..

      Sil
  12. Guerlain bronzerlarım memnun olan hiç duymadım zaten :/ hem gözüme hem gönlüme dersen clarins e bir bak derim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam tamam canım bakayım boyner'e falan gittiğimde :-))

      Sil
  13. Dışarıda kullanmanın zor olması kötü olmuş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülözdemir evet yanımda taşıyabileceğim bir ürün değil kesinlikle..

      Sil
  14. Ne kadar pahalıymış. Makyaj ürünleri arasındaki bu fiyat farkının nedeni ne acaba? Sizden takip ettiğim kadarıyla aynı işlevi gören kimi ürünler çok daha uygun fiyata oluyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saaderuslu marka ne kadar meşhursa tabi o kadar da pahalı oluyor :-)))

      Sil
  15. fiyatını görünce içim acıdı :)

    YanıtlaSil
  16. Bu ürünü denemedim ama başka marka bronzerlari allık niyetine kullanıyorum ben;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın allık olarak bu ara biraz soluk geliyor bana biraz bronzlaştım ama beyaz tende daha iyi duracaktır..

      Sil
  17. çok hoş bir ürün bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevimaskanası evet görüntü olarak harikadır :-))

      Sil
  18. Rengini çok beğendim, beyaz tenliler için güzel bir bronzer tonu. Yine rengini zor vermesi açık ten için kullanışlı yoksa cidden yüzümüzde tüp patlamış gibi duruyor. Fakat manasız kapak yapısı ve fiyatı ile alacaklar listemde en alt sıralarda kalır ve yükselemez gibi. Ben Guerlain ürünlerinden L'or bazını çok istiyorum; Youtuber Tati'nin inceleme videosunda görüp aşık olmuştum. Yine Meteorites Pudrası wishlist'imde üstlerde ve bitiriş pudrası olak başarılı buluyorum; yüzü matlaştırıp donuklaştırmıyor güzel bir ışıltı katıyor. Fakat sabitleme pudrası gibi kullanılırsa beğenilmez.
    Bir diğer ürün de Meteorite Baby Glow fondöteni; blogumuzun diğer yazarı Ece kullanıyor ve harika bir etki katıyor cilde, gerçekten bebeksi bir cilt yaratıyor. Fakat yapı olarak karma/yağlı ciltlere daha uygun ve benim gibi kuru ciltlerde aynı güzel etkiyi gösteremiyor.
    Fiyat politikası fazla yüksek olduğu için gönlümce kurcalayamıyorum ama bu ürünler dışında ilgimi çeken ürünleri olmadı. Gerçi temptalia rujlrını çok beğeniyordu.
    Güle güle kullan bu ürünü İremcim,
    Sevgiler.
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bloga GFC açmışsın hemen izlemeye aldım tabi ki :-)) Guerlain L'or makyaj bazı benim de istek listemde var ama öncelikle denemem ve NYX honey baza benzer olupo olmadığını görmem lazım.. meteorite için çok iyi şeyler duymadım o yüzden ondan vazgeçmiştim yine de sevil parfümeri 2 al 1 öde falan gibi bir kampanya yaparsa bakılabilir :-)) teşekkürler canım..

      Sil
  19. Ambalaji ve rengi güzel ama pahali gerçekten de.

    YanıtlaSil
  20. aslında gerçekten görüntüsü çok hoş bir ürün fakat 250 TL vermek şuan bana pek uygun değil, güzel günlerde kullan gerçekten harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hülyabeşli çok teşekkür ederim.. bu satıştan kalktı ama terracota boronzer verilen paraya değecek bir üründür..

      Sil
  21. çoookk pahalı bi marka maalesef :( neyseki muadil olabilecek bissürü ürün var yinede bu tarz ürünlerin yazılarını okumak çok güzel teşekkürler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu evet aynen pek çok muadil hem de 10-20 tl arası bulmak mümkün..

      Sil
  22. Teşekkürler bilgi için bana da çok parlak geldi :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...