24 Temmuz 2016

Cellcosmet Artık Türkiye'de...

Kozmetik Dünyasında Yeni Bir Boyut

CELLCOSMET ARTIK TÜRKİYE’DE!

seltek kozmetik




İsviçre'nin önde gelen dünyaca ünlü Cellap Laboratuvarları'nda geliştirilen Cellcosmet ürünleri, medikal, dermokozmetik, ilaç ve dental alanlarda dünya markalarını ve devrimsel yenilikleri Türkiye ile tanıştıran SELTEK Estetik A.Ş. güvencesiyle tüm seçkin eczane ve kliniklerde...


“Yorgun, stresli ve canlılığını kaybetmiş bir hücrenin genç bir hücreyle temas etmesi halinde gençleşeceği” teorisine dayanarak çalışmalarını sürdüren, uluslararası üne sahip, İsviçre teknolojisi hücresel terapiden esinlenen Cellap Laboratuvarı yaklaşık 30 yıldır, cildin canlandırılmasına yönelik yüksek etkinliğe sahip Cellcosmet ürünleriyle dikkat çekiyor.  Kadınların cilt yapısına uygun olarak geliştirilmiş Cellcosmet, cildin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak formüle edilmiş kozmesötik ürün yelpazesiyle yaşlanma etkilerini geciktirmede yüksek etkiye sahip çözüm ve alternatifler sunuyor. Cellcosmet cilt bakım serisinin düzenli kullanımı, cildin görünümünü belirgin bir şekilde iyileştiren ve yaşlanmanın işaretlerini etkin bir şekilde geciktiren, yüksek kalite kozmesötik kategorisinde yer alıyor.
                    
Cilt bakım ürünlerinde kullanılan formülasyonların sertifikaları olan Cellcosmet ürünleri aktif stabilize biyo-integral hücrelere sahip. Silikon, kimyasal boya, alkol içermeyen, dermatolojik olarak test edilmiş Cellcosmet ürünleri, organik, doğal ve ilk soğuk sıkımdan elde edilen bitki yağları içeriyor. HEBBD kalitesinde, %100 saf ve doğal esansiyel yağlar (botanik ve biyokimyasal tanımlanmış esansiyel yağlar), yüksek kalite ve azami etki için doğal büyüme döngülerine uygun olarak toplanan yosun ve deniz bileşenleri ihtiva ediyor. Cellcosmet serileri, hedeflenen sonuçlara ulaşabilmek için kadın cildinin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış yüksek performanslı üç farklı cilt bakımı grubundan oluşuyor. Etkin hücresel bileşenlerden oluşan  Sito-Kozmesötik grubu, formülünde özel CellControlTM yöntemini kullanarak elde ettiği sito kompleksler sayesinde yaşlanma karşıtı özelliklerinin yanı sıra yoğun şekilde canlandırıcı etki sağlıyor. Karmaşık fito-marin komplekslerinden ve aromatiklerden oluşan Fito-Kozmesötik grubu Cellcosmet’in ön hazırlık ve bakım amaçlı cilt ürünlerini oluşturuyor.  Kaliteleri ve saflıklarıyla ün yapmış bitki kompleksleri (çiçek ekstraktları, bitkisel ve esansiyel yağlar), killer, yosun ve deniz komplekslerini içeriyor. Fito-marin kompleks ve hücre komplekslerinden oluşan - Sito + Fito-Kozmesötik grubu ise hücre komplekslerini deniz ve bitki kompleksleriyle tek bir üründe birleştirebilen dünyadaki sayılı birkaç laboratuvardan biri olan Cellap Laboratuvarı, bu farklı etkin bileşenlerin oluşturduğu güçlendirici sinerjiden yararlanarak ürettiği Cellcosmet ürünleriyle ciltte istenmeyen görünümleri onarmaya yardımcı oluyor.

CELLCOSMET ÜRÜNLERİ
·         Cellcosmet Sensitivite Day
Dış etkilerden dolayı duyarlılığı artmış, güçsüz cildi sakinleştiriyor ve koruyor. Alkolsüz makyaj bazı olarak kullanılan, 25 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine uygun olan Cellcosmet Sensitive Day, sabahları temizlenmiş yüze ve boyun bölgesine uygulanıyor.
Cellcosmet Sensitivite Day 645 TL.


·         Cellcosmet Sensitivite Night
Gece boyunca emilimi daha iyi olan cildi besleyen, yatıştıran ve hücre yenilenmesinin kalitesini artıran, 25 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine uygun olan Cellcosmet Sensitivite Night, geceleri temizlenmiş yüze ve boyun bölgesine uygulanıyor.
Cellcosmet Sensitivite Night 703 TL.

·         Cellcosmet Ultra Vital
30 yaşından itibaren gerek duydukça kür olarak ve 40 yaşından itibaren her gün kullanılan, 24 saat etkili, yoğunlaştırılmış canlandırıcı emülsiyon Cellcosmet Ultra Vital, sabahları ve geceleri temizlenmiş yüze ve boyun bölgesine uygulanıyor.
Cellcosmet Ultra Vital 1.223 TL.

seltek kozmetik


·         Cellcosmet Ultra Vital Light
Cansız ve/veya stresli ciltlere uygun olan 30 yaşından itibaren kullanılan Cellcosmet Ultra Vital Light, 24 saat etkili, yoğunlaştırılmış canlandırıcı emülsiyon. Karma ciltler için ideal olan emülsiyon, sabahları ve geceleri temizlenmiş yüze ve boyun bölgesine uygulanıyor.
Cellcosmet Ultra Vital Light 1.223 TL.
                                                   
·         Cellcosmet CellEctive CellLift Serum
Yüksek oranda ışıltı sağlayan canlandırıcı, ultra sıkılaştırıcı ve dolgunlaştırıcı Cellcosmet CellEctive CellLift Serum, 30 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine uygundur. Sabahları ve geceleri yüze ve boyun bölgesine uygulanan Serum, Cellcosmet hücresel kremi uygulamadan önce, 1-2 dakika emilimini gerçekleştirmesi için beklenmesi öneriliyor.
Cellcosmet CellEctive CellLift Serum 1.486 TL.

·         Cellcosmet CellEctive CellLift Cream
Yüze hacmini geri kazandıran,  canlandırıcı, yapılandırıcı ve yoğunlaştırıcı onarıma yardımcı olan Cellcosmet CellEctive CellLift Cream,  40 yaşından itibaren gerek duydukça, 50 yaşından itibaren ise günlük bakım olarak kullanılıyor. Tüm cilt tiplerine uygun krem, sabahları ve geceleri, temizlenmiş yüze ve boyun bölgesine uygulanıyor.
Cellcosmet CellEctive CellLift Cream 1.787 TL.


seltek kozmetik


·         Cellcosmet Ultra Intensive
Olgun, stresli ve canlılığını kaybetmiş ciltler için yoğun canlandırıcı hücresel konsantre Cellcosmet Ultra Intensive, 30 yaşından itibaren cansız ve/veya stresli ciltlere uygundur. Her gece yüze, boyun bölgesine ve göz çevresine 1 flakon uygulanıyor. Yılda 4-5 kez 12 günlük yoğun onarım bakım olarak öneriliyor.
Cellcosmet Ultra Intensive 1.636 TL.

·         Cellcosmet Ultracell Sensitive
Hassas, stresli ve canlılığını yitirmiş ciltler için yoğun güzellik desteği sağlamaya yönelik canlandırıcı bir konsantre Cellcosmet Ultracell Sensitive, 25 yaşından itibaren kullanılmı öneriliyor. Her gece yüze, boyun bölgesine ve göz çevresine 1 flakon uygulanan  Cellcosmet Ultracell Sensitive, yılda 4-5 kez 12 günlük yoğun onarım olarak kullanılabilir.
Cellcosmet Ultracell Sensitive 1.429 TL.

·         Cellcosmet Elasto-Collagen Ultra Intensive-XT
Cildin görünümünü belirgin bir şekilde gençleştiren nemlendirici-sıkılaştırıcı hücresel serum Cellcosmet Elasto-Collagen Ultra Intensive-XT, 30 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine uygun. Yüze, boyun ve dekolte bölgesine sabahları 1/2 flakon ve geceleri 1/2 flakon uygulanan Cellcosmet Elasto-Collagen Ultra Intensive-XT, 12 günlük yoğun bakım olarak veya tüm yıl boyunca kullanılabiliyor.
Cellcosmet Elasto-Collagen Ultra Intensive-XT 4’lü 320 TL – 12’li 922 TL.

·         Cellcosmet Elasto-Collagen Ultra Brightening-XT
Yoğun pigmentasyon karşıtı etkiye sahip, renk açıcı ve nemlendirici-sıkılaştırıcı hücresel serum Cellcosmet Elasto-Collagen Ultra Brightening-XT, 30 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine uygun. Yüz, boyun, dekolte ve özel vücut bölgeleri için kullanılan serum, sabahları ve geceleri gerek duyulan bölgeye uygulanıyor. Üzerine uygun güneş koruması kesinlikle tavsiye edilen Cellcosmet Elasto-Collagen Ultra Brightening-XT, 30 günlük yoğun bir program olarak veya tüm yıl boyunca haftada 2-3 kez uygulanılması öneriliyor.
Cellcosmet Elasto-Collagen Ultra Brightening-XT 4’lü 348 TL – 12’li 1.016 TL.

seltek kozmetik

·         Cellcosmet Cellular Eye Contour Cream
Kırışıklıkların önüne geçen ve mevcut kırışıklıkları azaltan, canlandırıcı ve nemlendirici onarım sağlayan, tüm cilt tiplerine uygun olan Cellcosmet Cellular Eye Contour Cream 25 yaşından itibaren kullanılması öneriliyor.  Sabahları ve geceleri göz ve dudak çevresine uygulanıyor.
Cellcosmet Cellular Eye Contour Cream 809 TL.

·         Cellcosmet UltraEye Complex-XT
İnce çizgilerin oluşumunu önleyen, yoğun bir morluk ve siyah halka karşıtı sito kompleks Cellcosmet UltraEye Complex-XT, sabahları veya geceleri, ya da gerek duyulduğunda kullanılıyor.  Cellcosmet UltraEye Complex-XT, 25 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine uygundur.
Cellcosmet UltraEye Complex-XT 658 TL

·         Cellcosmet Gentle Cream Cleanser
Makyajın ve cildin nazik bir şekilde temizlenmesine yönelik yoğun krem temizleyici Cellcosmet Gentle Cream Cleanser, hassas ve kuru ciltlere için idealdir. Kuru cilde veya nemlendirilmiş yüz, boyun ve göz çevresine masaj yaparak uygulanıyor ve iyice durulanıyor.
Cellcosmet Gentle Cream Cleanser 414 TL

·         Cellcosmet Gente Purifying Cleanser
Makyajı çıkararak cildi nazikçe temizleyen, son derece ferahlatıcı, alkolsüz, sütsü bir jel olan Cellcosmet Gente Purifying Cleanser, tüm cilt tiplerine uygundur. Özellikle karma ciltler için ideal olan Cellcosmet Gente Purifying Cleanser, nemlendirilmiş yüz, boyun ve göz çevresine masaj yaparak uygulanıyor. Daha sonra pamuk ya da nemli havlu ile silerek temizleniyor.
Cellcosmet Gente Purifying Cleanser 414 TL

·         Cellcosmet Active Tonic
Mini peeling etkisiyle temizlik sürecini tamamlayan canlandırıcı etkili, alkolsüz losyon Cellcosmet Active Tonic, her yaşa ve tüm cilt tiplerine uygundur. Sabahları ve geceleri pamuk yardımıyla temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanıyor.
Cellcosmet Active Tonic 395 TL

·         Cellcosmet Activator Gel
Cildi sito ve fito uygulamalarına hazırlamak için geçirgenliğini ideal seviyeye getiren Cellcosmet Activator Gel, her yaşa ve tüm cilt tiplerine uygundur. Göz çevresi hariç temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine dairesel hareketlerle uygulanıyor. Etkisini göstermesi için 2-3 dakika beklenmesinin ardından durulanıyor.
Cellcosmet Activator Gel 404 TL

·         Cellcosmet Exfoliant Dual-Action
Enzimatik ve mekanik etkiye sahip, cilt yüzeyini ölü hücrelerden arındıran nazik soyucu krem Cellcosmet Exfoliant Dual-Action, hassas ciltlere uygundur. Göz çevresi hariç yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanıyor. Etkisini göstermesi için 2-3 dakika bekletildikten sonra nazikçe masaj yapılıyor ve ardından iyice durulanıyor. Haftada bir ya da iki kez kullanılması öneriliyor.
Cellcosmet Exfoliant Dual-Action 470 TL

seltek kozmetik


·         Cellcosmet Precious Mask
Cilt düzenleyici, aydınlatıcı, jel-krem maske Cellcosmet Precious Mask, haftada bir veya iki kez kalın bir tabaka halinde göz çevresi hariç yüze ve boyun bölgesine uygulanıyor. Etkisini göstermesi için 10-15 dakika bekletiliyor ve nazik masaj hareketleri ile soyarak temizleniyor.
Cellcosmet Precious Mask 734 TL.

seltek kozmetik


·         Cellcosmet Cellbust-XT-M
Göğüs hatlarını yeniden belirginleştiren, canlandırıcı ve gerginleştirici hücresel jel-krem Cellcosmet Cellbust-XT-M, 20 yaşından itibaren tüm cilt tiplerine uygun. Günde bir kez göğüslere, dekolte bölgesine ve boyun bölgesine nazikçe masaj yaparak uygulanıyor.
Cellcosmet Cellbust-XT-M 1.204 TL.

·         Cellcosmet&Cellmen Leg N’Foot-XT
Ayaklara ve yorgun bacaklara, uzun süre ferahlık hissi veren yağsız jel krem Cellcosmet&Cellmen Leg N’Foot-XT, ayaklardan dizlere kadar nazik bir şekilde masaj yaparak uygulanıyor.
Cellcosmet&Cellmen Leg N’Foot-XT 320 TL.


*Basın Bültenidir.

16 yorum:

  1. bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Fiyatlarının maşallahı varmış, herkes satın alamaz malesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırımızırujlublog evet maalesef öyle :-((

      Sil
  3. fiyatları cidden ne kadar da uygun öyle :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. qkozmetikpsikolojisi hahah değil mi ama...

      Sil
  4. Bir arastirayim bu ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deryasoygul evet ben de bakıyorum özellikle de göz kremine..

      Sil
  5. Yeni duyduğum bir marka. Ama fiyatlar bizi aşar.

    YanıtlaSil
  6. fiyatları pek yüksekmiş iremcim

    YanıtlaSil
  7. İç açıcı ürünler, vaatler ve ruhumu karartan rakamlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı sorma benim de karardı içim fiyatları okuyunca :-((

      Sil
  8. Hangi eczanelerden alabiliriz Antalyada mumkunmu bulmak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown hiç bilmiyorum nerede bulunur Antalya'da..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...