6 Şubat 2017

Ocak Ayı Alışverişleri..

Geçtiğimiz yıl sonunda yaptığım alışverişleri yazdığım yazının sonunda belirtmiştim ki 2017'nin daha ilk ayında az ve öz olmak bir yana  pusulam iyice şaştı diye ki nedenini şimdi bu yazıda göreceksiniz. Ama benim hiç bir suçum yok bütün yurt dışı alışverişlerim bu aya toplandı ve içlerinde daha elime ulaşmayanlar da var. 
kozmetik alışverişi
Şöyle bir kupleden sonra hemen detaylara geçelim diyorum.

make up revolution

Make up Revolution Ultra Blush paletler, golden sugar 1 ve 2 koleksiyonuma katıldılar. Bunlardan sanırım önce 2 numarayı alacaktım. Daha doğrusu sevgili Duygu benim için alacaktı, sonra kendisi 1 nolu paleti de satacağım alır mısın deyince o da benim oluverdi. Her iki palet de şahane, bu marka fiyatlarına göre toptan şahane zaten.

jeffree star cosmetics

Ahh çok yaramazlık yaptım biliyorum ama sevgili @makyajtelasi İngiltere'deyken hazır çok merak ettiğim Jefree Star Cosmetics skin frost King Tut ve liquid lipstick designers blood renklerini istedim. Çok da iyi etmişim diye düşünüyorum, yakında detaylı yazıları gelecek.

I hearth makeup

I Hearth Makeup ile devam, Too Faced'in çok sevimli kalp şeklindeki allıklarına dupe olan bu sevimli aydınlatıcı/allıkların üç rengini birden istedim. Bunları dediğim gibi Duygu sipariş verdi ve tambeauty.com dan aldı. Normalde 2-3 haftada gelen ürünler bu sefer 2 ayda geldi hatta tam ümidi kesmiştik ama sonuçta geldiler.

aliexpress

Kylie palet, tabi ki aliexpress'den aldım. Benim aldığım satıcı ne yazık ki dükkanını kapatmış. Ben gelen paleti çok beğendim, Kylie dupe kesinlikle değil, sadece ilk bakışta evet Burgundy palete benziyor ama renklerin alakası yok. Ama evet beğendim, pigmenti güzel, renkleri şahane bir palet bence. Instagram'da @maxielashesserum hesabı bana kirpik serumunu denemem için yolladı, denemeye başladım bakalım sonuçlar 1-2 ay içinde blogda olacak. Kalem ve ruj ise sevgili @makyajtelasi'nin hediyesi. 

rival de loop

Geçen alışveriş yazımda son anda bulup aldım dediğim Rival de Loop Golden 20's far paleti, 13 TL.'ye aldım. Bu fiyata göre tabi ki harika ama detayları gelecek. Onunla beraber yine Rossmann'dan Rival de Loop'un sınırlı üretim dediği aktif kömür içeren peeling ve maskesini aldım. Peelingi beğendim şimdilik bakalım.

color club

makyajsaati.com indirimlere doyamayınca ben de almalara doyamadım ve 9.99 TL.'ye bu 5 adet color club ojeyi alıverdim. 

madame coco

Madame Coco'yu daha doğrusu çalışanları pek sevmiyorum ama gitmeden de duramıyorum. Bu amber kokulu el sabunlarını aldım bu sefer de kokuları şahane diyebilirim. 

ikea mum

Her taraftan alışveriş yapmışken Ikea'dan da eksik kalmayayım dedim. Aslında pek çok şey daha aldım. Çoğu resim çekmek için aksesuar olacaklar. Bu mumlar da pek şahane kokuyordu, ben mum yakmayı değil ortaya koyup seyretmeyi seviyorum, çok güzel duruyorlar bence.  Tanesi 5 TL. falandı sanırım.


H&M makyaj süngeri

Kişiden kişiye değişebilir tabi ama ben H&M'in makyaj süngerlerini çok beğeniyorum. Daha hiç biri bozulmak bir yana hafifçe eskimediler bile. Daha önce aldıklarım da duruyor ama son olarak 3'lü pakette satılanları aldım. Fiyatı 20 TL. Niye 2 tane derseniz, 3. yü farklı bir yere çekiliş için ayırdım o nedenle benim kullandığım 2 tanesi burada. Özellikle o pembe renkli, geniş altlı sünger o kadar güzel ki fondöteni inanılmaz çabuk uyguluyor. Yumuşacık ve pof diye şişiyor. Ürünü de makul ölçülerde yiyor. Bu bakımdan eğer seviyorsanız alın bence.

Ocak ayı alışverişleri bu şekildeydi. Başta da dediğim gibi elime ulaşmayanlar var, hele de bir tane var ki onu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım bundan sonraki aylarda en azından bu kadar dibine vurmam diyorum artık ne yapayım. Alışverişlerimi beğendiniz mi, özellikle merak ettiğiniz bir şey var mı, yorum olarak yazarsanız onun incelemesine öncelik vermeye çalışırım tabi.
Sevgiler..

56 yorum:

  1. paletler şahane güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Kylie palet renklerine bayıldım canım,hepsi çok güzel güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım teşekkürler Şerifecim :-))

      Sil
  3. İrem'cim hepsini güle güle kullan, şahaneler! Hele o Jeffree Star aydınlatıcı bile başlı başına olay!.. Bir daha mı geleceğiz dünyaya diyorum :D Kocaman öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog bu sefer bir daha mı geleceğiz faslını epey aştım Blanacığım ama olsun pişman değilim diyorum :-)))) teşekkürler canım sevgiler...

      Sil
  4. Hihihihih yaşasın alışveriş kardeşliği!!!! Revolution gerçekten süper bir marka ya, aldığım her şey çok güzel çıktı! Özellikle Jeffrey Star ürünlerinin yorumlarını merakla bekliyorum! Hepsini güle güle kullan canım! Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım yaşasın valla en azından yalnız değilim :-)))) makeuprevolution'a bayıldım ne güzel olur Türkiye'ye gelse değil mi iyice batarız :-))) jeffree'yi hemen yazmaya çalışacağım sevgiler canım...

      Sil
  5. Make up Revolution paletleri muhteşem görünüyor:) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Kirpik serumunu çok merak ettim. O süngerlerden bir ben almadım sanırım. Görürsem tekrar alayım ya aklımda kalmasın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik görürsen mutlaka al canım özellikle o pembeden çok memnun kaldım..

      Sil
  7. Keyifle kullan hepsini:))))

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar güzeller...
    Bayılıyorum böyle değişik ürünleri görünce :)
    Çok teşekkürler, güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
  9. Güzel günlerde kullan hepsini de, bu arada alışverişin dibine vurmuşuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi teşekkürler canım .-)) evet yılbaşı doğum günü derken ipin ucu kaçtı bu ara :-)))

      Sil
  10. Allıklar ve ojelere bayıldım :) hepsini güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  11. güle güle kullan ablam hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu teşekkürler canım .-)) valla geç oldu ama sonuç harika oldu..

      Sil
  12. Güle güle kullan yaramaz kız 🙈 Ojeleri çok merak ediyorum. Yazdıysan geçmişe dönüp okuyorum ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam hahah teşekkürler tatlış .. yok daha yazamadım hatta çoğunu süremedim bile tırnaklarımdan biri kırık güzel durmuyor diye uzamasını bekliyorum ..

      Sil
  13. Hepsini güle güle kullan. Kalpli cicislere bayildim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya teşekkürler Deryacım :-)) onlar çok şeker hakikaten..

      Sil
  14. Rival de loopun komur iceren maskesini deneme sansim oldu indirimde oylesine iki adet almistim ama bu indirimde 5-10 kac bulursam alicam:D o kadar seviyorum ki hayatimda kullandigim bana gore en iyi maske hem nemlendirip kuru kuru yapmadan cildi bu kadar iyi temizleyen yatistiran olan sivilce varsa hemen gecmesini saglayan bi maske gormedim ben keske buyuk boyunu cikarsalar inanilmaz memnunum ayni serinin peelingini de bu ayin katalogunda gordum indirim de onu da alicam umarim maskenin performansini o da gosterir :) tum aldiklarini gule gule kullan hepsi sahaneler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derinçakır Derincim madem çok sevdim hemen ne varsa toparla çünkü sınırlı üretimmiş bunlar ben maskeyi daha bir kere kullandım çok bir şey anlamadım ama bu akşam bir kere daha deneyeceğim bakalım.. çok teşekkürler :-))

      Sil
  15. yazınız çok bilgilendiric hoştu ellerinize sağlık. sünger alacaktım. H&M e uğramak şart oldu. kylie nin lip kitleri ve diğer ürünleri merak ediyordum ama aliexpress ten daha önceden birşey getirtmediğim için çok emin olamıyordum blogunda görünce rahatladım bende ederim pigmentler vs de iyi diyosan. paletler çok zarif görünüyorlar. fiyatları konusunda bir araştırma yaptıktan sonra alabilriim. sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sümeyyekip çok teşekkürler.. aliexpressden bir şeyler almak her zaman risk ayrıca beklentiyi yüksek tutmamak lazım pıanı yüksek satıcılardan alışveriş yapın mutlaka daha güvenli olur.. hm süngerler gerçekten bu ara favorim bulursanız kaçırmayın derim..

      Sil
    2. @sümeyyekip rica ederim..

      Sil
  16. İrem'cim bahsettiğin kadar varmış.Yurtdışı kozmetikleri patlatmışsın resmen.Hadi son beklediğine de hafta sonu kavuşur tamamlanırsın inşallah :)
    Bu arada Barcelona'da kozmetik reyonlarını ne kadar gezdiysem,nasıl alışveriş yaptıysam buraya döndüğümde bizim Drugstore'lardaki bakışımı görmen lazımdı.Neyse detayları Cumartesi anlatırım.Çok çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin hahah Filizcim evet o son parçayı sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu..hafta sonu bir an önce gelsin valla çok özledim sevgiler canım :-))

      Sil
  17. Hepsi çok güzel �� Güle güle kullan İrem ablacım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @asimetrikblog teşekkürler Mehtapcım :-))

      Sil
  18. yeni yıl heyecanı sürmüş desenee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone yeni yıl doğum günü hiç bitmiyor bizde kutlama faslı :-))

      Sil
  19. Bu albenili yazını hayranlıkla, izleyerek okudum Kylie paletin renklerine bayıldım. Rdl paleti hala bulabilmiş değilim ümidi de kestim zaten.
    Uzun tırnaklara çok yakıştırdığım Color Club ojelere bayıldım ama hala neden almadım bilmiyorum.
    Madame Coco'nun bedava ürün dağıtıyormuş havasındaki personelini ben de hiç sevmiyorum. Sadece Avcılar şubesindeki personel beni şaşırtmıştı, baya baya ilgililerdi:)
    Bu arada ben de H&M süngerleri seviyorum, umduğumdan başarılı çıktılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı ay madame coco öldürecek beni düzgün bir personel olan bir şube bulsam oradan alışveriş yapacağım da bulamadım henüz.. color clublar bu kadar ucuzlamışken kaçıramazdım yani kesinlikle :-)) RDL den hala umudum var belki bir daha gelir bulursam bütün hepsini alacağım artık..:-)))

      Sil
  20. makyajsaatinden faydalanamadım ben yinee:( indirim sekmesini tıkladığımda hiçbir şey açılmadı kaç defa denedim oysa:( kısmet bi sonrakine artık:) çok güzel hepsiii, güle güle kullan:-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı ben de baya bekledim o indirimde anında almadım yani epey sürdü çünkü neyse bir sonrakine artık teşekkürler .-)))

      Sil
  21. Güle güle kullan canım hepsini her birini tek tek inceledim bayıldım. Duygu hanımın adresi ne acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler teşekkürler.. sonra yazarım sana ismini olur mu?

      Sil
  22. Ocak alışverişi yazısını yazarken bu yzını okumak içime su serpti adeta İremcim hahaha
    Çok güzel bir alışveriş olmuş, bence hem indirimler hem yurt dışından sipariş işleri bizi biraz bozan şeyler oldu bu ay, inşallah sonraki aylar öyle olmaz; en azından Şubat kısa da, alışveriş yapacak gün sayısı azalıyor :D :D
    Jeffree Star'ları merakla bekliyorum!
    Sevgiler,Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight Zeynepcim evet yurt dışından sipariş verme imkanım olunca bunları kaçırmadım artık sonraki aylar biraz daha dikkatli olurum diye düşünüyorum artık (olamadı tabi :D) neyse alınmış alınmıştır artık ne yapalım -))) jeffree mat ruj olay yalnız yakında yazısı gelecek sevgiler canım :-)))

      Sil
  23. Güle güle kullan cnm. Bazen diyorum ki bizi batırmasınlar diye mi bazı markalar buraya gelmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico hahah değil mi ama gerçi buraya gelene de bir ilk heves geçtikten sonra çok saldırmıyoruz sanki değil mi ?? teşekkürler sevgiler :-))

      Sil
  24. Muhteşemm, dolu dolu bir alışveriş ve süper ürünler. Güle güle kullan İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkür ederim canım sevgiler :-))

      Sil
  25. Güzel günlerde kullanılsın hepsi :

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası teşekkür ederim .-))

      Sil
  26. Hepsi ne kadar güzel ,güle güle kullan ablacığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme teşekkür ederim canım .-)) sevgiler..

      Sil
  27. Hepsi harika gorunuyor! Gule gule kullanin :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...