25 Ocak 2018

MaybellinexGigi Hadid Likit Aydınlatıcı İncelemesi..

Son zamanların popüler top modeli Gigi Hadid pek çok markanın yüzü olmakla birlikte bir de Maybelline ile ortaklaşa bir makyaj koleksiyonu çıkarttı. Aslında koleksiyon çıkalı baya oldu, ben Kasım ayında en güvendiğim yabancı youtuber Tati'nin bu koleksiyonun tamamını inceleme videosunu seyretmiştim. Ne yazık ki özellikle paletleri çok beğenmedi ve koleksiyonun tamamını Maybelline markasına göre aşırı pahalı bulmuştu ki haklı.  Ben de koleksiyonda zaten tek bir şey beğenmiştim o da Erin isimli ruj. Hafta sonu onu alayım mı almayayım mı diye bakınırken bu aydınlatıcıyı gördüm. Bu Tati'nin beğendiği ürünlerden biri, ben de rengini çok beğenince direk aldım.
MaybellinexGigi Hadid Likit Aydınlatıcı

25 ml. 'lik aslında minik bir ürün ve fiyatı 50 TL. indirime girer mi girecek mi bilemiyorum, girmeyebilir de. Ben Gratis'den aldım. Koleksiyonun geri kalanı bana göre çok arzu ettiğim şeyler değil zaten. Koleksiyonun ve ürünlerin bu kadar popüler olmasının bir nedeni de rengi diye düşünüyorum ben. Gerçekten herkesin beğendiği bir nude pembe renk olayı bambaşka yapmış. Ayrıca dikkat ederseniz Gigi Hadid holo harflerle yazılmış, ne hoş değil mi?

MaybellinexGigi Hadid Likit Aydınlatıcı

Koleksiyonda bir primer var ki primer desen değil, fondöten desen hiç değil ilginç bir ürün. Sadece kontur altına kullanmak için yapılmış yani kontur  primer, makyajda o adıma gerek var mı bilemedim ama aslında o ürünü sırf yazabilmek için almayı isterdim. Gerçi  sonradan da vazgeçtim ama indirime girerse bakabilirim. 

MaybellinexGigi Hadid Likit Aydınlatıcı

Oldukça pratik bir ambalajda satılan ürünün ucu ince ve içindeki üründe çok akışkan değil. En iyi şekilde ıslak süngerle uygulanıyor. Süngere ya da elinizin üzerine aldığınız ürünü pıt pıt uygulayın, hop tamam. Ama şunu da belirteyim, Maybelline normal serideki master kontur ürünleri yani likit olanlar buna göre çok daha pigmentli ve metalik görünümlüler. 

MaybellinexGigi Hadid Likit Aydınlatıcı

Krem gibi duruyor ilk başta ama elinizi oynattıkça ışığa göre pembe-beyaz hatta violet yansımaları görülmeye başlıyor. 


MaybellinexGigi Hadid Likit Aydınlatıcı

Oldukça ıslak görünüşlü,  pigmentli ama metalik olmayan bir aydınlatıcı, üzerine bir de bu meşhur pembe tonunda bir toz aydınlatıcı uygularsanız ay üssünden görünmeniz mümkün. 

MaybellinexGigi Hadid Likit Aydınlatıcı

Ben çok beğendim. Zaten son zamanlarda en sevdiğim aydınlatıcı tonu bu, H&M'den geçen sene aldığım aydınlatıcı&allık paletinde de tam bu tonda bir toz aydınlatıcı var. İkisi harika oldular beraber.


 Bu tarz değişik tonlu aydınlatıcıları seviyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz. Ama koleksiyonun diğer ürünlerinin rujlar hariç çok beğenilmediğini de bir kere daha hatırlatayım. Umarım indirime girerse Erin isimli ruju ve o bahsettiğim primerı da alıp yazacağım.
Sevgiler..


26 yorum:

  1. Bu koleksiyon benim de hiç ilgimi çekmedi İrem'cim. Daha çarpıcı renkler ya da normalde pek karşımıza çıkmayan bir şeyler olsun isterdim. Dediğin gibi en ilgi çekici yanı ambalajı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet ve de daha uygun fiyatlı olsun tabi ki..:-))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @duygununblogu evet ben de çok beğendim...

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet en beğendiğim aydınlatıcı oldu bir anda :-))

      Sil
  4. Çok şeker duruyor aslında rengi ama gerçekten markaya göre biraz pahalıymış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi marka işbirlikleri ve özel koleksiyonlar pahalı oluyor evet...

      Sil
  5. Paletlerin renkleri dışarıdan benim de çok hoşuma gitti; ama, fiyatlarını pahalı bulduğum için almaya niyetlenmedim. Bu aydınlatıcıya ise hiç bakmamıştım zira likitleri kullanmayı hiç beceremiyorum. Fakat senin elindeki renk çok hoşuma gitti. Belki indirim zamanı ben de bakarım ^_^ güle güle kullan İrem'cim, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet maybelline için çok gereksiz pahalı hakikaten 2 indirimdir takip ettim ama bu koleksiyon indirime girmiyor bir türlü :-(( kullanmak o kadar kolay ki süngerle pıt pıt tamam bitti üzerine de biraz toz geç harika oluyor :-)) teşekkürler :-))

      Sil
  6. Bu seri oldukça dikkatimi çekiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet renkleri falan çok dikkat çekici ve hoş aslında..

      Sil
  7. likit aydınlatıcı hiç kullanmadım ama denemek isterim, hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım evet bunun rengi çok hoş.. giderek alışabilirim likitlere ben de.. :-))

      Sil
  8. Güzelmiş aslında ben beğendim :)

    YanıtlaSil
  9. ah bu ambalajlar, ilk anda çok cazip geliyor. Koleksiyonla ilgili "güvenilir" yabancı bloggerları okuyunca ben de pek almaya heveslenmedim. Gratis'e gittikçe bulduğum ürünlere bakıyorum yetiyor :) Aydınlatıcılarda bu renk benim de ilgi alanımda. Likit üstüne toz aydınlatıcı ikilisine bayılıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün gerçekten ambalajını beğendiğim bir şeyi ilk etapta direnip almazsam sonra hevesim geçiyor zaten iş ki ilk gördüğümde direneyim :-))) yabancı vloggerları seyretmeden pek bir şey de almıyorum artık zaten daha iyi oluyor öyle sevgiler canım :-))

      Sil
  10. tonunu ben de çok sevdim :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet çok hoş değil mi :-))

      Sil
  11. çok güzelmiş ışıl ışıl şeyleri seviyorum abartılı sürmemek kaydı ile

    YanıtlaSil
  12. Likit aydınlatıcıları seviyorum ve bunun rengi harikaymış,indirime girerse alınacaklar arasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun indirime girer umarım ben de ruju istiyorum hala :-)))

      Sil
  13. Ambalaji cok güzel rengi cok pembe 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya :-))) evet çok pembe çok güzel...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...