10 Şubat 2019

Max Factor Miracle Glow Duo Pro Illuminator incelemesi..

Aydınlatıcılara ve aydınlık görünümlü makyaj ürünlerine son zamanlarda ilgi büyük biliyorsunuz. Bu nedenle Max Factor makyaj artistleri ile beraber cildin makyaj ile daha canlı, ışıltılı ve ıslak görünümlü olması hedeflenerek yaratılmış bir ürün Max Factor Miracle glow duo pro illuminator ve ismi de çok uzun. Neyse bakalım özellikleri neymiş ve neler yapıyormuş.



Ürün cildi canlı göstermeyi hedefleyen biri mat biri ışıltılı iki adet aydınlatıcıdan oluşuyor.  


Aslında bu ürünün 3 rengi var ve bu en koyusu, 10 numara light veya 20 numara medium benim cildime uygun olan renk. Max Factor bu renklerin universal olduğunu söylemiş ancak bunun pek mümkün olacağını sanmıyorum. 30 numara deep yani bu daha koyu, esmer tenliler için düşünülmüş, bana özellikle ışıltılı olan kısmı hiç uymuyor. Benim için krem far olabilir ancak ama tabi biraz deneyeyim dedim amacıma uygun olarak bakalım nasıl diye.



Krem aydınlatıcıları üzerine bir toz ürün ile desteklemezsem benim cildimde hiç kalıcı olmuyor. Nitekim bu da öyle oldu. Ayrıca aydınlatıcısı bizim alıştığımız gibi canlı, parlak ve yaldır yaldır değil. Metalik hiç değil.  İçinde mikro simler var, bunlar ışığı yansıtarak, aydınlık ve canlı bir ifade veriyor. Üzerine aynı tonlarda bir toz aydınlatıcı ile çok canlı duruyor gerçekten. Soldaki mat rengi kapatıcı gibi göz altına, elmacık kemiklerinin üzerine doğru gelecek şekilde uyguluyorum. Ayrıca çene, burun üstü, alın ortası gibi yüksek ve aydınlanmasını istediğim bölgelere de uygulama yapıyorum. Daha sonra aydınlatıcı kısmını normal olarak yine elmacık kemiklerinin üzerine uyguluyorum. Ürün kremsi olmakla birlikte çok yumuşacık değil, bazı ürünler parmağınızı değdirmenizle birlikte erir ya bu öyle değil. Yapısı daha sert, süngerle baya bir kazıyarak almama rağmen ne azalıyor ne de bozuluyor. Ayrıca kat kat uygulamaya da müsait. 


İçeriğini merak edenler için ..



Aslında kapatıcı/aydınlatıcı kısmı bana uyuyor renk olarak çok kötü ve koyu durmuyor ama bir tık daha açık olmasını isterdim, kesinlikle daha iyi duracak. Aydınlatıcı kısmının içindeki minik simler bu ürünü kullanmamdaki tek sebep, yüzümde üzerine daha açık bir toz aydınlatıcı sürsem bile o kadar güzel parlıyor ki gözümü alamıyorum. 

Normal fiyatı 45-50 TL. arasında olan bu ürünün 3 değişik rengine Gratis, Watsons, Rossmann gibi mağazalardan ve online kozmetik satış sitelerinden ulaşabilirsiniz.
Sevgiler..








25 yorum:

  1. Sevdiğim markalardan biridir.Bu üründe aklımızda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @incidennotlar :-)) indirimde bir bak beğenirsen ..

      Sil
  2. Bana da oldukça koyu geldi renkleri. Hoş bu konuda uzman olduğum söylenemez ama sizler paylaştıkça bir aşinalık oluyor sanki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu bence de olsun artık olmuştur kesinlikle .-))

      Sil
  3. Benim gözüm hep isiltili olanlara takiliyor 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @erya benim de öyle direk yüzüme sim sürüp gezebilirim o derece :-D

      Sil
  4. Tanıtım için teşekkürler
    Fikir sahibi oldum.

    YanıtlaSil
  5. Bu ürün bana pek uygun değil. Renk konusundan dolayı almam büyük ihtimal .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme sana en açık rengi olur bence:-))

      Sil
  6. Elimdeki aydınlatıcıları her gün kullanırım sırf bunu almak için max markasını pek severim bunu almak için her şeye değer çok hoşuma gitti faklı bir renk,güzel günlerinde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş ben de hergün kullanıyorum bunu gerçekten cildime güzel bir efekt veriyor..teşekkürler..

      Sil
  7. Cildinde duruşunu çok merak ettim =)

    YanıtlaSil
  8. 30 bana göre olabilir diyecektim ama uygulanmış halini görünce 20 diyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet sana da bana da 20 daha iyi olur bence..

      Sil
  9. @ilkeçevik aydınlık ve doğal bir duruşu var üzerine pudra bile gelse değişmiyor..

    YanıtlaSil
  10. Yanıtlar
    1. @lerzankara evet ben de onu alacağım bu bitince :-))

      Sil
  11. Kolunda uygulaması güzel duruyormuş bende bi inceleyeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @çiğdemkesik açık rengini çok seveceksin bence..

      Sil
  12. Koyu taraf far olarak çok güzel durur, tabi dediğin gibi yapısı uygunsa ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan kapatıcı ve bronzer olarak ve far bazı olarak kullanıyorum ve yapısından verdiği etkiden çok memnun kaldım bitince açık rengini alacağım kesinlikle :-))

      Sil
  13. Ben de bu rengini aldim. Bugday tenliyim.Mat kısmını goz kapağını ısıtmak için tiz far altina baz gibi kullaniyorum tavsiye ederim. Digerini de goz makyajına kullandım. Amacı dışında da kullanılabilir ürünler guzel olan da bu değil mi ;) tesekkurler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...