1 Şubat 2019

2019-2020 Yılının En Trend Gelin Saç Modelleri..

Konumuzdaki tüm fikirler özenle seçilmiştir, gelin adayları için son trend saç stilleridir! Bayanlar en güzel anları tabi ki gelinlik giydikleri anlardır. Bu özel zaman diliminde kusursuz ve eşsiz görünmek isterler. Gelinlik seçiminden sonra en önemli nokta saç modelidir. İşte bunun içinde gerçekten araştırma yapmalısınız gelişigüzel önerilerle olmaz. Bizde bugün sizlere gelin saç modelleri için en iyi önerileri sunduk. Gelin saçı diğer görünümlerden farklı ve özel olması çok önemlidir, çünkü o günün en iyisi olması gereken gelin adayıdır. Hal böyle olunca birbirinden özel görünümlerin taranıp belirlenmesi çok önemlidir. Biz bu yazımızda ünlülerin kullandığı fikirleri de sizlere sunarak onlardan ilham almanızı da sağlamaya çalıştık. Çünkü ünlü isimler her zaman bir ilham kaynağı olacaktır. Son zamanlarda evlenen birçok ünlü isminde saç modelleri ile en iyiyi daha kolay bulacaksınız. Şimdi de diğer detaylara bakalım.  

https://www.sacmodelleri.org/2018-gelin-basi-modelleri.html




Gelin Başı Modelleri Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

  • Yüz şeklinizi önemseyin buna uygun bir model seçimi sizi daha güzel gösterir.
  • Saç renginize göre tercihler artık daha önem arz ediyor. Saç renginizle saç modelinizi kombin yapın.
  • Yüzünüzde kusurlar var ise şayet bunu sadece fondöten ile gizleyemezsiniz, bu kusurları gizleyip daha güzel gösterecek saç modeli seçimi yapmalısınız.
  • Düğün için nasıl bir yer belirlediyseniz buraya göre saç şekillendirmesi yapmak doğru olandır. Örneğin kır düğünü ve salon düğünü için şekillendirmeler farklılık göstermektedir.
  • Saç tipinizi belirleyin ve buna uygun kalıcı modeller tercih edin. Kalın telli,ince telli,dalgalı,kıvırcık nasıl bir saç yapınız var ise buna göre saç stilleri tercihleri yapın.
  • Trendleri bilmeli ve demode tarzlardan uzak durmalısınız. Birçok bayan bu noktayı es geçip klasik seçimler yapıyor, bu da kişiyi çok sıradan gösteriyor.
  • Detayları atlamayın ve bu küçük noktalara daha önem verin.
  • Düğünü hangi mevsimde yaptığınız önemlidir, yaz, bahar,kışa uygun seçimler yapmak en doğru olanlardır.
  • Saç görünümünde damadı es geçmeyin, örneğin topuz yapıp damattan çok uzun görünümler çok hoş olmaz. Buna noktaya dikkat edin.
  • Kuaförünüzle seçim yapmadan önce iyi bir araştırma yapın ve ona istediğiniz modellerin fotoğraflarını gösterip sizin için en uygun olana karar verin.
 

Kuaförde Gelin Başı Fiyatları Ne Kadardır?

Saç stilini tabi ki evde yapmak olmaz bunun içinde mutlak bir kuaföre gitmelisiniz. Öyle normal saç modelleri gibi de hemen kısa sürede yapmak olmuyor. En az 3-4 saat uğraş gerekiyor, hal böyle olunca fiyatlar artıyor. İşte ne kadar ücretler ödemeniz gerek bunun hakkında sizleri bilgilendirelim. Tabi ki seçtiğiniz kuaföre göre fiyatlar değişecektir ama ortalama fiyatlar ise şöyledir: İstanbul İçin Fiyatlar: 500 TL ile 2500 TL arasında değişmektedir. Ankara İçin Fiyatlar: 400 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir. İzmir İçin Fiyatlar: 350 TL ile 2200 TL arasında değişmektedir. Adana İçin Fiyatlar: 350 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir. Bursa İçin Fiyatlar: 300 TL ile 1800 TL arasında değişmektedir. Gaziantep İçin Fiyatlar: 300 TL ile 2300 TL arasında değişmektedir. Konya İçin Fiyatlar: 250 TL ile 1900 TL arasında değişmektedir. Kayseri İçin Fiyatlar: 300 TL ile 1750 TL arasında değişmektedir.  

https://www.xn--gelinba-xfb72b.com/etiket/gelin-basi

Gelin Saçı Modelleri İçin En İyi Örnekler

1.Uzun Gelinlik Saç Modelleri

Uzun saçlar tabiki ilgi çekici ve göz kamaştırıcıdır. Uzun saçlarla ilgi odağı olmak çok daha kolaydır. Uzun saç modelinde hafif dağınıklık çok çok güzel duruyor. Ayrıca uzun saçlara kesinlikle aksesuar ekleyin,bu basit detaylar saçı ön plana çıkarıyor. Gelinliğinizle beraber çok konuşulan bir özel gün bu saç modeli ile sizi bekliyor.

2.Örgülü Taç

Örgülü tacı saç renginizle beraber kullanmanızda kesinlikle fayda var. Bu saç modelini ortaya çıkaran saç rengidir. Bunun içinde bu noktaya ayrı bir önem gösterin. Son derece trend bir görünümdür.

3.Romantik Dalgalar

Dalgalı saç modelleri sade ama hoş bir izlenim katar. Çok fazla detay sevmeyenler için ideal bir seçim olacaktır. Buradaki stil size ilham kaynağı olacaktır.

4.Romantik Saç Stili

Bu mutlu günlerde romantik görünümler vazgeçilmezlerdir. Omuzlara doğru uzayan saçlar ve hafif örgüler güzle bir bütünlük oluşturur. Romantik bir tarz gelinlikle beraber ortaya iyi sonuçlar çıkacaktır.

5.Örgülü Gelin Saç Modeli

Örgüler de her zaman var olmaya devam edecek. Örgülerle benzersiz saç stilleri oluşturabilirsiniz. Kesinlikle denenmesini önerdiğimiz modeller arasındadır.

6.Dağınık Gelin Saç Modelleri

Son dönemde bilindiği gibi dağınık stiller çok beğeniliyor ve çok tercih ediliyor. İşte bu trend gelin saç stillerine de yansıdı. Hafif dağınık saçlar artık çok fazla ilgi görüyor. Çok hoş ve şık bir görünüm katıyor. Yalnız bu modeli aksesuarla desteklemeyi unutmayın. Kendisine özel bir görünüm katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

7.Şık At Kuyruğu

At kuyruğu olur mu demeyin gerçekten mükemmel şıklıkta olan at kuyruğu saç modelleri var. Bu da işte onlardan bir tanesi. Kullanımı kolay ve son derece zarif bir görünüm katıyor. Kullanacağınız gelinlikle eşleştirdiğinizde ortaya çok iyi görünümler çıkacaktır.

8.Örgülü Kabarık Saç Stili

Örgülerle hacimli modeller harika görünüyor. Yeni trendlerin başında geldiğini söyleyebiliriz. Saç rengi ile eşleştirildiğinde ortaya mükemmel sonuçlar çıkacaktır. Şimdiden tüm hanımlara söylüyoruz bu şekillendirmeyi bir yere not edin.

9.Açık Gelin Saç Modelleri

Saçlarını toplamayı sevmeyenler için ideal bir stil. Açık saçları çiçeklerle ya da aksesuarlarla zenginleştirdiğinizde ortaya çok kusursuz görünümler çıkacaktır. Çok tercih edilenler arasında önde geliyor. Topuzla beraber çok kullanılanlar arasında zirvede.

10.Duvaklı Gelin Saçı Modelleri

Duvaklar ayrı bir görünüm katıyor. Bu şekilde bir aksesuar kullanmak isteyenler için ilham kaynağı olacak modelleri sunduk. Bundan sonra tercih yeni evlenecek hanımların olacak. 


*Resimler Google'dan alınmıştır.

9 yorum:

  1. Harika bir anlatım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Minik minik cicekler veya inciler kullanilan gelin saci modellerini cok seviyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet çok tatlı olur o şekilde:-))

      Sil
  3. ooo bahar yaz geliyooooo tabiiii gelin mevsimi başlıyooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet nisandan itibaren başlar düğünler..

      Sil
  4. Gelin saçı için seçtiğiniz modeller çok güzeller. Rüya gibi görünüyorlar. Saç modeli seçmek için ne çok dikkat edilmesi gereken detay var. Gelinlerin isi zor☺ Bilgilendirme için çok teşekkürler ⚘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemiiçinde küçük çiçekler olan gelin saçı benim çok hoşuma gider kendi saçım da öyleydi :-))

      Sil
  5. Minik minik cicekler veya inciler kullanilan gelin saci modellerini cok seviyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...