27 Şubat 2019

Beaulis Jelly Highlighter..

Gratis son zamanlarda yeni bir markayı hayatımıza soktu, ismi Beaulis ve tamamen Gratis'e ait bir marka. Marka pek çok değişik ürün içeriyor ve şu anda bütün Gratis şubelerinde olmasa bile çoğuna gelmiş durumda. Ürünlerin üretim yerleri değişebiliyor, ama tamamen Gratis'e özel üretiliyor. 

jel aydınlatıcı

Ben ilk olarak bir koleksiyon ürünü olan jel aydınlatıcı denemek istedim. Daha önce bu şekilde aydınlatıcıları sadece 1-2 high-end markada görmüştük.  Onlardan biri de Farsali ve Sephora'da 439 TL.'ye satılıyor. Yurt dışı satış fiyatı 34 $ ile 40 $ arasında yani 176-208 TL. arasında değişiyor. İki katından fazlaya satılması iyiymiş değil mi?

jel aydınlatıcı

Farsali'ye uzun zamandır göz koyduğum için bunu da hemen görür görmez alıp denemek istedim. Fiyatı 25 TL. olması lazım ve dediğim gibi bir koleksiyon ürünü. 

jel aydınlatıcı

Bundan başka 2 renk daha var. Bendeki 255 numarası ve 12 g. 

jel aydınlatıcı

Görüntüsü çok şeker, böyle çok sarı da değil tam pembe de değil, böyle rose gold bir tona da  benziyor ilginç bir renk. Bu renk hiç aydınlatıcım da yok, o nedenle görür görmez bunu seçtim. Yapısı da ilginç, mağazada denediğim Farsali'den o kadar farklı ki. Farsali daha yumuşak, daha jöle kıvamında. Beaulis daha koyu ve yoğun kıvamlı ama etkileri ve uygulaması aynı. Yapılarını tam açıklayamıyorum belki ama birbirlerinden çok farklılar bence. 

jel aydınlatıcı

Jel aydınlatıcıları likitler gibi ister parmak ister ıslak sünger yardımı ile uygulayabilirsiniz. Parmak yardımı ile aslında çok kolay uygulanıyor. Parmak ucuna aldığınız bir miktar aydınlatıcıyı hemen pıt pıt hareketler ile dağıtabilirsiniz. Ama dikkat etmeniz gereken husus çabuk davranmak çünkü çabuk kuruyor. Nemli sünger uygulamasında kuruma gibi bir sorun yok, ürün de nemli kalıyor. Tek başına uygularsanız çabuk sabitlenen, çok metalik olmayan ama ben buradayım diyen, hafif  ıslak bir görünüm veren ve oldukça kalıcı bir aydınlatıcınız olacaktır. Üzerine toz aydınlatıcı ile uygulama yaparsanız ıslak görünüm hariç geri kalan özelliklerini koruyacaktır ürünümüz.

jel aydınlatıcı

Uygularken çok az az almanızı ya da benim yaptığım gibi önce elinizin üzerine transfer etmenizi önereceğim. Yoksa resimde görüldüğü gibi hafif bir topaklanma olacaktır ki dağıtmakta zorlanabilirsiniz. 

jel aydınlatıcı

Bu ürün Türkiye'de üretilmiş, içindekileri görebilirsiniz. Son sıralarda parfüm görüyorum ki ürünün de hafif bir kokusu var.  Rahatsız edici değil, aksine hoş bir çiçek kokusu gibi.

Bu markadan denemek istediğim daha bir kaç ürün, özellikle de paletler var.  Mağazada testerlardan gördüğüm kadarı ile renkleri ve pigmentleri iyi, ilk indirimde alacağım. Sizin de değişik aydınlatıcılara merakınız varsa buna bir şans verebilirsiniz.
Sevgiler..

25 yorum:

  1. Yansımaları çok hoşmuş, hiç jel formatında bir aydınlatıcı denememiştim. merak ettim şimdi ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog oldukça ilginç ben sevdim :-))

      Sil
  2. Flormar'ın vardı böyle aydınlatıcı ve bronzerı, kullanamadan kurumuş kalmıştı. Umarım bunda öyle bir sorun olmaz. Rengi çok tatlıymış bu arada, sevgiler (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası onları hatırlamıyorum hiç ama bunun da zamanla özellikle kenarlardan kuruyacağını sanıyorum..

      Sil
  3. Sanırım dikkatli kullanılması gereken bir ürün. Fazla kullanımında sırıtır gibi. Hoş biliyorsun artık ben çok acemiyim bu konularda ama aşırı makyaj yapanlar itici ve yapay geliyor bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu ıslak süngerle uygulamada gayet iyi duruyor :-)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. @thenotsogirlygirl :-)) its definetaly weird looking..

      Sil
  5. Ben bunu kullanamam diye almamıştım ama rengi gerçekten çok hoş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe bence buğday tenliysen rahatça kullanırsın...

      Sil
  6. Sleek markası'nın vardı böyle ama bu daha hoşmuş sevdim <3 güzel günlerde kullanasın :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş çok teşekkür ederim.. Sleek'i hatırlamıyorum görmemiştim herhalde..

      Sil
  7. Peki beyaz ten için çok bağıran bir aydınlatıcı mı olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ahsenşimşek evet olur beyaz tenler için daha uygun bir renk var koleksiyonda..

      Sil
  8. @asueesua bak mutlaka canım hazır indirimde şu anda bir de..

    YanıtlaSil
  9. Mağazada gördüğümde ilgimi çekmemişti ama bu yazıda özellikle swatchtan sonra çok merak etmeye başladım :) Ama kullanımı zor ve rengi başlı başına çok güzel ama yüzde nasıl olur bilemedim. Kararsız kaldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minimalbakım mağazada tester oluyor genelde uygulama da yapıyorlarmış deneyip bakabilirsin..

      Sil
  10. Isil isil ne güzel 😊

    YanıtlaSil
  11. Renkleri çok güzel ama henüz mağazada testlerine denk gelemedim. Yapısı ilginç geliyor bana ama gerekli bir ürün mü bilemiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan :-)) tabi ki gerekli değil ama güzel yani..

      Sil
  12. Bu markayı ilk görüyorum. Şimdi söyle yansımasına bayıldım ama jel oluşu beni biraz düşündürdü. Ayarlama nasıl yapılır. Bazı yerleri fazla patlatmayayım diye ama rengini çok beğendim.

    YanıtlaSil
  13. @gülümseyüzüme nemli sünger ile uygulama kolay ve dozunda oluyor canım :-))

    YanıtlaSil
  14. Beyaz ten için uygun olan renk hangisi acaba?🖤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown daha açık pembe ışıltılı bir rengi var o olabilir..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...