20 Şubat 2019

Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu..

Yaz aylarında cildimi yağlandırmadan ya da ekstra parlatmadan gereken nemi vermek uzun yıllardır benim için bir problem oluyor. Fazla ağır bir nemlendirici kullansam cildim en geç öğleden sonra ya da aşırı sıcakta dışarıda kalmışsam o saate bile kalmadan kremi kusmaya başlıyor. Ya da o kusamadan ben terle birlikte siliyorum zaten. Yazın zaten ortalık çok nemli cildim yeterli nemi alıyordur diye bir şey de olmadığı için ben yine bir nemlendirici krem arayışına girmiştim ki sanırım Nisan ayında Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu ile tanıştım. 




Kadınlar Günü indiriminde 18-20 Tl. gibi bir fiyata aldım kremi, tabi şimdi fiyat artmış durumda.  Mayıs başından beri bütün yaz boyunca gündüzleri güneş kremi üzerinde, akşam eve gelip cildimi temizledikten sonra da yine yatana kadar nem vermesi için sürekli kullandım. Öncelikle Loreal nem terapisini başka bir kremin üzerine özellikle de bir güneş kremi üzerine sürerken biraz beklemeniz lazım ki cilt her iki kremi de emerek bütünleştirsin size de temiz ve pürüzsüz bir cilt kalsın. Bu aşamadan sonra makyaja geçebilirsiniz. Eğer kremi tek başına sürecekseniz de makyaja geçmeden önce bir süre beklemeniz gerekiyor. Kremin adı zaten aloe vera suyu olarak geçiyor, kıvamı hakikaten çok akışkan, onun için bekleyin krem emilsin sonra harekete geçin ve makyajınızı yapın.


Kremin yapısı oldukça nemli ve tutucu diye tarif edeceğim. Yani bir süre hafif yapışkan kalarak üzerine yapılan makyajı gayet iyi tutuyor. Loreal nem terapisi aloe vera suyunu kullandığım zaman ekstradan bir makyaj bazı kullanmak zorunda kalmadım. Cilt nemli ve düzgün olunca makyaj da üzerinde güzel duruyor haliyle.


Loreal nem terapisi aloe vera suyu ile yazın ferahlamanın bir başka yolu da kremi  buzdolabında tutarak sabah soğuk soğuk cilde uygulamak oldu benim için. Bu yöntem ile cilt hem nemleniyor hem de ferahlığını uzun süre koruyor. Ayrıca akışkan yapısı ile bir pompa ürün bütün yüzüme rahat rahat yetiyor.

Yaz ayları için buzdolabında tuttuğum krem sabah akşam sürdüğümde ferahlamakta da  da yardımcı olduğu için bu yöntemi size de önerebilirim. Krem hakkında bir de şunu diyebilirim, bazı kişilerde sivilce yapmış bana da ilk kullandığımda yaptı. O ilk hafta 2-3 sivilce çıkardı cildim, eyvah dedim ama sonra gayet normal bir şekilde kullanmaya devam ettim ve başka bir irritasyon ile karşılaşmadım. Kesinlikle cilt tipine bağlı bir olay, bende çıkan sivilcelerin çıkacağı varmış herhalde diyorum artık. İlk şişem bitti bitecek bu arada, seneye bahara kadar kullamayı bırakıp, baharda tekrar kullanmaya başlayacağım. Sizin Loreal nem terapisi aloe vera suyu ile deneyiminiz oldu mu, nasıl buldunuz kremi?
Sevgiler..

35 yorum:

  1. Ben büyük hevesle satın aldım ancak benim de cildime pek uygun olmadı bu ürün, sivilcelerimde beirgin artış gözlemledim, bırakınca geçti. Nemi hapsetmesi güzeldi ancak yollarımızı ayırmak zorunda kaldık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yaşaveanlatblog evet maalesef baya bir hassasiyet yarattığını duydum ben de epey bir kişiden ...:/

      Sil
  2. Bu losyonun içeriğini kesinlikle beğenmiyorum. O ferahlık hissini veren şey alkol; nem hissini veren de silikon. Yani sivilce yapan ve kurutan şeyler bir arada. Kuru ve hassas ciltler için olan çeşidinde bile alkol denat var (en kötü türlerinden biri) ve artık her yerde alkolün cildin en alt katmanlarına bile inebildiği bangır bangır söylenirken, bu kadar iddialı bir üründe neden kullanılır anlayabilmiş değilim. İçeriğe önem verip vermemek ayrı bir şey ama, cildi nemlendireyim derken, uzun vadede daha çok kurutan bir ürün bence... dikkatli olmakta yarar var :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet o konuda baya şikayet gelmiş içerik daha iyi olabilirdi dediğin gibi :-/

      Sil
  3. Çıktığından beri çok albenisi vardı bu kremin ancak içeriği pek hoşuma gitmediğinden almayı düşünmedim. Sizin cildinize iyi geldiyse ne güzel ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız evet benim cildim çok hassas değil dokunmadı rahatça kullandım..

      Sil
  4. Krem nasıldır bilmem ama bu fotoğrafı face'dede görmüştüm çok sevmiştim. Renk uyumu süper.

    YanıtlaSil
  5. Kullanmadım ama genel yorumun ve yorumlara göre çok ta benlik değilmiş.Özellikle sivilce konusunda :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden hımm olabilir evet .. sivilceye meyilli bir cildin varsa..

      Sil
  6. Çok merak ediyorum ama halen denemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun denersen beğenirsin umarım Senacım..:-))

      Sil
  7. merak etsem de halen deneyemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer kış için olmaz artık sanki yetersiz kalabilir..

      Sil
  8. Kullanıp seven gruptayım ben de :) Baz olarak da güzel iş görüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet baz olarak çok başarılı ilginç bir şey..

      Sil
  9. Iyiymis bu benim de yüzüm cok terler 😮

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya ay neyse yaz bitti de kurtulduk :-))

      Sil
  10. ya bu aloe vera her derde devaaaa yiaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet bütün yaz kullandım güneş sonrası aloe vera çok iyi geldi.

      Sil
  11. severek kullanıyorum bunu yaz boyunca hep kullandım :)

    YanıtlaSil
  12. Markanın ürünlerindeki kokuyu seviyorum ben de, bu da öyledir eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet değişik bir parfüm kokusu var bunda da...

      Sil
  13. Olumsuz yorumlardan dolayı uzak durmayı tercih ettiğim bir ürün bu nemlendirici jel krem. Ama makyaj bazı olarak aklıma yattı. İlk indirimde bakayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet baz olarak başarılı oldu bence...

      Sil
  14. İlk 5'te görmedikçe takmıyorum içeriği artık çok fazla. Çünkü High End markaya (Estee Lauder'e, Darphin'e, Caudalie'ye vs) ya da marka gönderisine aynı eleştiriyi yapamayanların, gelip diğer ürünlere yapmasını da anlamıyorum. Aloe vera oldukça yan etkisi olabilen bir ürün, o nedenle ilk başta sivilce yapması normal bence. Ayrıca bu içerik konularında ben genellikle Pubmed gibi akademik makaleleri tercih ediyorum. Orada burada yazan her şeye inanacak olursak alacak birşey kalmıyor. Ki akademik olarak kesinliği olmayan şeyleri abartmamak lazım =) Kalemine sağlık İremcim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet ben de aynen bu şekilde düşünüyorum.. loreal ve Estee'nin içerikleri çok benziyor aslında değil mi :/ çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  15. sivilce olayı korkutsada elimdeki diadermine bitince denemek istiyorum bir de bazı maddeler ilk etapta sivilce yapıp sonradan normale dönebiliyor benim cildimde bu yüzden cesaret edebilirim sanırım. tenk yuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melcisblog içinde aloe vera olduğu için önce bir tepki vermesi normaldir deneyebilirsin :-))

      Sil
  16. Bende nem terapisi kullanmaya başlamıştım ama pompası bozuldu ve daha açmayı beceremedim. Özellikle yaz aylarında kullanmak istiyorum. Güneş ,deniz sonrası beni çok rahatlatacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet ya açılacak gibi değil o bitince dibini sıyırmak için ben de denedim çünkü :-)))))

      Sil
  17. Bu ürünü seven çok sevdi sevmeyen de hiç sevemedi nedense :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kedushca evet çoğunlukla içerik yüzünden karşı herkes ama benim cildime dokunmadı yani :-))

      Sil
  18. Bende ciddi anlamda sivilce yaptı. Sivilcesiz bir cildim var ve son zamanlarda acayip bir artış gözlemledim. Sebebini bulamıyordum ta ki aklıma bu ürün gelene kadar. Kullanmayı kesicim:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @huriyekahveci içindeki aloe vera bazı ciltlere çok ağır geliyor ve kusma yapıyor evet çok kişiden duydum bana bir kaç sivilce çıkarttı ve geçti bir daha da bir şey olmadı..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...