13 Ekim 2017

Rival de Young Sprey Makyaj Bazı..

Yaz kış makyaj sabitlemek çok önemli ama tabi yaz aylarında özellikle dışarıda sıcaklık ve nem tavan yapmışken daha da bir önem kazanıyor. Kimse daha öğlen olmadan makyajı dağılsın, fondöten yerinden oynasın istemez. Bu nedenle makyajımı yapmadan önce bir krem makyaj bazı kullandıktan sonra Rossmann'da gördüğüm Rival de Young'ın makyaj koleksiyonuna yeni katılan sprey makyaj bazını da denemek istedim. 

Sprey Makyaj Bazı

Aslında bu ürünün bir de makyaj sabitleme spreyi var, onu da almıştım ama kullandım bitirdim ve açıkçası onu çok beğenmediğim için blogda ayrıca bahsetmeyeceğim. Ama bazın durumu ayrı. Şu anda 3. şişemi kullanıyorum ve yaz boyunca gerçekten memnun kaldım. Hatta ben karma-yağlı cilde sahip olduğum için alta normal bir krem baz daha sürdüm ama kuru ciltliler bu spreyi tek başına da yaz-kış kullanır bence. 

Sprey Makyaj Bazı

2-3 fıs şeklinde yüzüme sıktığım spreyi ellerimle tampon hareketlerle yavaşça yüzüme yedirdikten sonra artık fondöten uygulamasına geçebiliyorum. Sürdüğüm fondötenin renginde ve yapısında hiç bir değişikliğe neden olmaması ve sünger veya fırça ile uygulamada fark yaratmaması benim için ikinci ve üçüncü artısı oldu. 


Sprey Makyaj Bazı

İçeriği hiç fena değil, tridecyl salicylate bir çeşit nemlendirici ve kernel oil ise kayısı yağı oluyor. 

Tek sıkıntısı varsa o da 50 ml. olan aşırı küçük miktarı oluyor burada. Bir yaz boyunca 3 adet kullandığıma göre ayda bir bitirmişim demektir. Havalar normale dönünce artık kullanmam sanırım ama gelecek yaz için yine yardımlarına başvuracağım ve umarım satıştan kalkmaz.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. Bunlar yine hiç duymadığım şeyler, makyaj bazı hmmm...kız biraz da tüketim olsun diye mi yeni yeni şeyler icat ediyorlar bunlar?:)))hani eskiden yoktu renkli için ayrı deterjan, siyahlar için ayrı deterjan, yakında her renk için ayrı deterjan çıkacak:)))
    Aman neyse...güle güle kullan Audrey'ciğim önemli olan bu.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben sektör çok çok geniş canım ve icat edilebilecek şeyler bitmiyor hakikaten makyajsever o kadar fazla insan var ki artık eskisi gibi değil.. teşekkür ederim :-))

      Sil
    2. Ben de aynen bücürükveben noktasındayım. Takip edemiyorum kozmetiğin çeşitliliğini:)))

      Sil
    3. @saadetuslu :-)) biliyorum çok makyaj yapmayınca konuyla ilgilenmiyor insan ister istemez...

      Sil
  2. Nemlendirici bir baz galiba, değil mi İrem'cim? Aklımda olsun benim de... şimdi Colourpop'un sprey bazını kullanıyorum; bu da ona muadil olur gibi o zaman :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik kuru ciltte evet daha nemli durabilir sanıyorum .-)) colorpop daha iyidir sanırım ben asıl morphe ve revolution markalarının baz ve sabitleyici spreylerini merak ediyorum keşke morphe gelse Türkiye'ye bence hatta :-)))

      Sil
  3. Makyaj bazimdan memnunum ama yeni far bazimdan memnun değilim. Yine göz kapağımda birikme yapıyor. Balm a dönucem yine sanırım. İndirim bekliyorum 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın rival de loop mu far bazın Nilgüncüm ? Balm'ı herkes sevmiş ama ben de onu pek sevemedim en güzeli Essence'in eski bazıydı keşke yine olsa bir de mac paint pot ların soft renkleri iyi baz oluyor :-))

      Sil
  4. ilk kez gördüm not alıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer rossmann'a gittiğinde bir incele canım bunu :-))

      Sil
  5. Bende Revolution 'ın sprey bazını almaı planlyordum. Bunu da alayım sen beğendiysen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu evet ben de onu sabitleme spreyi ile birlikte gelir gelmez alacağım..

      Sil
  6. Cilt tipimiz az çok benzer olduğundan aklımda olsun benim de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet seneye yaz aylarında bakarsın canım .*)

      Sil
  7. Sayende sonunda alacağım bu ürünlerden bir tane,sırf meraktan :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden :-)) umarım memnun kalırsın..

      Sil
  8. ben bu urun ukullanmadım size yetişemiyorum İrem hn maşallah güzel ürünler kullanıyorsunuz .sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı :-))) teşekkür ederim sevgiler ...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...