16 Ekim 2017

Bee Beauty Soyulabilen Altın Maske..

Hayatımın hatasını, hatalarımdan ders almayarak yapıyorum sanırım ben. Be kadın peel off maskeler canını yakıyor işte niye illa kullanmak için direnirsin anlamak mümkün değil. Ambalaj üzerinde gold, firming, sıkılaştırma, kafein özü gibi kelimeleri görünce dayanamadım, merakıma yenilerek aldım ve denedim tabi ki. 

Bee beauty maske

Bir de devasa boyut yani 150 ml. ve fiyatı da 14-15 TL. diye hatırlıyorum. Bee Beauty genelde memnun da kaldığım bir marka bu arada. 
Bee beauty maske

Maskeyi uygulamak oldukça kolay çünkü bazı diğer maskeler gibi çok yapışkan veya akışkan değil. Yine de sürerken bir kedi dili fondöten fırçası ile sürüyorum ben. Hem ellerim kirlenmiyor hemde ürün ziyan olmuyor.

Bee beauty maske

Maskenin yapısı..


Bee beauty maske

Bee beauty maske

Gelelim uygulamaya, şöyle çok kalın değil, ince de değil ortalama kıvamda ürünü yüzüme uyguladım. İlk hatam hiç deneme yapmadan, sadece burun ve alın bölgesine değil tüm yüze uygulamam oldu o maskeyi. Ama doğal olarak maske arındırıcı, temizleyici değil sıkılaştırıcı. Ben de tabi bütün yüzüm sıkılaşsın istiyorum. 

Bee beauty maske

Neyse maskeyi sürdük, kurumasını bekliyoruz. Bir kere çok ince sürerseniz çabuk kuruyor ama soyulurken zorluk çıkartıyor, sürekli kopuyor falan. Bu yoğunlukta sürülen maskenin kuruması 20-25 dakika alıyor. Daha gecikmeyin çünkü kurudukça cilde yapışma seviyesi de artıyor. 

Bee beauty maske

Evet sürdük, kurudu şimdi çıkartacağız. Ucundan güzelce kaldırınca ve eşit kalınlıktaysa evet tek parça halinde çıkar, onda bir sıkıntı yok. Ama bu kadar mı acıtır bir maske, çıkartırken çığlık attım resmen artık. Bu kadar acıttıktan sonra sıkılaştırsa ne sıkılaştırmasa ne olur. Zaten cildi çekiştirdiği için sıkılaştırma etkisi de olmuyordur bence. 


Bee beauty maske

İçeriği de eh işte ne çok iyi ne çok kötü.

Bu sefer merakımın sonu pek iyi bitmedi. Maskeyi bütün yüzüme uygulayamıyorum ama atmak da istemiyorum. Belki sadece elmacık kemiği bölgesine uygulayıp kullanırım diye düşündüm ama değer mi bilemedim. Siz ne dersiniz?
Sevgiler..


39 yorum:

  1. bana göre değilmiş o zaman :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer yapışan soyulan maskeleri sevmiyorsan yok değil ..

      Sil
  2. İçinde gerçek altın var sandım bir an:)))neyse madem canını yakıyor almazsın bir daha olur biter:))
    Çok teşekkürler tanıttığın için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben içinde gerçekten altın tozu olan maskeler de var ama inanılmaz pahalı şeyler onlar :-((

      Sil
  3. ben de merak edip denemeyi düşünmüştüm ama pek bildiğim bir marka olmadığından ve çok büyük bir tüp olduğundan vazgeçmiştim, iyi ki almamışım dedim şimdi. yerine Nivea'nın 2'li ufak paketlerindeki soyulabilen maskelerinden denedim, fena değildi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci bee beauty çeşitli ürünlerini deneyip sevdiğim için şans vereyim demiştim ama olmadı :-(

      Sil
  4. Tam bende alsam mı diye düşünürken vazgeçiverdim 🙈
    Aynı hatayı bende siyah maskede yapmıştım o günden sonra tüm yüzüme uygulamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider siyah maske de soyuluyor değil mi onu en azından sadece T bölgesine uygulayabilirsin ama bu sıkılaştırıcı olunca bir faydası da olmayacak yani..

      Sil
  5. tüh ya kötü bir deneyim olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet ya öyle oldu ne yazık ki :-(

      Sil
  6. Bence alkol içeriği nedeniyle başta uzak durmak gereken bir ürünmüş :) Peel off maskeleri ben de hiç sevmiyorum; hatalarımdan ders aldığım için de artık alıp kullanmıyorum :D Bir de, peel off olunca nasıl sıkılaştıracak onu anlamadım pek :) ama sağolasın, sayende merakımızı gidermiş olduk :))) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik :-)) tamamen bu merak zaten başıma gelen.. ama artık tramam bir daha peel off maske asla almam ve kullanmam da.. bunu da bir daha kullanacağımı hiç sanmıyorum..

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü bence kimseye göre değil :-))

      Sil
  8. Ben çok merak ediyordum, İndirimde yakalarsam mutlaka alayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ezgicenarice alma canım alma ben sana bunu yollayayım çok merak ettiysen :-)))

      Sil
    2. Şuan indirimde 9.90 tl

      Sil
  9. İlk kullandığım canımı yakmasına rağmen ben de 3 tane daha denemiştim. Sadece 1 tanesini (yves rocher) sevmiştim. Ürün bitirmeyi sevenler için dev boy olması ve ilk kullanımda memnun olunmaması çok acı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda ben de öyle Missha kullanmıştım çok canım yandı ama inatla da deniyorum canımı acıtmayan tek peel off glam glow oldu.. pahalı falan demeyip onu alacağım yine :-))

      Sil
  10. Aynı maskenin bende silver olanını almak gibi bir hataya düştüm İremcim.:(Aslında bu tür maskeleri pek sevmem ama yok altın maske yok gümüş maske şöyle iyi böyle güzel vs. gibi şeyler duyunca meraktan aldım.Ama kokusu beni bitirdi buram buram alkol resmen uyguladıktan sonra gözlerimde solunum yollarımda ciddi bir yanma yapıyor.Allahtan cildimde bir reaksiyon yaratmadı ama kendisini pek kullanabilir bulmadım doğrusu bu kadar yoğun alkol içeren bir ürünün faydadan çok zararı olur gibi.Bu arada yapışma olayı bende olmadı ama çok dikat etmek lazım bu tür maskeler yüzünden acillik olanlar var ,Allah korusun güzelleşelim derken başımıza iş açmayalımda .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı evet ben de almamalıydım bunu ama neyse artık merakım geçmiş oldu.. zaten bu yazıdan sonra bir sefer daha ancak kullanabildim onda da yanaklarımda hafif bir kızarıklık meydana geldi ve kendisi direk çöpe gidiyor :-(((

      Sil
  11. soyulan maskeler en sevdiğim maske türüdür. Temizlemeyi zaten biz yapıyoruz, maske de sıkılaştırsın yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk Elifcim valla sıkılaştıracağına güvensem katlanırdım acısına.. bunun için en iyisi glam glow :-))

      Sil
  12. At gitsin sakladığına değmez

    YanıtlaSil
  13. acıtması kötü olmus bende meraktaydım bu ürünü:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus evet ya feci acıtıyor ...:-((

      Sil
  14. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Ben bu ürünü kullandım bi kaç kere sürdüm ama yüzümden soyarken canım çok acıdı ya tüylenme olurmu diye korkuyorum sizce :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız tüylenme olmuyor ama evet soyarken acayip can acıtıyor.. :-((

      Sil
  16. Bu maskeyi ben yeni aldım indirime girmişti 10 lira gibi bir fiyata aldım birkeredaha uyguladım çıkarırken hiç zorluk yaşamadım canımı yakmadı acaba benimki sahtesi diye düşündüm 😅😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onknown yok gratisden aldıysan sahte değildir de cilde göre de değişiyor olabilir benim acı eşiğim daha düşük mesela...

      Sil
    2. Bende bugun kullandim. Acitmadi. Abartilmismi acaba?

      Sil
    3. @adız cilt tipine göre değişiyor olabilir benim canım çok yanıyor yani..

      Sil
  17. Bende bu mask kullaniyorum ama inanilmaz memnun kaldim yani ciltte cikartirken bi acima falan olmuyor o siyah mask olan bi durum acidi diye cildine zarar verecek diye dusunme yani atmana gerek yok guven ile kullanabilirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown benim canımı yakıyor denedim biliyorum ..

      Sil
  18. Cildi yağlı olanlarda acıma olmadığını dusunuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız olabilir benim de cildim karma ama yine de acıyor..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...