2 Ekim 2017

Eylül Ayı Bitenler..

Dünden beri instagramda yazıp duruyorum, Eylül ayı nasıl bitti de Ekim geldi ben hiç anlamadım. Tabi ayın nasıl geçtiğini anlamayınca bitenler torbamın da dolup taştığını anlamamışım. Dün yatağın üzerine boca edince hepsini gözlerim açıldı resmen. Bu ay için kendimi tebrik ediyorum gerçekten. Burada göreceğiniz bütün cilt bakımı, saç ve güneş ürünleri son damlasına kadar bitmiştir. Makyajın da bazıları bitti bazıları da o kadar eski ki artık durmalarında bir fayda yok, o nedenle çöpe gitti. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.

Cilt bakımı ile başlayalım, Loreal arındırıcı kil maskesi, fena değil ama yeniden alır mıyım hayır almam. Çok da aman aman değil. Bir de bir yerde bunların glam glow maskelere muadil olduğunu okumuştum ki mümkün değil böyle bir şey. Kiko ve Biopelle serumlar, çok üzgünüm bittikleri için. Her ikisi de şahane ürünlerdi. Kiko serum aydınlatıcı olduğu için gündüz, Biopelle toparlayıcı olduğu için gece kullandım. Himalaya neem scrub, en sevdiklerimden biri, yapısı hafif ve güzel arındırıyor. Yeniden alınabilir. Mia Organical el kremi, güzel bir krem ama bu marka organik olduğu için fiyatları biraz pahalı geldi bana. Jergens nemlendirici krem, nereden aldım hatırlamıyorum ama fena değildi. Cyrene nemlendirici, yine çok beğendiğim bir nemlendirici, sürpriz kutulardan çıkmıştı bu da, şu anki fiyatı 128 TL.


İkinci sırada makyaj temizleme ürünleri var. Diadermine misel su, sakın bitirdiğime bakıp aldanmayın bunu tamamen makyaj fırçası temizlemek için kullandım. Sadece bir kaç defa denemek için yüzüme kullandım, orada da beğenmedim. Diadermine göz makyajı temizleme suyu, bu çift fazlı olduğu için fena değil ama çok da tercih edeceğim bir ürün olmadı. Cosmed makyaj temizleme sütü, çok beğenmedim. Uni göz makyajı temizleme diskleri, çok başarılı ve seyahatler için mutlaka alın derim. LRP misel su, işte bunu seviyorum. Başarılı bir misel, Avene ve Bioderma ile ilk sırayı paylaşır benim için. 


Saç ve banyo ürünleri,  More Then Soap el yapımı shower jel tuhaf bir üründü, eski harlı sabunların kokusu ve etkisi olan bir üründü, çok beğenmedim. Isana'nın iki şampuanı, Forbidden Apple olan iyi değildi ama boyalı kızıl saçlar için olanı fena değil, tekrar alınabilir. Bioblas şampuan bunu da sevdim. Loreal Elseve mucizevi bakım yağı, yaz aylarında çok kullandım. Gelecek sene tatile gitmeden tekrar alacağım, denizde çok iyi geliyor saçıma çünkü. 


Ayın yarısını tatilde geçirmenin sonucu olarak biten güneş ürünleri, Piz Buin marka olarak çok severim. Kokusu şahane ve koruması da iyi bence. Nivea 6 GKF'lü ve havuç özlü güneş kremi, bunu ancak son günleri o da normal 30 faktörlü bir krem üzerine sürüyorum. O şekilde de etkisini gösteriyor yani. Bee Beauty 30 faktörlü güneş yağı, kokusu da güzel koruması da ama içerik çok iyi değildi. La Roche Posay sprey güneş koruma, fiyatına rağmen spreyler arasında en iyi korumaya sahip ürün benim için. Tek sıkıntı çok çabuk bitiyor. 


Ixora deodorant, kokusu güzel, koruma da fena değil. Imaj sprey saç boyası, kullandım arada ama çok sevemedim. Femme fresh intim yıkama jeli, sanırım basın ürünüydü ama ben bu tarz jelleri kullanmıyorum ve gerekli de bulmuyorum. Duş jeli gibi kullandım, zaten çabuk bitti. Oriflame simli  roll-on, simleri yaldır yaldır, çok sevmiştim ama kurumuş. Dibinde kalmıştı zaten, yeniden görürsem alırım yani.


İşte bunların tamamı çöp artık. gerçi hepsini baya baya kullandım diyebilirim, o yüzden içim yanmadı açıkçası. Flormar BB krem güzeldi, bunun dibinde az var zaten baya kullanmışım. Avon BB'de aynı şekilde. Bir zamanlar ne çok BB almışım artık hiç kullanmıyorum. MUA palet, çok eskidir naked palete dupe'du bu. Çok kulandım. Kapağı kırılmış o nedenle attım. Inglot palet, kendim yapmıştım. Pudrası ve allığı bitti, farlar duruyor. Catherine Arley pudra, bunun da dibini sıyırdım resmen. 


Ufak bir atılanlar, bitenler, gidenler yığını. Bunlardan bir kısmı bitti, bir kısmı baya azaldı, bir kısmı kurudu, bir kısmından da ben sıkıldım.  


Bunlardan en bahsetmeye değecek olanları göstereyim hemen. Nivea hydra care dudak balmı, bunu roacutan tedavisi gören oğlum kullandı. Bu yaz 3-4 tane bitirdi ve Bioderma'dan sonra en sevdiği ve dudağına en iyi gelen balm da bu oldu zaten.


Flormar'ın mürdüm rengi eski bir maskarası, renge bayıldım ama fırça çok kötüydü. Bir süre sonra iyice bozuldu ve atmak zorunda kaldım.


Maybelline strobing stik, evet dibine kadar bitirdim. Tek başına bana yetecek bir aydınlatıcı değil. O nedenle süngerle bol bol sürüp üzerine de toz aydınlatıcı geçiyorum. 


Pamuklar, ıslak mendiller, sabunlar vs. Isana sıvı sabunlar harika ötesi. Ben sadece onları kullanıyorum çoğunlukla artık. Eklips konjac sünger, bu da sürekli kullandıklarım arasında. İndirimde 15 TL.'den 8 TL.'ye düşmüştü o yüzden stokladım. Ortadaki sünger gibi şeyi Watsons'dan almıştım. Duşta yüzümü sabunlamak için, maske çıkartmak için falan kullanıyorum. Thalia sabun, muhteşem bir kokusu var. Benri ıslak mendil, indirimde almıştım, fırça temizlemeye kullanıyorum.


Benri organik pamuk, diğerlerine göre çok yumuşak değil. Farkı nedir bilemiyorum. bu konuda ayrıca bir yazı yazsam mı diye düşünüyorum şu an. yani organik ve organik olmayan pamuklar arasındaki fark nedir diye, bakalım karar vereceğim.

Evet nasıl performans ama, ben beğendim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Sevgiler..


48 yorum:

  1. eylül nasıl bitti değil mi bende hiçbirşey anlamadım.. bir anda kışa geldik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bolkahveli evet hava birden bozunca ne olduğunu anlamadım ben..

      Sil
  2. Tebrik ediyorum İrem'cim, eylül senin için hakikaten bayaca bereketli geçmiş. :) Yenileri güle güle kullan, çok sevgiler...<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog :-))) teşekkürler canım evet tatildi falan baya ürün bitmiş ben de şaşırdım ..

      Sil
  3. Valla helal olsun dibini sıyırmak tabirini usulunce yerine getirmişsin o zaman yenilere yer açılmış oluyor alışveriş başlasın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet özellikle makyaj temizleme kutumda baya bir yer açıldı :-))

      Sil
  4. Oy oy ne çok biten varmış böyle. Yeni keyifli alışverişler dilerim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet bu ay biraz kendimi aşmışım :-))

      Sil
  5. Hava soğudu bile:( keşke bir ay daha ılık kalsaydı...doğalgaz masrafı malum:((
    hepsini güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben biraz ısınır bence direk kışa geçmeyeceğimizi umuyorum .. pastırma yazı var hem değil mi :-))

      Sil
  6. Harika yine bir çok ürün bitmiş, kil maskesini merak ediyordum almayayım en iyisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri diğerlerinden pek bir farkı yok bence maskenin ..

      Sil
  7. bu sezon güneş ürünü çok bitirdim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ğmrantuncer evet güneş ürünlerinin bitmesi bonus oldu doğrusu :-))

      Sil
  8. OOOOOV çılgınsın demek istedim!!! Tam boy ürünlerden ne çok biten olmuş, harika valla! Organik olan pamukların cişldi daha az çizdiğini okumuştum sanki ama ben genelde pamuksuz bir hayatı tercih ediyorum ^_^ Maybelline Strobing Stick bence de çok güzel bir aydınlatıcı ama benim herhangi bir aydınlatıcıyı bitirme ihtimalim yok bence :D Yenilerini güle güle kullan!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik :-))) teşekkürler Başakcım o maybelline strobing stiki nasıl hunharca kullanıp bitirdim inanamazsın :-)) organik pamuklar hakkında evet bir araştırma yapacağım .. nasıl pamuk kullanmıyorsun ki en azından tonik sürmüyor musun artık ?

      Sil
  9. Aylar çok çabuk geçiyor gerçekten bişey anlamıyoruz. Cosmed'in yüz temizleme jelini bende beğeniyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider evet ekim kasım derken bir bakmışız yılbaşı gelivermiş :-))

      Sil
  10. guzel markalar tuketmissiniz ne güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı evet öyle oldu bu ay :-))

      Sil
  11. senin çöp poşetin nasıl oluyo acabaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-))) bunun ağzı zor kapandı yani..

      Sil
  12. Çok dolu dolu ve aşırı faydalı bir yazı olmuş, Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  13. Beni deep gönderdi :) Gerçekten çok güzel bir blogunuz var :)Ekimin gelmesi size biraz masraflı olacak gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemözdemir hoşgeldiniz :-)) teşekkür ederim. yok her zamanki kadar masraf yaparım da asıl yılbaşı geliyor o zaman ne yapacağım bilmem :-))

      Sil
  14. Epey güzel ürün bitmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet bu ay kendimden çok memnunum ben de :-))

      Sil
  15. Süper bir performans gerçekten, ben bitenler poşetime bakmadım henüz, sayı olarak benim için de sürpriz. Ama mümkün değil seninki kadar çok olsun.
    Bence gelsin yeniler, sence?
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi bu ay görene kadar ben de anlamamıştım sürpriz oldu son 10 gün az kalanlar da bitince performans arttı tabi :-)

      Sil
  16. Ben de anlamadim Eylül çok çabuk geçti. Ne çok sey bitirmissin 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya Deryacım bu hızla gidersek yılbaşı geldi bile yani :-))

      Sil
  17. Tebrikler irem'cim baya yer açmışsın yenilere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet makyaj temizleme kutum boşaldı çok memnunum :-))

      Sil
  18. Ya performansın çok iyi Eylül de, bende hep yapıcam diyorum unutuyorum aslında çok iyi bir yöntem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak bittiği anda bir kenara ayırıyorum ben ürünü sonradan kolay oluyor toplaması..

      Sil
  19. Oy oy oy kocaman bir maşallah sana canım.Süper bir perfonmans göstermişsin cidden.Aslında bende yavaştan bitenler postları yazmaya başlasam iyi olacak ama biriktirebilirmiyim boş ambaljları işte ondan emin olamıyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım ben bitenleri ayrı bir poşete atıyorum Şerifecim böylece ay sonunda toplayıp yazmak kolay oluyor. :-)) teşekkür ederim şekerim sevgiler..

      Sil
  20. baya ürün gitmiş maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu :-))) teşekkürler canım ..

      Sil
  21. Ben hala bir bitenler yapamadım özeniyorum böyle toplu görünce :(
    Darısı bana artık :)
    Sevgiler
    Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico bitenler en sevdiğim yazılardan senden de okuyalım ama :-)

      Sil
  22. Süper performans, daha ne olsun. Kışa girerken güzel de bir temizlik olmuş İremciğim. Sevgiler.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @periscope evet ya makyaj temizleme kutum baya bir boşaldı hem de yenilere yer açıldı :-)

      Sil
  23. Zaman çabuk bitiyor ama ürünler o kadar çabuk bitmiyor :PP iyi makyaj bitirmişsin canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül evet doğru valla hele sonlara doğru o ürün bitmek bilmiyor :-))

      Sil
  24. Eylül ayı hepimiz için arınma ayı olmuş resmen ben de artık çöp olan gözüme çarpan her şeyi attım. Resmen ferahladım. Seninki kadar devasa değil ama 🙈 Seninde ferahladığına eminiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bakımgünlüğü evet böyle bir arınma da aralık ayında yapacağım yılbaşına hazırlık olsun :-)) alışverişlere yer açmak lazım ..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...