26 Eylül 2012

Günün ojesi.. NYX Girls 230 numara Genesis..

Günaydın.. Dün Gayrımenkul Değerleme Sertifika yenilemesi eğitiminde olduğumdan dolayı yazı yazamadım, ama eğitimi de boş geçirmedim. Gittiğim yer Metrocity ve Kanyon AVM'nin tam arasında, ben de öğle yemeği için Kanyon'u tercih ettim ve gitmişken de Dougles'a uğradım. Amacım Dougles'ın kendi markasını taşıyan ojelerine bakmaktı ama 15 TL. olduklarını duyunca almaktan vazgeçtim ve yine daha önce duyduğum ve denemek istediğim NYX marka ojelere yöneldim. Bunların da tanesi 10 TL. imiş, ama FlorMar'ın duochrome koleksiyonundan bir ojenin bile 5 TL. olduğunu gördüğüm için bana fazla gelmedi denemek için. Şmdi bu markadan aldığım 3 ojeyi sırayla süreceğim. İlki böyle şahane bir bordo-kırmızı olan Genesis isimli oje, o kadar kıvamlı ki tek kat yetti tamamen istediğim renk için. Biraz krem kıvamlı bir oje o yüzden kuruması biraz uzunca sürdü sanki ama önemli değil, bir oje kurutucu sprey ile halledilebilir o sorun.



Görüldüğü gibi renk çok güzel ve parlak ve tek kat sürülmüş hali bu, o kadar kıvamlıki iki kat sürsem kesin iz ve bozulma yapardı. renk itibari ile kış ojesi de olsa sonbahar mevsiminin renkleri ile de güzel uyum sağlar diye düşünüyorum. Ve tabi son olarak da günün armparty'sini de göstermeden geçmeyelim..
Sevgiler.

6 yorum:

  1. dersde tam diyodum audreycim post yapsa da takilarini arkadasima gostereyim de cuk oturdu bi actim sen! bayildilar takilarina sen buraya gelsene yaaa!!

    YanıtlaSil
  2. @nasli.. dersi bırakıp benimle ilgilenmee.. :-)))ama sana özel bir takı postu daha yapayım bari artık bu kadar iltifata.. ahh bende istiyorum Eskişehire gelmek gerçekten bir hafta sonu tur mur bişey ayarlayıp geleceğim kesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de gel artik! bnm pek sansim yok ama senin var gelmek icinnnnnn ;+

      Sil
  3. Flormarlara 5 lira verince buna 10 lira vermek gerçekten çok değil canım, ojenin rengi de muazzam, arm partyler her zaman ki gibi zaten <3

    YanıtlaSil
  4. @7-24makyaj.. dimi canım ya ben de öyle düşündümm...:-)))teşekkürler güzel sözler için de..

    YanıtlaSil
  5. @naslı.. bir hafta sonu mutlaka gelmek istiyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...