29 Eylül 2012

Yeni Avon Ojeler..

İyi akşamlar.. Aslında bu manikür cumaya ait ama dün iş yeri değişikliği ve bilgisayar problemleri yüzünden yazamadım bir şey. Bu bilgisayar sorununun daha ne kadar süreceğini de bilemediğim için mecburen bugün evdeki kullanmadığım minik lap topumu devreye soktum. Neyse her şey sorunsuz halloldu da en azından artık akşamları yazı yazabileceğim bloga.
Cuma günü yeni aldığım iki adet Avon Ojeyi sürmüştüm. Avon bu seriyi yeni çıkardı ve yanılmıyorsam Color Trend serisinin ürünleri. Aslında fena değiller ama istediğim rengi almak için ikisiyle de çok uğraştım ve 4'er kat sürmem gerekti, tabi ona göre de kuruma süresi uzadı. Bittiğinde özellikle Blue Morphe ojenin rengini çok sevdim. Önce görselleri görelim.


Bu Blue Morphe ama maviden  çok mora dönük, arada renk geçişleri yapıyor. Ben bu rengi sevdim ama dediğim gibi ancak 4 katta elde edebildim tam bu rengi.



Bu da Green Morphe ama rahatlıkla Pink Morphe'da diyebilirmişiz buna, yeşilden daha başka her renk var neredeyse içindeki geçişlerde. Fena bir renk değil, yine dört kat var ve renk konusunda da çok tatmin olmuş sayılmam.



Dünkü armparty de bu şekildeydi. 

Umarım bu bilgisayar sorunu biran önce halledilir de ben de gün içinde yazı girebilirim rahatça. Yoksa akşamı beklemek zorunda kalacağım demektir. Neyse bir süre böyle idare ederiz ne yapalım.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. 4 katta renk vermesi çok kötüymüş :(

    YanıtlaSil
  2. blogunuzla g+ araciligiyla tanistim ve cok begendim emeginize saglik. http://kuyame.blogspot.com beni de takip etmek isterseniz adresim.

    YanıtlaSil
  3. Aaaa morun renginee bayıldımm canımm çok yakışmışş o gğzel ellerinee :))

    YanıtlaSil
  4. @kontes.. evet zorladı biraz istediğim renge gelmesi için..

    @kuyame er..tabiki bakarım..

    @kozmwtikaynası..teşekkür ederim..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...