4 Eylül 2012

Günün Ojesi.. Essence Snow White Happy..

Günaydın. Snow White Koleksiyonundan ilk ojemi sürdüm bugün. Dün söylediğim gibi mutlu olalım diye Happy isimli ojeyi seçtim. Rengi resimlerde turuncu gibi çıkmış ama tam bir yumurta sarısı rengi ve düzgün sürülen tek katta kapatıyor. İkinci katı da sürecekseniz dikkatli olun çok yoğun kıvamlı bir oje, mutlaka iz yapacak ve topaklanacaktır. Tek kat olunca kolay kurur demiştim ama diğer Essence ojelere göre daha uzun zamanda kurudu. Şimdi kurumaktan anladığımız telefonla oynayacak, kitap okuyacak veya dergi karışrıracak seviyede olması, yoksa hiç ama hiçbir oje 10 dakika içinde bulaşık yıkayacak, ayakkabı bağlayacak veya çamaşır asacak kıvama gelmiyor. Açıkçası tek katta oldukça güzel durdu ama benim moodum bu aralar böyle yumuşak benim bebek renkleri diye adlandırdığım renkler sürmeye veya giymeye çok uygun değil anlaşılan. Daha koyu, daha depresif renkler istiyorum. Malesef bu koleksiyonda da en koyu renk Snow White'ın (Pamuk Prenses) kendisi. Bakalım belki onu sürerim yarın. Şimdi bugünün görsellerine bakalım..

 Minik cücelerimi de yapıştırdım.. Orta parmağımdaki ojeye de adını veren Happy. Baş parmağımdaki bizim saçma bir şekilde Keloğlan dediğimiz Dopey. Yüzük parmağımdaki ne yazık ki çıkartırken bozuldu ama ziyan etmek istemedim, yine de yapıştırdım.




İki tırnağıma da boş kalmasın diye The Huntman (Avcı) isimli simli ojeyi sürdüm. Ama resimleri çekerken güneş ışığı olmadığı için istediğim gibi parlamadı malesef.

Essence Ojeleri denemeye yarın da devam edeceğim diye düşünüyorum şimdilik ama arada bir gün başka ojeye de geçebilirim.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. the huntman a bayıldım.Ne güzel bir rengi varmış.Mağazalarda rastlamamıştım..

    cosmo-trend.net

    YanıtlaSil
  2. @cosmotrend.. evet ama favorim evil queen.. ona da mutlaka bak..

    YanıtlaSil
  3. bu seri yeni mi çıkmış :O
    şu simliyi de görmemiştim hiç :O

    YanıtlaSil
  4. @kontes... evet snow white serisi bu dün ayrıntılı yazdım bütün renkleri bak istersen 3 tane simlisi var hepsi harika...:-))

    YanıtlaSil
  5. Oje harika ama ben yine aksesuarlara takildim.

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. @boyaynasıyansımacısı.. canım çok teşekkür ederim..:-))

    YanıtlaSil
  7. Yeni gelmiş bunlar demiii??
    Çok güzel ya hemen bakmak lazım amaa=))

    YanıtlaSil
  8. @nilsulinin dunyasi.. Sanirim gecen hafta gelmisler daha gorur gormez aldim :))

    YanıtlaSil
  9. yaa bayıldık kuzumla gördüğünden beri gratis diye tutturyor :)

    YanıtlaSil
  10. @kavala70.. Ay yerim onu tam da ona gore bu sirinler keske yakin olsak hemen bize gelir suruverirdi hepsini :)) cok tesekkurler..

    YanıtlaSil
  11. mükemmel olmuş tatlım:)

    YanıtlaSil
  12. @özge.. Tesekkur ederim canim..:)) yarin yenisi geliyor..

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel rengii, ben de istiyorum :)

    YanıtlaSil
  14. @sevdas. Butun koleksiyon cok guzelmis :)) al bence de.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...