30 Eylül 2012

Eylül ayı bitenler..

İyi akşamlar. Dün gece bir süre yazılarımı gece gireceğimi söylemiştim, çünkü iş yerinde bilgisayarım yok şu anda, ne zaman geleceği de belli değil. Neyse böyle idare edeceğiz artık napalım.. 
Eylül ayında oldukça fazla ürün bitirdim ama içlerinde malesef makyaj malzemesi yok diyebilirim, bir tane Dr.Murad renkli makyaj bazı, o da deneme boyu olduğu için bitti. Daha çok krem ve deodorant-parfüm bitirdim. Hemen resimleri görelim.



 Ürünler toplu halde.

 Faha yakından bakalım.. Rossmann vücut yağı sol en başta, bu çok memnun kaldığım bir ürün oldu, muhteşem limon kokusuna sahip bir ürün, her banyodan sonra bol bol sürdüm, yolum Rossmann'a düşerse mutlaka yeniden alacağım bir ürün. Obnun yanında TBS Vitamin C krem var. Bundan da çok memnundum, cildi ağırlık yapmadan, güzelce makyaja hazırlıyor ve oldukça mat bir ürün. Ayrıca kokusu da harika, bunu da yılbaşına doğru falan tam set olarak almayı planlıyorum. Üstte Nars göz makyaj bazı var, çok memnun kaldığım bir ürün olmadı kendisi ve yeniden almayı düşünmem. Hemen yanında Allessandro'nun sanırım Vanilya Club kutusundan gelen tırnak bakım jeli var. Bu üründen çok memnundum, her oje öncesi tırnaklarımı ve tırnak etlerini bununla fırçaladım ve sonuçta tırnaklarımın beyazlayıp, çizgilerinin de yok olduğunu gördüm.

Dr. Murad'ın Nar özlü deneme seti, Limango'dan almıştım, bütün ürünlerini kullandım ve çok da memnunum, ama yeniden alamayacağım. Sebep tamamen duygusal. Onların yanında bir de Neutrogena'nın Radiance Boost göz kremi yer alıyor. Çok fayda görmemekle birlikte, kullandım ve bitti.

TBS'nin Mayıs ayı indiriminden aldığım White Musk serisinin Sun Glow parfümü, yaz için çok uygundu, rahat rahat sıktım ve bitti. Yanında Sephora indiriminden alınmış Bosy Spray bulunuyor, kendisi Hindistan Cevizi aromalı ve harika kokuyor. Bunlardan daha 3 tane olduğu için bende yenisini almama gerek yok şu anda. En baştaki Nivea dudak balmından kaç tane bitirdiğimi hatırlamıyorum, süper bir üründür ve evde her yerde bulunur.


Vücut yağını ve TBS Vitamin C kremi yazmıştım yukarıda, yanında bir deneme boyu Nivea deodorant bitirdim. Bunun tam boyunu en kısa zamanda alacağım, oldukça memnunum.

Daha önce de yazdığım gibi biten her ürün için bir kenara 10 TL koymaya karar vermiştim yılbaşına kadar. Şu anda o kenarda 110 TL. var, her biten tam boy ürüne 10, deneme boyuna 5 ve pamuklara da 2,5 TL. koydum.

İlk ayda 110 TL. biriktirmiş olmak şevkimi arttırdı, yılbaşında sıkı bir alışveriş yapabilirim bu gidişle. 
Bu arada para koyduğum bütün ürünlerin yerine yedekleri veya benzerleri fazlasıyla mevcut, hiçbirinin yerine yeni birşey alınmadı yani. En büyük hedefim de yılbaşına kadar mutlaka 2-3 makyaj malzemesi de bitirmek.
Sevgiler...

8 yorum:

  1. ilginç bir şey yapmışsın tatlım:) biten ürünlerin yeirne para koymak çok değişik.

    YanıtlaSil
  2. para koyma olayına bayıldım , ben de yapsam çok iyi olur :)

    YanıtlaSil
  3. @özge.. bunu bir blogda okumuştum ben de iyi fikir bence, yılbaşı alışverişini bedavaya getirebilirim bu sayede..
    @Kavala70.. bir sürü ürün bitiriyorsun bence yap kaç para koyarsan artık orası önemli değil farketmeden baya birikmiş bir ayda..

    YanıtlaSil
  4. Çok iyi bir fikir ama ben bir türlü bişey biriktiremediğim için pek benlik değil :D
    1 ayda 110 tl biriktirdiysen bir kaç ay sonra birikecek parayı düşünemiyorum :D

    YanıtlaSil
  5. Ooo bayağı iyi biriktirmişsin, güle güle harca :)

    YanıtlaSil
  6. para koyma fikri harikaymış, benim kenara ayıracak param da kalmadı ama, ilk fırsatta ben de bu işe girişmeliyim:)

    YanıtlaSil
  7. @onorr..teşekkürler yılbaşına kadar devam..
    @kurbağaprenses..evet baya faydası olacak bana..
    @myownprivetnonsense..ben de başka türlü para koyamıyorum kenara..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...